Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם. ממש נשמח לחוות דעתכם. לפני קניית רכב - יד שניה.

ומתלבטים בין ניסן נוט אסנטה + 2012

או שברולט קרוז סטיישן 2014

מה עדיף? מבחינת צריכת דלק, מבחינת תקלות ועלויות טיפול לרכב וכו'....

ממש ממש תודה :)

פורסם

רכבים שונים מאוד.

לא רשמת מה הצרכים שלך, כמות הנסיעות, כמות וגילאי הנוסעים.

היתרון של ניסאן - צריכת דלק נמוכה, אמינות גבוהה, מימדים חיצוניים קטנים לצד מרחב פנים מפתיע.

היתרונות של קרוז - בגאז' ענק בדגם סטיישן, כוח בדגם הטורבו, נוחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה שרשמת הייתי מעדיף ניסאן. רק שגם במקרה של נוט, מצב הרכב הוא זה שקובע האם כדאי.

מחלה של הרכבים האלה פנסים דהויים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם לא צריך בגאז' ענק - ניסאן.

יש לי מודל 2013 3 חודשים והוא חסכוני בכ20% לעומת מאזדה 3 2005 שיש לי .

הוא נמרץ וזריז , יש בו את כל האבזור שחשוב לי.

השוק שלו לא טוב - קחו זאת בחשבון

בכמה מציעים לכם אותו ?

פורסם

לפני רכישה,שאלו איזה גיר יש בניסאן הזו- אם רציף כמו בקשקאי ,הייתי מוותר.

בשברולט,היו בעיות גירים עד 2010 ואולי טיפה 2011 ולאחר מכן,נעשו שינויים ואמינותם היתה גבוהה בהרבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נוט 2012 זאת צורה קודמת, עם גיר אוטומטי "טיפש ומיושן" (תרגום - אמין ) 4 הילוכים.

• תוכן חדש...