Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תכתוב אולי היכן אתה גר ואולי חבר פורום שגר לידך יוכל לנסוע אתך ולסייע. יכול להיות אולי שהרגל שלך "כבדה" מדי, אין חיכוך תקין עם הכביש בזינוק והאשמה בך. קשה להבין מה בדיוק קורה שם.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד משהו שאפשר ליישם הוא יציאה מהמקום תוך שימוש בבלם היד. התחל נסיעה עם בלם יד משוך וכאשר תחוש שהרכב מתחיל להתקדם שחרר אותו. זה ימנע את התדרדרותך אחורה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ושאלה בהקשר זה - האם יש ברכב מערכת עזר לזינוק בעליה, באנגלית Hill holder או Hill assist? מערכת זו ממשיכה להחזיק את הבלמים עוד כ 2-3 שניות, בזמן שנהג מעביר את הרגל מדוושת בלם לדוושת גז.

יכול להיות שהמערכת קיימת אבל היא כבויה. תבקש מהמוסך לחבר סורק אבחון ולבדוק אם יש אפשרות להפעיל אותה.

פורסם (נערך)

זה קורה לי תמיד בעליות ובהתחלת נסיעה במיוחד בצומת מידי פעמים שהרכב פשוט מתפרפר כלומר הטורים עולים ולמרות זאת הגלגלים זזים אך לא מתקדם, החלפתי צמיגים חדשים והחלפתי מצמדים, לפעמים הרכב מחליק טיפה אחורה והטורים לא עולים ואז כשלוחצים על הגז הוא מתפרפר והוא ממשיך להתדרדר תוך כדי פרפור

בעניין הנהג, זה קורה גם לנהגים אחרים שנוהגים ברכב ככה שהאשמה לא על הנהג

ישלי 5-7 שנות אחריות על רוב הרכיבים ככה שאם יש בעיה אני אשמח שמישהו יוכל להגיד לי לדעתו מה הבעיה כדי שצ'מפיון תקח אחריות ולא תתנער מאחריות מעבר רק להסיק שהמעלית או הצמיגים היא הבעיה, כי צמיגים ומעלית זה עוד יותר קשה לזיהוי ואני אסיק את זה אחרי שיעשו בדיקה מקיפה לרכב במוסך

מה תפקידם של המצמדים ברכב והאם אחרי חיבור הרכב למחשב היו אמורים לעלות על התקלה אם הייתה מעבר למצמדים?

עריכה אחרונה על ידי israeltomer
פורסם

אני מציע לבדוק את מנגנון העזר לזינוק בעליה. לדעתי הוא או משהו אחר תופס את הגלגלים האחוריים ולא נותן לרכב להתחיל נסיעה ובגלל זה הגלגלים הקדמיים מפרפרים.

אם אתה עוזב את הבלם בעליה ולא לוחץ גז, הרכב מתדרדר?

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

תעמוד בעליה בניוטראל ותראה אם הרכב מתדרדר ברגע שעוזבים את הבלם. אם לא, סביר שהמנגנון שנועל את הגלגל לא משתחרר בזמן ברגע שלוחצים על הגז.

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

לדעתי זה לא שייך לגיר. מכיוון שהגלגלים מסתובבים והרכב לא מתקדם בעליה, הסיבה שכמו שכבר כתבו לך,

זה שאין מספיק חיכוך בין הצמיג לאספלט וזה כנראה בגלל (כמו שכבר כתבו לך) ההתקנה מאחורה.

וכמו שכבר כתבו לך ללכת ולפרק את ההתקנה - זה קצת מסובך ועולה כסף , אז אני מציע לך

להעמיס כמה אנשים גדולים ברכב ולהשתדל שיהיו כמה שיותר קדימה (עומס מירבי על הציר הקדמי) ואז לנסות לזנק בעליה.

אני מהמר שיזנק.

פורסם

אני חוזר שוב, בקרת יציבות לא מאפשרת סחרור צמיגים מעבר לשבריר שניה עד שהיא מזהה אותו.

פורסם

מערכת Auto Hold ומערכת Hill holder אלו שני דברים שונים.

הראשונה באה כתוספת לבלם יד חשמלי. יש לה כפתור הפעלה.

כשהיא מופעלת, היא מחזיקה את הבלמים כל עוד הרכב עומד במקום. לא צריך להחזיק את הרגל על דוושת הבלם בזמן עמידה. המערכת נדרכת אחרי שהרכב עוצר ומתבטלת עם תחילת תנועה.

השניה, היא מערכת עזר לזינוק בעליה.

היא מחזיקה את הבלמים רק 2-3 שניות, בזמן שמעבירים את הרגל מדוושת הבלם לדוושת הגז ומרימים קלאץ' (אם זה גיר ידני). אחרי 2-3 שניות היא מתבטלת. למערכת זאת אין שום מתג הפעלה. היא יכולה להגיע במכוניות עם בלם יד מכאני רגיל, היא לא קשורה לבלם יד.

• תוכן חדש...