Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , התחדשתי לאחרונה בקיה סיד 2010.

המוכר של האוטו אמר שהחליף לפני חצי שנה רפידות קדמיות אבל לא אמר כלום לגבי אחוריות.

רציתי לדעת האם ישנה דרך לבדוק אם צריך להחליף רפידות אחוריות בלי להתחיל לפרק את הגלגלים האחוריים. ( גנטים מגנזיום ).

ניסיתי לצלם כמה תמונות עם הפלאפון אבל לא חושב שמזה אפשר לדעת.בכל מקרה מצרף את התמונות.

תודה.

20170922_171743.jpg

20170922_171452.jpg

20170922_171446.jpg

פורסם

מה הבעיה בלפרק את הגלגל?

באחת התמונות רואים את הרפידה אבל לא ברור מה מצבה.

בכל מקרה צריך לראות גם את הרפידה הפנימית. אולי תוכל לצלם את הרפידות מהצד ההפוך(דרך החלונית שבקאליפר) שצילמת עכשיו.

פורסם

אני כנראה אלך על בטוח ואחליף רפידות אחוריות.

אשמח למקום מומלץ (אני מבין שלא חייבים מורשה) להחלפת הרפידות האחוריות באזור הוד השרון (קניון שרונים, ליד סגולה פתח תקוה) או באזור רחובות.

תודה.

פורסם

אין סיבה סתם להחליף אם לא צריך. למה לא לצלם מהחלון ביקורת ולפרק גלגל ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נראה לי שהוא פוחד לסגור את הברגים למומנט לא נכון או משהו כזה או פשוט לא רוצה להתעסק עם להרים את הרכב על ג'ק - באמת מה הבעיה לגשת למוסך לבדיקה? אם לא צריך להחליף אז חבל על ההוצאה.

לצלחת בלמים יש עובי מינימלי וכך גם לרפידות אמור להיות חיישן\זמזם שנותן התראה כשהוא מגיע לצלחת, מכונאי טוב כבר אמור לזהות מתי רצוי להחליף רפידה אם המרחק שלך מהטיפול הוא גדול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי במוסך מורשה של קיה לטיפול (עם השובר החינמי שקיבלתי בהעברת בעלות) והם אמרו שצריך להחליף את הרפידות האחוריות.

אבל אני לא בטוח אם הם סתם לוקחים מרווח בטחון או שרוצים כסף כי באתי עם שובר חינם.

בגלל זה שאלתי איך ניתן לבדוק עצמאית.

בכל מקרה הזדמנות טובה להחליף וללמוד בעזרת הכנופיה.

• תוכן חדש...