Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולוסטר או סוניק RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא 60K

האופציות הן ולוסטר 2012 או סוניק RS ל2014

מבחינת VFM מה העדיפה מבין השניים?

אין דרישות מיוחדות, לא הולכים לכבוש מסלולים.. נסיעה רגועה בדרך כלל.

פורסם

יש סיבה שאתה נעול דווקא על 2 אלו?

הסוניק חזקה יותר בזכות מנוע טורבו, בעיקר בסל"ד בינוני-נמוך. מצד שני הולוסטר מתעוררת בסל"ד גבוה ולמרות רעש מנוע נוכח היא מציגה ביצועים לא רעים. הולוסטר גם אוחזת יותר ונותנת תחושה יותר נטועה. הסוניק מפגינה יותר תזזיתיות בין הפניות עם תגובה יותר "חיה" להעברות משקל (גם הולוסטר לא רעה במובן הזה). ההיגוי בשתיהן לא מצטיין, בנסיעה רגועה עירונית של הסוניק עדיף לטעמי, אבל כשדוחקים את הרכב ההגה של הולוסטר מדויק יותר ובעל משקל עדיף לעומת התחושה הקלה מדי והמסטיקית שההגה של הסוניק מקבל תחת עומס. עדיין תקשורת מסוימת, דיוק טוב, חדות וכו' לא תקבל כ"כ מאף אחת מהן. הגיר של הולוסטר עדיף בכל מצב, למעט זחילה בפקקים. הגיר של הסוניק איטי ומסרס מאוד את יכולת המנוע. ממהר לעלות הילוכים וחובט תחת עומס.

שתיהן לא רעות ואפשר להפיק מהן לא מעט כיף. אבל הן לא ספורטיביות, בטח לא כמו מה שהן משדרות. ידני יכול לבוא בחשבון? אם כן, כדאי לך לבדוק גם פורד פוקוס שמציעה התנהגות והיגוי הרבה יותר מוצלחים. למרות שהיא לא נראית מיוחדת כ"כ.

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול לקנות לאון 2012 1.8 טורבו, עדיף מהשניים שציינתה למעלה, השאלה עם אתה מתחבר לעיצוב .

פורסם

הלאון עדיפה במה? אולי מבחינת ביצועים. בכל שאר הדברים היא לא עדיפה על פני הולוסטר.

בכל מקרה, מבחינת ביצועים לא הייתי ממהר להלל את הסוניק RS. הגיר שם מאוד מסרס.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבחינת אמינות\שנים על הכביש\תמורה לכסף, לא עדיף לקחת את השברולט המודרנית יותר?

פורסם

מבחינת אמינות, לא חושב שיש לשברולט יתרון למרות שהיא צעירה בשנתיים במידה ומצאת רכבים שמורים. לגבי שנים עם הכביש פה כמובן יש לסוניק יתרון, השאלה כמה זה משנה לך? גם מבחינת תמורה לכסף, שתיהן מציעות תמורה טובה. יש סיבה שהשברולט קצת יותר זולה...

לא הייתי אומר גם שהשברולט מודרנית יותר. חדשה יותר מבחינת שנתון, כן.. אבל היונדאי מרגישה "בשלה" יותר ואיכותית יותר.

ממליץ לך לנסוע בשתיהן ולראות למי אתה מתחבר יותר. שתיהן לא רעות סך הכל. מבחינת דינאמיות והנאה בנהיגה, יש אופציות טובות יותר בשוק. גם אם הן נראות פחות מושכות.

פורסם

ממליץ לך לנסוע בשתיהן ולראות למי אתה מתחבר יותר. שתיהן לא רעות סך הכל. מבחינת דינאמיות והנאה בנהיגה, יש אופציות טובות יותר בשוק. גם אם הן נראות פחות מושכות.

אשמח מאוד אם תרחיב, על איזה אופציות מדובר? אני לא נעול על 2 הדגמים האלו.

פורסם

מדובר באותו גיר של הקרוז טורבו,

הסירוס פחות מורגש בו, קצת מעצבן ביציאה מהוססת מהמקום, לחיצה הדרגתית חלשה תהיה בסדר, לחיצה חזקה תעיף את המכונית קדימה, משהו מהוסס בין לבין ירגיש כמו גיר רובוטי.

יצא לי לנסות את הסוניק הרגילה לא מזמן, ושם יש הרגשת עצלות מאוד חזקה(שבאה משילוב של מנוע 1.4 אטמוספרי חלש), בשונה מהקרוז טורבו המשפחתית שבה נהגתי בשנים האחרונות.

האצות במהלך שיוט על מהירות נמוכה(אחרי 20-30 קמש) מאוד זריזות, ואין הרגשה של סירוס או קפיצות מהגיר.

• תוכן חדש...