Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום נמכרה הספייס-סטאר לאחר כבוד, וכעת מחפשים מחליפה.

מראש אומר, שההתלבטות בין הדגמים היא מוזרה.

תקציב הוא עד 70,000 ש"ח

מה חשוב:

אוטומאט (האישה לא מוותרת)

תצרוכת דלק נמוכה ועלויות אחזקה זולות (נוסעים כ 18-20K בשנה)

רכב גדול יותר מהספייס-סטאר.

האופציות:

1. פיג'ו 208, עם המנוע ה1.2 טורבו (דגם אקטיב) שנת 2016. בעד: העיצוב ורמת האיבזור, מנוע חזק וגמיש (יחסית). נגד: חושש מבעית אמינות לאורך זמן, ומבעית סחירות.

2. דאציה סטפווי - בעד: זולה יחסית שנת 2016 בכ- 60-65K. גדולה ומרווחת. נגד: חושש מבעיה\ת אמינות לאורך זמן, מהגיר הרובוטי חד מצמדי ומסחירות עתידית. משעממת.

3. גולף, לאון, אוקטביה, פאביה עם מנועי 1.2 או 1.4, גיר DSG, שנתונים 2013-2014. בעד: עיצוב כוח וסחירות. נגד: הגיר והמנוע. מחד אני קורא זוועות בפורום, מאידך חצי מדינה עם הרכבים האלו. אני לא מעוניין לקנות רכב עם הסתברות גבוהה לתקלות באחד מהמכלולים העיקריים והוצאות כבדות (לא יתאפשר כלכלית). יצוין כי אני מחפש רכבים עם עד 65000 ק"מ - לא יודע אם נתון משפיע.

4 הונדה גאז, שנת 2014. בעד: אמינות חסכון בדלק וסחירות עתידית. נגד: עיצוב, משעממת לנהיגה.

חשוב לי להדגיש כי הייתי שמח לרכב עם טורבו, קצת נמאס מרכבים "רגילים".

הייתי שמח לשמוע את דעתכם. האם יש אמת בחששות ומי עדיפה מבין מה שהוצע.

כמובן שאם ישנם רכבים נוספים שיכולים להתאים אשמח לשמוע.

פורסם (נערך)

היי,

אכניס לך משוואה את הקליאו, איתה כבר חודשיים וחצי ו5,000 קילומטר.

המנוע 1.2 טורבו והEDC סך הכל נותנים ביצועים נורא חביבים(0-100 ב9.4 שניות) וההתנהגות שלה לא רעה בכלל - בנוסף לEDC הכפול מצמדים עם שם קצת יותר טוב מבחינת אמינות ביחס לDSG.

לדעתי היא יותר מהנה מה208 הרגילה,ההונדה גאז' או הדאצ'יה.

ברמות הגימור שלא LIFE הרכב מגיע מאבוזר לא רע בכלל,

אני עם רגל של נהג ליסינג מגיע לצריכת דלק של 1-12 בצריכת דלק מעורבת.

לגבי אמינות אני פחות רלוונטי - הרכב עשה 10,700 קילומטר רק.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הקליאו היא גם אופציה, ואפילו הקפצ'ור.

בגדול הסעד והנגד זהה ל208.

אשמח לקבל התייחסות גם ביחס לרנו.

פורסם

עוד אופציה- שברולט סוניק RS. בזמנו חשבתי עליה אבל אין לי ניסיון ממשי.

140 כ"ס טורבו, גיר אוטומט 6 הילוכים ללא בעיות ידועות, ובכלל למרות שלטענת מבקרים היא לא מרגישה "ספורטיבית", אבל היא בהחלט תרגיש יותר ספורטיבית מרכבים "רגילים".

החיסרון הוא רק צריכת הדלק שאמנם לא תהיה כמו אצל הספייסטאר אבל לא חושב ששונה בהרבה משאר הרכבים שחשבת עליהם.

פורסם

אם אתה באמת מחפש רכב גדול יותר, הייתי מסתכל יותר על משפחתיות האצ'בק. המגאן, בייחוד בגרסת הדיזל נראית לי אופציה מעניינת, בייחוד אם חיסכון בדלק חשוב לך. גם 308 (הדגם החדש מ-2014) יכולה להתאים, אם כי היא תהיה פחות חסכונית מהמגאן (אבל לא בזבזנית יחסית לשאר רכבי הבנזין בקטגוריה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
שלום לכולם

היום נמכרה הספייס-סטאר לאחר כבוד, וכעת מחפשים מחליפה.

מראש אומר, שההתלבטות בין הדגמים היא מוזרה.

תקציב הוא עד 70,000 ש"ח

מה חשוב:

אוטומאט (האישה לא מוותרת)

תצרוכת דלק נמוכה ועלויות אחזקה זולות (נוסעים כ 18-20K בשנה)

רכב גדול יותר מהספייס-סטאר.

האופציות:

1. פיג'ו 208, עם המנוע ה1.2 טורבו (דגם אקטיב) שנת 2016. בעד: העיצוב ורמת האיבזור, מנוע חזק וגמיש (יחסית). נגד: חושש מבעית אמינות לאורך זמן, ומבעית סחירות.

2. דאציה סטפווי - בעד: זולה יחסית שנת 2016 בכ- 60-65K. גדולה ומרווחת. נגד: חושש מבעיה\ת אמינות לאורך זמן, מהגיר הרובוטי חד מצמדי ומסחירות עתידית. משעממת.

3. גולף, לאון, אוקטביה, פאביה עם מנועי 1.2 או 1.4, גיר DSG, שנתונים 2013-2014. בעד: עיצוב כוח וסחירות. נגד: הגיר והמנוע. מחד אני קורא זוועות בפורום, מאידך חצי מדינה עם הרכבים האלו. אני לא מעוניין לקנות רכב עם הסתברות גבוהה לתקלות באחד מהמכלולים העיקריים והוצאות כבדות (לא יתאפשר כלכלית). יצוין כי אני מחפש רכבים עם עד 65000 ק"מ - לא יודע אם נתון משפיע.

4 הונדה גאז, שנת 2014. בעד: אמינות חסכון בדלק וסחירות עתידית. נגד: עיצוב, משעממת לנהיגה.

חשוב לי להדגיש כי הייתי שמח לרכב עם טורבו, קצת נמאס מרכבים "רגילים".

הייתי שמח לשמוע את דעתכם. האם יש אמת בחששות ומי עדיפה מבין מה שהוצע.

כמובן שאם ישנם רכבים נוספים שיכולים להתאים אשמח לשמוע.

208 לטעמי הבחירה המועדפת, אם הגודל מתאים כמובן, חזקה נוחה וחסכונית. היא גם נראית יופי לטעמי, אבל זה ענין לטעם פרטי. לא שמעתי על בעיות מיוחדות הקשורות לאמינות האוטו הזה והספציפי שאני מכיר ( די גרוטאה ביחס כי הוא גם נטול טורבו וגם עם רובוטי חד מצמדי ) בן שנתיים וחצי ו 70K ק"מ ואף ציוץ של חוסר נחת. סחירות כנראה קצת יותר בעייתית בגלל מוניטין מחורבן של המותג. כתבו פה לא מזמן שאודי A3 נמכרת בכמה עשרות אחוזים מעל המחירון, לא יודע למה, אפילו לא אם זה נכון, אבל שאלה כזו לא תצוץ כנראה כשמדובר בפז'ו.

פורסם

קראתי את הודעת הפתיחה - לפי הדרישות, הונדה ג'אז מתאימה ביותר ( אמינות, סחירות, מרחב פנים, צריכת דלק ). אבל כנראה תחליט ללכת עם הלב . ואז קליאו / 208 אלה אופציות רלוונטיות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גולף ושותפותיה הגרמניות- יורדות מהפרק ולו בגלל סעיף האמינות של הגיר במיוחד.

דאצי'יה וחברותיה- הרכבים אולי אמינים אבל לא ממש משקיעים בבטיחות.

נשארו רק פיג'ו/רנו -במקרה הזה אלו העדיפות ביחס לאחרות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

החיסרון הכי גדול של הפיגו זה הירידת ערך, וכשאתה קונה יד2 ולא מהיבואן החיסרון הופך ליתרון , וככל שתחזיק יותר ברכב היתרון יתחזק.

ה208 מאוד מרווחת ומאוד נוחה, חסכונית ואמינה.

היו כמה מחלות ילדות כמו הממיר הקטילטי- כמדומני כבר הדגמים ב2014 הגיעו עם ממיר תקין.

צינורית הפלסטיק של השפריצר האחורי נקרעת בגלל שהיא ארוכה מדי- רכבים שחנו בחניה מקורה לא סובלים מהבעיה אבל מספיק זוג ידיים עובדות כדי להתגבר עליה (החלפת צינורית/סתימה של החור עם דבק ואיזו/קיצור שלה).

בקיצור לדעתי ה208 המומלצת.

• תוכן חדש...