Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשכור רכב באיטליה , ואין לי ניסיון בהשכרת רכב בחו"ל .

אני נוחת במילאנו בשעת לילה מאוחרת (1 בלילה) , ולפי כמה אתרים בחברות שבדקתי בהם זה לא נותן לי אופציה לקבל את הרכב בשעה הזאת.

קיימת אופציה לקבל רכב בלילה?

פורסם

גם לי אין ניסיון בשכיר רכב בשעות כאלה.

בדרך כלל חברות ההשכרה, לפחות הגדולות, נותנות את האפשרות, אבל זה עולה בתשלום נוסף תמורת קבלת (או החזרת) הרכב מחוץ לשעות הפעילות של המשרד.

במצבים דומים אני נוהג ללון בקרבת שדה התעופה ולשכור את הרכב למחרת בבוקר, ואם אני לן בעיר אני שוכר בתחנת השכרה בעיר. עולה לי מחיר של מונית מהשדה למלון, ואני מרויח המנעות מצורך בנהיגה במקום זר לאחר לילה ללא שינה. אל תשכח שאפילו אם הטיסה אינה מאחרת לא תאסוף את הרכב לפני 02:00.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני שכרתי רכב מחוץ לשעות הפעילות בשדה התעופה לוטון בבריטניה דרך חברת sixt.

גם אני נחתי מחוץ לשעות הפעילות עם מספר טיסה שהיה שמור אצל החברת השכרה וביקשתי פעמים-שלוש בטלפון שיחכה לי נציג ואמרו שכל עוד יש מספר טיסה אין בעיה,

מפה לשם? נחתי קצת באיחור בתור לביקורת דרכונים כי לא היה קליטה והוא התארך עד מאוד - שיצאתי ממנו אף אחד לא ענה לי בטלפון להזמנת השטאל של ההשכרת רכב.

אמרתי לעצמי שיש את השאטל של השדה״ת לכיוון הלקיחת רכב שכור אולי שמה יהיה מענה?, הגעתי לשטח השכרת הרכב ומסתבר שסיקסט הם היחידים שיושבים במקום אחר לחלוטין משאר חברות השכרת הרכב ואין שום תחבורה ציבורית לשמה.

אחרי לילה של התרוצצויות בשדה התעופה עליתי על מונית ונסעתי למלון שהיה קרוב לשדה - רק לסיים את הלילה הנורא שחוויתי.

למחרת בבוקר התקשרתי לחברת השכרה והתעצבנתי על המצב שהם השאירו אותי בו, הבחור התנצל ואמר משהו על חוקי עבודה בריטיים שאסרו עליו להשאיר עובד ושגם ככה לא עניתי ובכל מקרה אני מוזמן להגיע עכשיו במונית לקחת את הרכב השכור - אם אתן לו קבלות על המוניות הוא יזכה אותי על המוניות - זעמתי ממש אבל אני הייתי בחופשה ורק רציתי להתחיל את הטיול.

ממליץ לעשות מה שספיראל אומר ולא להיכנס לפינה הגבולית הזאת עם החברת השכרה - יש מלונות שנמצאים מרחק מאות מטר מהטרמינל.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

במילאנו לא ניתן לקבל רכב בלילה, הם סגורים(הזוי אבל נכון),

לילה במלון קרוב ובבוקר שאטל חזרה להשכרת הרכב. אין מה לעשות.

עשיתי זאת לפני כחצי שנה.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם (נערך)

לנמלי תעופה תמיד יש תוספת תשלום לתעריף היומי שאתה משלם, ולכן אם יש אופציה, עדיף לשכור אוטו מסניף שנמצא בתוך העיר.

במקרה שלך אתה מגיע בלילה והולך לישון, אז גם ככה מיותר לשכור אוטו בשעות האלה (מלבד הנוחות שבזה), כי תתחיל לטייל רק אחרי שתישן.

הייתי ממליץ לך למצוא מקום לינה שקרוב לסניף השכרה של החברה שאתה מעוניין (או כזה שנוח להגיע ממנו), וכך על הבוקר תוכל לאסוף את הרכב ולהתחיל לטייל.

עריכה אחרונה על ידי serg90
פורסם

בכל טיול שאני נוחת מאוחר אני מעדיף מונית למלון בשדה בעלות של כמה יורו בודדים (תלוי במדינה) ולא לשרוף יום השכרה .

קמים בבוקר , לפעמים המלון במרחק הליכה מחברת ההשכרה ואז מתחילים את הטיול עם הרכב. מיותר להסתבך עם השכרה מחוץ לשעות הקבלה

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

במלפנסה יש מספר בתי מלון במרחק קצר מהטרמינל, לדעתי יש כאלו המציעים שאטל למלון וחזרה. המחיר יחסית זול.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

בשדה התעופה ברגאמו במילאנו יש השכרות שפועלים 24 שעות.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בשדה התעופה ברגאמו במילאנו יש השכרות שפועלים 24 שעות.
מקפיץ. טס לברגאמו בתחילת מרץ. נוחת בשמונה בערב. איזה חברת השכרה שפועלת שם פתוחה 24 שעות ? תודה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

תריץ בגוגל BGY car rental. תקבל שורה של חברות השכרה שפועלות במקום.

סתם, כדי לעזור לך, בדקתי את ה-hit הראשון - של הרץ. נכנסתי ל-loactions, הקלדתי BGY וכל המידע לפני (האמת היא שהיה צורך להקיש על קישור הרחבת המידע). החברה הזו פועלת כל יום מ-8 בבוקר עד חצות. אני משאיר לך לבדוק חברות נוספות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תריץ בגוגל BGY car rental. תקבל שורה של חברות השכרה שפועלות במקום.

סתם, כדי לעזור לך, בדקתי את ה-hit הראשון - של הרץ. נכנסתי ל-loactions, הקלדתי BGY וכל המידע לפני (האמת היא שהיה צורך להקיש על קישור הרחבת המידע). החברה הזו פועלת כל יום מ-8 בבוקר עד חצות. אני משאיר לך לבדוק חברות נוספות.

איזה פורום אדיר. איז ה כיף שחולקים ידע ורעיונות. תודה !

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם (נערך)

רועי (או רואי? לא יודע לתרגם :-D) - לא כל אחד מנוסה בנסיעות ויודע מה לחפש. יש כאן מאות שרשורים על נסיעות לחו"ל ושכירת רכב, וכל פעם צריך להמציא את הגלגל מחדש. גם המנוסים בינינו נופלים בפח מדי פעם. קרה לי השבוע בהזמנת טיסה, אם כי הנזק הוא בסדר גודל של 30 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...