Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמידי ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה אני חש צורך בצמיד מעקב אחר פעילות ספורטיבית שלי.

רוכב על אופניים בעיקר וחדר"כ.

חשוב לי לדעת דופק,שריפת קלוריות, הקלטת מסלול או ניווט (GPS),התממשקות עם הנתונים לרשתות חברתיות כדוגמת סטראבה, ואם יש אופציה לחבר אותו לאנט+ לחיישנים על האופניים.

לא מעוניין במחשבוני רכיבה.

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הייתי בודק את השעונים של פולאר. אמנם חלקם נראים כשעון ולא כצמיד, אולם בהחלט מבצעים את הניטור של 24 שעות, מתממשקים לרשתות חברתיות (באמצעות Polar Flow), יש דגמים עם פונקציית GPS כפי שאתה מבקש, יש אפשרות לניטור דופק עם או ללא רצועה (כאשר מוכח שניטור עם רצועה הרבה יותר מדוייק), וכמובן שיש דגמים המתממשקים לחישנים שונים, אם יהיה לך צורך בכך בעתיד.

אישית אני משתמש ב-M400 (האימונים שלי בחדר כושר בלבד) שלמעשה עושה כל מה שאתה מבקש, אבל יצא מהייצור והוחלף על ידי M430 שהוסיף כמה פונקציות, החשובה בהם חיישן דופק ללא רצועה. יש גם דגמים יותר חכמים המשמשים כ-smart watch כמעט מלא (אני חושש שללא תמיכה בעברית).

שים לב שפונקציית ה-GPS טורפת את הסוללה ומצריכה טעינה לעתים הרבה יותר קרובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת.

אני לא רואה שיש לרכוש אותו בארץ (את הפולאר M430)

אם אני כבר מתכוונן לשעון ספורט, האם הגארמין פינקס 5 יתאים לי?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לא מכיר את הגארמין - למרות שלבן שלי יש M5 שנרכש בנמה"ת בהלסינקי, וכאשר סוללת המשדר נגמרה אחרי פחות משנה הבחור פנה לשירות הלקוחות וקחבל חדשה בדואר.

שעון פולאר הקודם שלי (FT7), הנוכחי(M400) ושל אשתי (A360) נרכשו כולם מאמאזון בריטניה בבמשהו כמו 60% ממחירם בארץ. מצד שני השרות של היבואן (אגנטק) מצויין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אופס - אתם מדברים על גארמין, אני על פולאר (ברור) ו-Suunto, שהדגם הבסיסי שנמצא אצל בני עובד מצויין, אם כי מגושם.

פורסם
פניקס 5x, כרגע הוא הטוב ביותר, אתה תהנה ממנו מאוד, אם המחיר מתאים לך, לך על זה, לא תתחרט

Sent from my MI 5 using Tapatalk

קראתי את המפרט שלו,

אחרי שלא מצאתי שום הבדל אל מול הפניקס3HR שלי הלכתי לאתר השוואה

וההבדלים באמת מינורים עד כדי זניחים..

לי נשמע שעדיין הפניקס 3HR משתלם יותר, בייחוד לאור ירידת המחירים לרגל השקת הדגם החדש.

לפניקס 3 יש חיסרון אחד בולט, הוא לא מציג עיברית, חוץ מזה הוא שעון מדהים

יום טוב גם לך

פורסם

איני מכיר את הדגמים האמורים, אבל מנסיון קצר עם אחד המתחרים - כל תקשורת עם מכשיר אחר, כדוגמת הטלפון, צורכת הרבה אנרגיה ומצריכה טעינת השעון לעתים קרובות. אישית ביטלתי את ה"התראות החכמות" בשעון שלי, לא הרגשתי שהן תורמות לי משהו שמצדיק טעינה פעם בשבוע במקום פעם ב-3-4 שבועות. הוסף לכך את השימוש ב-GPS ועניין הטעינה הופך לא רק מכביד, אלא גם פוגם בפונקציית צמיד הכושר כיון שכל טעינה מצריכה הסרת השעון מהיד, ואז יש מרוח של כמה שעות בהן השעון אינו ממלא את ייעודו.

פורסם

יש הבדל בין צמיד כושר, לשעון כושר ובדרך כלל גם נלווית חגורת דופק

מה התקציב שלך, מה הצרכים שלך

צמידים מתחילים ב50 שקל ושעונים מגיעים עד ל3K

פורסם

arik100,

זה לא שאלה של תקציב,זאת שאלה של פונקציונליות. את הצרכים שלי רשמתי בתחילת השרשור.

קראתי את המפרט שלו,

אחרי שלא מצאתי שום הבדל אל מול הפניקס3HR שלי הלכתי לאתר השוואה

וההבדלים באמת מינורים עד כדי זניחים..

לי נשמע שעדיין הפניקס 3HR משתלם יותר, בייחוד לאור ירידת המחירים לרגל השקת הדגם החדש.

לפניקס 3 יש חיסרון אחד בולט, הוא לא מציג עיברית, חוץ מזה הוא שעון מדהים

קורץ לי ה3, איך הוא מבחינת הסוללה? קליטת אות הGPS?

תודה

פורסם

קליטת gps נהדרת, לוקח לו לרוב כ10-15 שניות להסתנכרן בתחילת אימון, לאחר מכן הכל יציב.

סוללה מחזיקה יותר משבוע ללא אימונים, עם בלותות׳ דלוק תמיד. כמובן שאימון עם כל החיישנים דלוקים ונתונים רבים על המסך יגמור את הסוללה תוך כמה שעות..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...