Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם, אשמח לעצתכם,

במזן הסניעה (אתמול שמתי לב שלאו דווקא תלוי במהירות, אלא כן מגיב ללחיצה על דוושת הגז בזמן הנסיעה, לא נראה לי שמופיע ללא נסיעה) מופיע טקטוק באזור הימני הקדמי של האוטו, הייתה מחשבה שזה אולי נובע מאיזשהו חלק של פלסטיקה שהשתחרר ו"מחשק" ברוח אך אחרי חיזוק של כל מה שנראה היה משוחרר הרעש לא נעלם ואתמול שמתי לב שהוא מושפע מלחיצה על הגז כך שככל הנראה משהו מכני :(

עניין נוסף אחרי החלפת תושבות, בעקבות קפיצות שהיו בהעברת הילוכים, כעת הקפיצות פחתו אך עדיין קיימות כמו גם הרעידות הגה ומושב/רצפה, פחתו אך עדיין קיימות והתווסף רעש מוזר (קצת מזכיר רעש של מתיחה של משהו הדוק או מעין טקטוק רציף ממש) בזמן העברה וגם נסיעה ברוורס, הרעש הוא באזור התושבת האחורית,

בחור שהחליף אותה חבר וראיתי את ההחלפה, הוא אמר שהתושבת הקודמת (גם לא הייתה מקורית, אגב גם אלה שהוחלפו לא מקוריות של סוזוקי הוחלפו כל השלוש) הייתה הפוכה ואת זו שהוא שם הוא שם לפי המדרגה שנראית לו מתאימה ולא כפי שהקודמת הונחה, הפוכה לדעתו.

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם המלומדת, החבר המוסכניק כרגע בחו"ל :) עד שהוא חוזר לא רוצה ללכת למוסך אחר דעתכם יכולה מאוד לעזור :)

תודה רבה מראש!

פורסם

אם הוא באמת היה חבר - הוא היה אומר לך לשים תושבות מקוריות (או חליפיות איכותיות אבל אין הרבה מבחר בארץ)

עכשיו שוב צריך לפרק הכל והפעם לשים מקוריות. בחלקי גומי לרכב זה מאוד חשוב.

@אושריקו

Stay Dirty

פורסם

כן מסכימה איתך לא לכולם יש את אותו השיקול בדברים, שיקול שלו היה המחיר, לא יודעת אם הייתי בצד המקצועי והמבין את העניין לרוחב הייתי בוחרת גם בשיקול הזה, מה שכן המקוריות עלו 1600 שקל לפני העבודה, פי 4, מקווה שניתן יהיה להתאים את אלה כמו שצריך

תודה על העצה

• תוכן חדש...