Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הוריי רוצים לקנות רכב חדש. בחנו כמה רכבים (כולל נסיעת מבחן) ולשלב ה"גמר" עלו 2 רכבים:

1. פיג'ו 2008 (פרימיום - 117 אלף על הכביש)

2. סוזוקי קרוסאובר (127 אלף על הכביש)

אני יודע שהם רכבים שונים מבחינת קטגוריה, אבל הם מתבלטים בין השתיים.

יש אופציה לרכוש את הפיג'ו מליסינג ברמת גימור נמוכה יותר (רמה אחת מתחת ACTIVE) במחיר של 97 אלף (לפני אגרת רישוי). המחיר הזה קורץ להוריי, אז אני מנסה לקבל קצת מידע לגבי זה.

ראיתי באתר motodeal, שיש עוד 2 יחידות. עם איזה חברת ליסינג הם עובדים (אני רוצה לברר לגבי מלאי צבעים ומה מגיע עם הרכב - חיישני רווס וכו')?

מישהו עבר כאן רכישה של הרכב הנ"ל בחברת ליסינג כלשהי ויכול לשתף את התהליך שעבר?

איזה חברות ליסינג מוכרות את הרכב הנ"ל?

למה צריך לשים לב כשקונים וממה להיזהר?

תודה לכל העוזרים

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

היי,

את דגם האקטיב יכול לקנות חדש ב-109k לפני אגרת רישוי.

לגבי קניה מאפס קילומטר:

1.הרכב יד שניה.

2.נחשב ליסינג.

3.אחריות יצרן מופחתת(הרכב חשב במחסני היבואן שנה).

קח בחשבון שכל הפרמרטים שציינתי במכירה עתידית של הרכב מורידים משמעותית את המחירון שלו.

לגבי הסוזוקי אין לי תובנות דגם חדש עדיין ולא הספקתי "לתהות על קנקנו"

לגבי ה-2008 מדובר ברכב מצויין הן ברמת האבזור והן בנוחות הנסיעה ועוצמת המנוע.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

ה-2 יחידות שנותרו זה די פיקציה. תבדוק בכל חברות הליסינג הגדולות, אני מעריך שתמצא חברה שתספק לך את הצבע שתרצה (ויתכן שגם) במחיר אף נמוך מזה שכתוב באתר.

3.אחריות יצרן מופחתת(הרכב חשב במחסני היבואן שנה).

פשוט לא נכון. האחריות מתחילה מהרגע שהרכב נרשם לתנועה בדרכים. בדגמים לא מבוקשים לפעמים יכול להיות שהרכב עומד תקופה בחברת הליסינג ואז באמת האחריות קצרה יותר. לא נראה לי שזה המקרה פה, ובהחלט יש מצב שהרכב מוזמן מהיבואן רק כאשר יש קונה לרכב (כלומר מכירה מיד לאחר הרישום, ואחריות יצרן מלאה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על המידע.

אני אברר מול חברות הליסינג.

פורסם

הייתי ממליץ לך להמתין, בשבוע הבא יש ימי מכירות של פיג'ו אני מאמין שתגיע מאוד קרוב למחירים של ה0 ק"מ בקניה ישירות מהיבואן

אם אני זוכר נכון ראיתי פירסום בפייסבוק שה2008 פרימיום תימכר ב115000

פורסם
הייתי ממליץ לך להמתין, בשבוע הבא יש ימי מכירות של פיג'ו אני מאמין שתגיע מאוד קרוב למחירים של ה0 ק"מ בקניה ישירות מהיבואן

אם אני זוכר נכון ראיתי פירסום בפייסבוק שה2008 פרימיום תימכר ב115000

זה בדיוק כמו המחיר שמוצע לפותח השירשור

"פיג'ו 2008 (פרימיום - 117 אלף על הכביש)"

פורסם

^ צודק, זה מה שמציעים כבר היום.

אני אברר לגבי ימי מכירות ונראה אם הם נותנים הנחה נוספת על מה שהם מציעים היום (114900 + 1787 אגרה).

ביררתי גם כבר בכמה חברות ליסינג ולרובם כבר אין את הרכב.

אם המחיר יהיה אותו מחיר כמו היום ~ 117K, אז ככל הנראה שההורים שלי ילכו על הקרוסאובר החדש

פורסם

אם זה המצב אז לדעתי פער של 12,000 מצדיק בהחלט ללכת על רכב אפס ק"מ. כל עוד מתכננים להחזיק 3 שנים ומעלה.

הפער במכירה לא יגיע לדעתי ל 12,000

• תוכן חדש...