Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חג שמח,

הוזמנו כרטיסי טיסה ישירות מאחת מחברות התעופה הגדולות.

זמן הקונקשיין המקורי עמד על כשעה וארבעים דקות.

הטיסה הראשונה התעכבה בכחצי שעה לנחיתה, ואז גם לא חוברה לשרוול אלא התווספה המתנה של כרבע שעה לשאטל.

לא התעכבנו על דבר וגם בבידוק האצנו את הסורקים, וישר רצנו לגייט אליו הגענו כ-20 דקות לפני ההמראה, אז הדיילת סירבה לעלות אותנו למטוס בטענה שאי אפשר לעשות צ'ק אין מאוחר (למרות שהצגנו לה כרטיסים שמראש עברו צ'ק אין בישראל) והפנתה אותנו לעמדת השירות.

אסכם ואומר שהנציג האשים אותנו שלא התייצבנו 40 דקות לפני הבורדינג, כשניסיתי להסביר לו גם שהטיסת הלוך הראשונה התעכבה וגם שהדיילת בגייט טעתה, הוא השיב שהוא שקל לזכות אותנו ולתת לנו לעלות לטיסה הבאה, ועכשיו הוא דורש תשלום מלא (מאות יורואים) כדי שנעלה לטיסה הבאה ליעד.

כל ניסיון להמשיך להסביר הוא התרחק מהעמדה ושאר הנציגים לא הועילו.

לבסוף החלטנו שנגיע בדרך אחרת ליעד שגם עלתה לנו מאות יורואים, והרבה זמן ותחושה שהרסה לנו את הטיול.

כמו כן החברה דרשה תשלום קנס ע"ס עשרות יורואים על כך שלא התייצבנו לטיסה, ואם לא נשלם אותו יבוטלו טיסות החזור.

דברים שחשוב להבהיר, מדובר בנמל תעופה מרכזי באירופה וזמן ההליכה שם עצום, דיברנו מנומס עם הנציג ושום צורת מו"מ לא עבדה וישר נתקלנו באיומים שלא נקבל כל שירות, את הטיסות הזמנתי מאתר חברת התעופה ולא בחרתי טיסות נפרדות אלא אלו שתי טיסות שהוצעו ע"י החברה עצמה ככיוון הלוך.

את השיעור היקר על זמן קונקשיין וחברת תעופה קיבלתי, מה כעת האפשרויות שלי?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

הקונקשן הוא על אותו כרטיס? אם כן - זו אחריות החברה, וקונקשן של 100 דקות אפילו לא נחשב "חם" במרבית שדות התעופה האירופיים. תבע את החברה על נזקיך, מינימום לפי חוק טיבי. אם החברה לא יכולה להעלות אותך לטיסה, באחריוותה לדאוג לך לטיסה חלופית או ללינה ומזון (בהתאם למשך העיכוב). התאור שלך של התנהגות נציג החברה (אני מבין שמדובר ב-gate agent ובציג ה-Transit) ממש לא מקצועית.

בארה"ב הסיפור שונה, קונקשן של 3 שעות קצר בגלל העיכובים בעמדות ההגירה והמכס והצורך בצ'ק אאוט וצ'ק אין מחדש.

אישית נתקלתי במצבים דומים - פעם אחת (בפרנקפורט) הגעתי לטיסה ברגע האחרון אבל העלו אותי. בטיסה אחרת (בציריך) המטוס המתין לנוסעים שהתעכבו בדרכם מכל מיני שדות בגלל מזג אויר גרוע ששרר בכל היבשת. בעוד מקרה - עיכוב של 5 שעות בטיסה של קונטיננטל - סידרו את הקונקשנים בזמן ההמתנה בנתב"ג. לא לשכוח - החברה יודעת בדיוק מי צריך להגיע מאין ולאן, הכל מופיע במחשבים שלהם, והקנס שהם משלמים על איחוקים משמעותי, בהתחשב במרווחי הרווח הקטנים של חברותהתעופה כיום.

כל שכתבתי נכון לגבי טיסת המשך על אותו כרטיס. אם מדובר בקונקשן עם כרטיסים נפרדים - זבש"ך. אתה חייב להתייצב לטיסה בזמן ולהביא בחשבון איחורים וזמני צ'ק אאוט וצ'ק אין מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הזמנתי מהאתר הגלובלי שלהם, לא יודע אם טיבי תופס.

הדיילת היא זו ששלחה אותנו מהגייט, הנציג הוא customer service.

שאלת תם, איך אני יודע אם זה אותו כרטיס? על הבוקינג מוצגות ארבעת הטיסות לכל נוסע (2 לכיוון), ורק ticket number אחד לכל נוסע.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אם כך מדובר בכרטיס אחד.

נראה לי שכאן מגיע מקומם של המשפטנים, אולם להבנתי מה שקובע הוא האחור בהגעה ליעד הסופי.

יתכן שכיון שהקונקשן היה באירופה חל עליך החוק האירופי שכנראה עדיף, מבחינתך, על הישראלי - ולכן כנראה שצריך להתייעץ עם עורך דין המתמחה בתחום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשקנית את הכרטיס - האם קנית כרטיס מנתבג ישירות ליעד הסופי, או שקנית בנפרד לנמל הראשון ובנפרד ליעד השני?

מנחש שזו האופציה השניה (כלומר הזמנת מבחינתך כרטיס אחד, שילמת פעם אחת על כל המסלול מפה ועד ליעד הסופי). במקרה כזה, תבע את החברה. עפ"י הידוע לי, זו מחויבותם לדאוג לך, מה גם שהם יודעים בדיוק בכמה הטיסה הראשונה התעכבה וכו'.

לי היה מצב קצת דומה עם קונקשן גבולי, אבל שלחו אותנו ללילה במלון על חשבונם וכמובן גם העלו על טיסה לפה בבוקר שלמחרת, בלי להוציא מילה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם אני לא טועה, הרי הוא אמר שהוא עשה צ'ק אין כבר בישראל, אז כנראה שזה כרטיס אחד עם קונקשיין,

אם זה היה 2 כרטיסים נפרדים אז הוא היה חייב לעשות צ'ק אין וביטחון בקונקשיין (וגם לאסוף מזוודה ) כי אין קשר בין 2 הכרטיסים,

תנסה לשלוח מכתב למחלקת תלונות לחברת תעופה דבר ראשון ותראה אם זה עוזר או לא, אחרי זה תתקדם הלאה.

מנסיון לי זה עזר, היה לי גם סיפור שקניתי חבילה באתר גדול ישראלי, והטיסה חזור לישראל היתה בדיוק בשעה 00:20, ויצאנו ילדים וטעינו עם התאריכים ובאנו יום למחרת לשדה התעופה, אבל הטעות היתה של החברה שמכרה לנו את החבילה, הרי איך יכול להיות שהחבילה כוללת שלושה לילות בבית מלון והטיסה אמורה לצאת בשעה 00:20 שאני כביוכל שילמתי על הלילה של המלון,

בכל מקרה בשדה תעופה דרשו מאיתנו מחיר של כמעט כל החבילה כדאי לעלות על הטיסה, אחרי כמה וייכוחים ובידוק עשו לנו הנחה קטנה , עליו על הטיסה וכשחזרתי לארץ שלחתי מכתב תלונה עם השתלשלות האירוע לחברה ממנה קניתי את החבילה והם זיכו אותי בעלות הכרטיס ששילמתי (שלחתי קבלה) וקיבלתי איזה הנחה לפעם הבאה שאני יזמין דרכם.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם (נערך)

לפני מספר שנים קניתי כרטיס לליסבון עם AF/KLM מהאתר הגלובלי שלהם. הדרך חזרה היתה אמורה להתבצע עם KLM דרך אמסטרדם, בגלל תנאי מזג האויר הטיסה מליסבון לאמסטרדם בוטלה - פניתי טלפונית לנציגות החברה בליסבון, החברה דאגה לי לטיסה חלופית (במקרה זה - דרך פריז), אפילו הרוחחתי שעתיים בעיר. מה שרציתי לומר הוא שהחברה לקחה אחריות, בכלל בלי שום דיון.

לאמא שלי היה לפני עשור או קצת יותר מקרה יותר יפה עם אל-על - הגיעה לסכיפהול ושם נציגי החברה ביקשו מתנדבים לעבור לטיסה של ארקיע. הרויחה שעתיים כיון שהטיסה היתה יותר מוקדמת, וגם קיבלה פיצוי 200 אירו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

האם המזוודות שלך נסעו ליעד הסופי בלעדיך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אכן בוצע צ'ק אין בישראל לשתי טיסות ההלוך.

ישה, לאחר שדרשנו את המזוודות קיבלנו אותן בנמל הקונקשיין (כלומר הן לא הוטענו לטיסת המשך).

אם זה רלוונטי - המזוודות היו אמורות לעבור אוטומטית בין המטוסים, כך צוין בחברת התעופה והדיילות אישרו כששאלנו.

חברת התעופה טענה שבגלל שלא התייצבנו לבורדניג הם השאירו את המזוודות בנמל הקונקשיין ולכן התאפשר לנו לקבלן.

פורסם (נערך)

לפי התאור שלך אכן היתה לחברה חובה להטיס אותך ליעד ההמשך. האם אכן הטיסו אתכם (על ידי אותה חברה או במטוס של חברה אחרת, על חשבון מנפיק הכרטיסים). אם כן - כעבור כמה זמן? אם נאלצתם ללון ביעד הביניים - האם דאגו לכם למלון ולהסעות?

ד"א - בהחלט יש מצב שבו טיסת ההמשך כבר היתה סגורה ולא היה אפשר להעלות אותך להמטוס. עדיין חובת חברת התעופה לדאוג לך לטיסה חלופית, במידת הצורך למזון, משקה ולינה - או להחזירך ארצה. פיצוי - בהתאם למה שבחרה לעשות ובהתאם להסכמתך.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אם המזוודות היו אמורות לעבור ישירות ליעד הסופי אכן מדובר בטיסת המשך.

דרוש פיצוי מחברת התעופה .

תקבל מה טוב

לא תקבל תתבע כאן לפי אחת משתי האופציות חוק טיבי או האירופאי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ספריאל, התנערו מאיתנו לחלוטין וסירבו לעלות אותנו לטיסת המשך ללא תשלום או אף בהנחה.

לאחר שדרשו מאיתנו מאות יורו כדי שנקבל טיסת המשך, ולא היו אפשרויות תחבורה חלופיות (ציבורית הייתה רק למחרת, מונית וטיסות בסקייסקאינר היו יקרות יותר) שכרנו רכב ונהגנו 600 ק"מ למדינת היעד.

יש עוד פרטים קטנים כבר (למשל נדרשנו להחזיר את הרכב במדינת ההשכרה, מה שדרש מאיתנו טרטור נוסף בנסיעות הלוך ושוב), כלומר אני מנסה להבהיר שעשינו מאמצים עצומים (ריצות בין כל חברות ההסעות והשכרה, שיחות ממושכות לארץ וכו') לצמצום ההוצאות.

ישה תודה, לדרוש נזק ישיר או פיצוי כולל?

פורסם

לאור ההוצאות הנוספות - עניין לבית המשפט.

נסה להתחיל בפניה לחברה עצמה. הסיפור נשמע כהתנהגות בלתי מקצועית בעליל, ואם אין פרטים נסתרים קרוב לודאי שתפוצה, גם אם יקח זמן.

• תוכן חדש...