Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק ליעוץ , השבוע הרכב נתקע בחום לאישה כשעמדה ברמזור ... סמפטום מוכר לקלאץ' ברובוטי .

הקיצר הלך הקלאצ' אחרי 88K קילומטרים.

יום שני החלפנו במוסך מרכזי מורשה טיוטה (את כל הטיפולים השוטפים אני מבצע במוסך מרכזי)

את המצמד + מנוע מצמד + כל הדסקיות ושאר ירקות סה"כ יצא 4000 ש"ח אחרי מיקוח עד כאן הכל טוב !

יום אחרי ההחלפה עשיתי נסיעה ארוכה והאוטו נוסע אפשר להגיד חלק , היתה איזו ירידה באזור בו אני גר שתמיד הרכב לא הצליח להעביר הילוך מרביעי לחמישי ועכשיו אחרי החלפה הוא כן מעביר .

עד כאן הכל עדיין טוב ... עד ש ...

קלטתי שבמצב רוורס הרכב מרעיש בזמן גלישה אחורה כלומר בנסיעה - לא בהחלפה עצמה אלה תוך כדי נסיעה אחורה שומעים רעש לא חריג במיוחד אבל שומעים אותו מה שבנסיעה קדימה לא שומעים כלל !

היום ניגשתי למוסך תחילה מנהל המוסך לא זרם עם מה שאמרתי לו אבל אחרי נסיעה של מאה מטר עצירה ורורס שמע גם כן לשמחתי . חזרנו למוסך ביקש מאחד המוסכניכים לבדוק את התושבות ולראות אם יש משהו משוחרר כשלא מצא כלום הרים את הרכב על הליפט והעביר את ההילוכים ממצב קדימה לרוורס ולא זיהה שום בעיה

שורה תחתונה הרכב עדיין מרעיש ברוורס - שוב לא בצורה קיצונית אבל מרעיש .

שלח אותי הבייתה בלי למצוא את שורש הבעיה לדאבוני

ביקשתי לפתוח כרטיס לשם תיעוד הבעיה כדי שלא יהיו הפתעות בעתיד והשאלה הנשאלת מה אני אמור לעשות אם הרעש ממשיך ? הפחד שלי שיש רכיב לא תקין שהחליפו לי ומי ירצה לפרק הכל מהתחלה - זה עבודה של יום שלם. ואם הרעש מרמז על בעיה שעלולה להחמיר בעתיד ויום בהיר אתקע עם הרכב בנסיעה ארוכה ...

הקיצר זה מטריד אותי

בכל מקרה אחרי שישבתי להם על העורף הם קבעו לי תור לשבוע הבא במידה והרעש ממשיך עבור בדיקה יותר עמוקה - מה כבר יותר עמוק אפשר לעשות חוץ מלהתחיל לפרק חלקים אין לי כ"כ מושג .

מה כדאי לעשות ? זקוק להמלצה ממביני הרובוטיים

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

דבר ראשון חבל שלא עשית בדיקה מול החברה הם מחליפים קלאץ בקודי תקלה מסויימים במידה וזו הפעם הראשונה שיש נזק לקלאץ.

האם החליפו את סט הדיסקיות?

יש להם סט שמוחלף בעת החלפת מנוע גיר, יתכן ואתה שומע רעש מהמנוע של הגיר.

פורסם

יש אפשרות לכיוון מכאני למנוע הפעלת מצמד יכול להיות שבשעת הפירוק יצא מהכיוון הבסיסי.

בקש מהמוסך שישחררו את המנוע וינסו לכוון אותו לצערי בשיטת ניסוי וטעייה.

כל פעולה של החלפת מצמד בטויוטה רובוטית מחייבת לימוד מחדש לגיר.תוודא שביצעו.

עם כל זה לא עוזר לצערי יש בעיה פנימית בתוך הגיר.

אחריות מורחבת היתה ל-7 שנים או 150K לצערי הרכב סיים.

דוקטור גיל

• תוכן חדש...