Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני קנייה של סט בוקסות גדולות 1/2' או 3/8', ואני מחפש חוות דעת:

* אני לא מחפש Snap Onים למיניהם, אלא כלים לעבודה "בייתית"/פרטית לרכב האישי שלי בעיקר.

1) סט "כולל" של CRAFTSMAN (מייוצר בסין ככל הנראה):

קישור

יתרונות: כמות גדולה של כלים (בוקסות במידות מטריות ואינצ'ים), מחיר סביר מאוד.

חסרונות: בגדול ראיתי הרבה אמריקאים מתלוננים על האיכות שלהם בשנים האחרונות.

2) סטים של SIGNET (הזמנה מהארץ):

הבנתי שהם מיוצרים בטייוואן אבל ראיתי הרבה ביקורות טובות של חברה מהפורום

דוגמא1

יתרונות: אחריות

חסרונות: כמות הכלים

קישור2

יתרונות: אחריות

חסרונות: כמות הכלים, מחיר.

4) Profxene-

קישור1

קישור2

יתרונות:מחיר, כמות חלקים ביחס למחיר

חסרונות: לא מגיע עם בוקסות עמוקות, חוץ מזה תגידו לי אתם.. איכות זולה יותר, עמידות ?

5) המלצות נוספות, מניסיון אישי שלכם ? DEWALT (שגם הבנתי מייצרים בסין והאכות ירדה)

* אני לא טכנאי מקצועי, מדובר על כלים לשימוש "בייתי" בלבד (בתקווה שלא יותר מפעם-פעמיים בחודש) לאחזקת הרכב הפרטי שלי בעיקר ועזרה לחברים פה ושם.. אבל הייתי שמח לכלים שיחזיקו שנים אם תוספת העלות היא עד 100-150 ש"ח יותר..

תודה רבה מראש

פורסם

עם המשלוח מחול והכל לא בטוח בכלל שזה יוצא כזב משתלם. קפוץ לל.כ ברמלה ותעמיס כלים באיכות נורמלית. מעדיף לא לקנות סיני כשיש במחיר נמוך מזה לא סיני בל.כ עם אחריות על הבוקסות לכל החיים.

המחיר שם סבבה לגמרי.

סט חצי עם בוקסות וסט 3 שמיניות עם בוקסות עולים משהו בין 100-200 שקל לסט.

יש שם הכל.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

יש לי שני סטים של proxfene 3/8 ו-1/4, אחלה כלי עבודה, עושים את העבודה בלי בעיה לשימוש הבייתי.

בדיוק אתמול סיימתי טיפול נרחב ברכב בעזרתם והם לא עשו שום בעיה גם הבוקסות עצמן מרגישות איכותיות, לדעתי אין צורך להשקיע מעל במיוחד שזה נוגע לשימוש בייתי לא מאסיבי.

עריכה אחרונה על ידי saharmen
פורסם

יש לי את Profxene התמורה מציונית

יש לי את מה שצינת בקישור הראשון יש שם שני בוקסות עמוקות לפלאגים

זה מספיק לרכב אם תצטרך משהו מיוחד תמיד את יכול לקנות בוקסה בנפרד

דא"ג יש להם אחריות לכל החיים!!

• תוכן חדש...