Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

היום בערב אני מגיע לרכב והוא לא מניע. אני פותח את הרכב עם השלט, שם את הקודן אבל בחצי סיבוב הוא לא עושה רעש שהקוד התקבל (צליל אחיד לשנייה) וכשאני נותן סטרטר יש טקטוקים.

ניסיתי לחבר כבלים ל-2 רכבים וזה גם לא עזר. עדיין רק טקטוקים ואפילו לא ניסיון הנעה.

יש לציין האורות עובדים וכל תאורת השעונים עובדת.

האם מדובר במצבר גמור עד כדי כך שהוא אפילו לא מצליח לסובב את הסטרטר? האם העובדה שגם שהקודן לא עושה את הצליל בחצי הסיבוב של המפתח אומר שהמצבר גמור? מה הסבירות שמדובר בסטרטר תקול?

אשמח לשמוע את דעתכם ואשמח לפרט עוד יותר בכדי לשלול דברים אחרים. יש לי ביטוח גרירה ושירות דרכים - האם כדאי להזמין איש מקצוע שיבוא עם בוסטר לבדוק את המצבר לפני שאני מתחיל להוציא הוצאות מיותרות?

הקלטה של הצליל כשאני מסובב את המפתח - https://drive.google.com/open?id=0Bya3NAq_7-gZdTU0djVEM2NDRm1kVTVaYkF3c0xYYlZzTHZJ

תודה לכל העוזרים!

עריכה אחרונה על ידי L_B
  • תוכן חדש...