Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוצמזה שרוסיה במצב כלכלי גרוע שרק מתדרדר, כן, כסף זו לא בעיה.

על שופוני תמיד יהיה להם כסף.

ד"א, עובדה מעניינת - בתחילת שנות ה90, בכירי הממשלה שלהם עברו מלימוזינות זיל למרצדס Pullman. הסיבה - הרבה יותר זול לקנות בחוץ, מאשר לפתח עצמאית רכב שלא חולק מכלולים עם אף אוטו סובייטי אחר, ולייצר אותו ידנית בתהליכי ייצור של שנות ה30 (כי לא שווה להקים ייצור המוני בשביל רכב שמייצרים עשרים ממנו בשנה במקרה הטוב). וכמובן, במקרה של המרצדס, לקבל מוצר פי לא יודע כמה יותר טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דורות קודמים מתקופות שונות במוזאון במסקבה, לחובבי הז'אנר ביקור מומלץ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3805202

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם (נערך)
כנראה לא בלמה מי יודע מה, אבל לדגם המקורי GAZ M24 יש דווקא מערכת בלימה לא רעה בכלל, במיוחד בהתחשב בזה שהיא צוידה בצופים גם מקדימה.

אכן, הדגם המקורי היה טוב לזמנו (כמה שאני זוכר מתלים עם יכולת שיכוח יוצאת דופן). הבעיה הייתה עם V8. תוספת של 100 סוסים עם משקל נוסף בחזית היו בעייתיים מאוד, לפחות למי מה שאומרים בסקירות שעושים לגבי הרכב הזה וגם לגבי הקודם שנעשה באותה מתכונת גאז 21. כמה שאני מבין בגאז 24 לפחות היה הגה כוח (עם V8 ).

אגב, גם לי יש וולגה גאז 24, רק שלי קטנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614043-GAZ-24-VOLGA-1-43-%D7%93%D7%92%D7%9D-%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%92-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%99%D7%99%D7%98%D7%99

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
הורדת סמיילי מV8

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...