Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי מכמונת מהירות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצר חברה לא משנה מה מראה

תאמינו לי שהמשטרה יודעת על כל העסק, ורוב השוטרים יכולים לזהות משבש

תחשוב בנאדם שכל יום עובד עם ממל"ז וכולה..

לא יודע אם הוא מתנהג בצורה חריגה, קצת היגיון

זה נותר לשיקולכם אם להתקין את זה או לא!

"הכלב שלי נפצע במרדף עצבני אחרי חתול שהרכיב משבש, ואז בגלל שהכלב שלי הנעה אחורית, וירד גשם, החליק ונכנס בשקית הבונזו":biglaugh:

פורסם

א. כל הגלאים מגלים לייזר וחוקיים לחלוטין. הבעיה כאמור שגילוי לייזר (כאשר אתה בטווח החוקי להרשעה - כלומר עד 300 מטר) הוא מאוחר מדי ואין זמן להגיב.

ב. גלאי כן יכול לעזור אם נמדדת בטווח גבוה מ-300 מטר (נניח שהשוטר רוצה לדעת מי מבין קבוצת רכבים הוא הלקוח הכי רווחי, לפני שמגיעים ל300 מטר) - הרווחת, כי יש לך זמן להאיט ובמדידה הבאה (מטווח חוקי) כבר תהיה במהירות חוקית.

ג. גלאי לייזר גם יכול לעזור אם ירו על רכב אחר, והיריה הבאה תהיה לכיוונך - אבל קלטת את היריה הראשונה והספקת להאט.

ד. אין משבש רדאר נגד אמצעי הרדאר המופעלים בארץ (מצלמות "מולטנובה", ובקרוב אולי הדבורה)

ה. יש משבשי לייזר יעילים מאוד - החוקיות שלהם ככה-ככה, וכעיקרון אם משתמשים בהם בתבונה הסיכוי להיתפס נמוך למדי. זיהוי שברכבך מותקן משבש יהיה בשתי דרכים - או חשד עקב קריאות שגיאה בממל"ז, או בדיקה חזותית של חזית הרכב (מי שיודע איך זה נראה יזהה מיד - כאשר הרכב עומד כמובן ולא כשהוא חולף על פניך)

ו. קריאת שגיאה 7 משמעותה שיבוש - שוטר שמקבל קריאה כזו יעצור את הרכב מייד והנהג יסתבך. משבשים ישנים נותנים קריאה כזו.

ז. קריאות שגיאה 1, 2 משמעותן כמו שנכתב כבר בשרשור הזה. הן מתקבלות מדי פעם גם בהפעלה תקינה (עקב יד לא יציבה בזמן המדידה, ועוד). משבשים טובים נותנים את הקריאות האלו (בלבד). אבל בכל מקרה רכב שחולף על-פני השוטר על 200, והשוטר מקבל קריאת שגיאה 5 פעמים ברצף - מעורר הרבה חשד. ויש מצב שהשוטר ימדוד אותו מאחור, ירדוף אחריו, ויתן לו דו"ח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש אפשרות לקלוט לזירה על רכב אחר?

נשמע לי לא סביר במיוחד. קרן לייזר היא די צרה וכיוונית. השוטר צריך די להשתולל עם הקרן לכל הכיוונים או לכוון אותה לכביש או לתווך אחר שיפזר אותה כדי שהיא תיקלט בגלאי במכונית אחרת.

ואגב. חלום רטוב שלי הוא משבש רדאר אקטיבי בעל הספק גבוה. משהו שזורק פולס מספיק חזק כדי לטגן לגמרי את מעגלי הקליטה של המולטנובות לרמה של רכיבים מותכים מטפטפים...

מישהו פה מבין בל"א וירים את הכפפה? :wink:

הממממ... כמובן שהפסקה האחרונה היא הלצה מוחלטת ומטרתה היא שעשוע אינטלקטואלי בלבד.

פורסם

ה"לייזר" המשטרתי מתבדר בטווחים הרלוונטיים.

קוטר הקרן במרחק לזירה אופייני יכול להיות 1 מטר או אפילו יותר - כך שיש סיכוי לקליטת לזירה על רכב שלפניך, לידך, וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ואגב. חלום רטוב שלי הוא משבש רדאר אקטיבי בעל הספק גבוה. משהו שזורק פולס מספיק חזק כדי לטגן לגמרי את מעגלי הקליטה של המולטנובות לרמה של רכיבים מותכים מטפטפים...

מישהו פה מבין בל"א וירים את הכפפה? :wink:

.

אני מוכן לבנות לך אחד כזה, אם אתה מתנדב להרכיב אותו על הרכב שלך ולהתסובב איתו במשך יום שלם בכבישי ישראל.

מומלץ שיום או יומיים קודם תבקר בבנק הזרע ותוודא שהם מקפיאים נתח נכבד. ילדים זכרים כבר לא יהיו לך :wink:

(גם פיסקה זו נכתבה בהומור.)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום!

אני הבנתי שהמשבש (אולי גם הגלאי - אך המשבש בטוח) פולט קרינה ברמות גבוהות!!

תיזהרו - ההשלכות של זה לא שוות את זה...

• תוכן חדש...