Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מצליח להבין אם התגובה שלך צינית או לא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ממש לא ציני. שמחתי לקבל המלצה טובה מהר כל כך. כל הכבוד.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

סבבה. פשוט חשבתי שלערוך חיפוש בגוגל קודם כדי לראות מה האופציות העומדות לרשותך זה הדבר הכי בסיסי. בשביל זה לא צריך ידע... ;-)

פורסם

עוד יתרון בלקחת מלון ליד השדה והגעה למחרת בבוקר זה שאתה מגיע בשעה שהזמנת את הרכב

יש מקרים שבהם אנשים עושים הזמנה ע"י סוכן ומאחרים, ואז אם חלפו מעל שעתיים יש סיכוי שיגידו להם שהשובר שבידם פג

פורסם (נערך)

עשיתי כך מספר פעמים כאשר הגעתי בטיסות לילה. אבל זה תלוי בתכנית הנסיעה. היתרון העיקרי הוא שמתחילים נהיגה באזור לא מוכר באור היום ואחרי שנת לילה. מצד שני כבר היו לי מקרים שבהם חיכיתי הרבה שעות בתור בתחנת ההשכרה, ושמרו לי את הרכב.

בנוסף - אני מזמין את הרכב שעה - שעתיים אחרי הנחיתה הצפויה ומציין את מספר הטיסה. בדרך כלל גם אם אני מגיע יותר מוקדם אני מוצא רכב. רק פעמיים יצאתי באיחור בגלל העדר רכב - פעם אחת כיון שקיבלתי רכב תקול והיה צורך למצוא לי רכב חלופי, ובפעם השניה כאשר הגעתי לתחנת השכרה והתברר כי הרכב שיועד לי נפרץ בלילה (לא יאומן - זה היה בהלסינקי) והייתי צריך להמתין לרכב אחר שהגיע מתחנת השכרה במרחק 25 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חייב לציין שמימי לא קרה שהגעתי מאוחר ואמרו לי שהההזמנה לא תקפה. מצד שני נדיר שאני מזמין דרך צד שלישי, ואני תמיד אבל תמיד מציין מספר טיסה כשיש לי כזה, כי הם אמורים לעקוב אחרי שעת הנחיתה.

• תוכן חדש...