Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדוע אתם לא הולכים לרופא עיניים לבצע בדיקה מקיפה.

וקבלת מספר ראיה.

אייל.

כי רופא עיניים בודק מחלות עיניים (לחץ תוך עיני, קרקעית וכו׳) ולא מתאים משקפיים.

פורסם

אני רואה שהקפיצו את השרשור, ואני מעוניין לתרום:

כל הזמן הלכתי לאופטמטריסטים בחנויות, ותמיד ניחשו את המספר.

הלכתי לאופטמטריסט פרטי עם רישיון, בדק את המשקפים ואמר בקול רם: את משקפי בר המצווה שלך תשאיר בבית למזכרת.

או במילים אחרות: גילה את המספרים הנכונים.

יש לציין שהמספר גדל מהמשקפים הקודמות, והוריד לי את הצילנדרים.

לדעתי שווה להשקיע באדם פרטי, גם כי הוא יותר מקצועי, וגם התשלום לא גבוה (100₪).

*הבדיקה נעשתה בדרום הארץ.

פורסם
^^^

היה כאן הסבר יפה של אחד מהחברים בפורום, אני אשתדל למצוא אותו. אך הוא מסביר בצורה יפה את חוסר הדיוק בקריאת מספר ממשקפיים מכונות ויצרת משקפיים חדשים על סמך המספר.

זה הולך בערך ככה

אופטמטריסט רושם לך מרשם, אתה הולך איתו לחנות ויוצרים לך משקפיים, יכול להיות סטייה ביצור של עד רבע מספר.

אתה לוקח את המשקפיים לחנות וקוראים את המספר, שוב קיימת סטייה במכונה של עד רבע מספר.

על סמך הקריאה מייצרים משקפיים חדשות, שוב רבע סטייה מספר.

ז"א שבסופו של תהליך אפשר לקבל משקפיים שרחוקות ב 3/4 מספר ממה שרשום לך האופטמטריסט.

עריכה:

מצאתי, הודעה מספר 9 כאן של matansub

מה ההסתברות שבכל צעד הסטייה תהיה לאותו כיוון?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...