Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אתמול בלילה כשחזרתי לרכב הרחתי רכב חזק וחריף של דלק. יחד עם מישהו שהיה איתי וקצת מבין ברכבים סרקנו עם פנס את תא המנוע ולא ראינו שם שום עדות לנזילה או תקלה, אבל כשהתנעתי והזזתי את הרכב זיהינו כתם (לא גדול) של דלק על הכביש, בערך באזור שמעליו היה מיכל הדלק של האוטו. חשוב לי לציין שיממה לפני כן מילאתי דלק בתדלוק מלא וגם אחרי שהמשאבה קפצה בתדלוק המשכתי לתדלק עוד ליטר + (אני תמיד עושה את זה, אולי בכלל פה טמונה הבעיה?)

ברור שאלך למוסך בהקדם, אבל היום חג ואין מוסכים ולכן שאלותיי הן:

1. האם אסור בתכלית האיסור שאסע היום עם האוטו? אהיה יותר ספציפי בשאלה, כי מן הסתם בשאלות כאלה ההנחיה היא תמיד ללכת על הצד הבטוח, אבל אני חייב את האוטו היום לחג ואין לי פיתרון אחר, ולכן: בהתחשב בכך שהדליפה היא מאזור החלק האחורי של האוטו ולא תא מנוע, האם גם במקרה כזה יש סיכון ממשי שהאוטו יידלק אם מישהו בדיוק יצית סיגריה וכו' ליד האוטו או שרכב לא באמת מתלקח בסיטואציות כאלה?

2. מה לדעתכם הסיבה לדליפה והאם מדובר בהכרח בתיקון יקר?

תודה

פורסם

תבדוק היום שוב באיזור מתחת למיכל הדלק איפה שראית אתמול, אם שוב יש כתם יחסים גדול( 30 - 40 ס"מ ) וזה מרגיש טרי אז הייתי לא לוקח סיכון,

אכן כאשר ממלאים מיכל מלא ועוד קצת יש בכניסה למיכל חריר לעודפים שמנקז את שאריות הדלק יתכן וזה היה זה, סע בזהירות ושיקול דעת, חג שמח

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

כל עוד אין לך מושג מאיפה באמת הבעיה אני ממליץ שלא תשתמש ברכב ואם צריך אפילו תגרור אותו למוסך / תזמין שירותי דרך מהביטוח שיקבלו עבורך את ההחלטה.

מה זה יכול להיות ?

לפי דעתי יכולים להיות 2 דברים:

1. היה לי מקרה דומה ביונדאי I30 ומה שקרה שנשבר לי הקוייל ברכב עקב פלאגים בלאי שלא הוחלפו בזמן (ואולי אפילו לא היה מתאימים , בעלים קודם לפני שקניתי את הרכב)

לקחתי למוסך מורשה החליפו פלאגים וקוייל

2. יכול להיות שנסעת על מקום נמוך ותא הדלק קיבל מכה רצינית ופשוט יש לך חור אבל פחות מאמין כי הייתה לך גם שלולית ענקית.

בהצלחה, תעדכן מה זה היה בסוף

פורסם

אני רק אגיד שבזמנו שקנינו את הI20 2012 אז הייתה בעיה קטנה באיזה צינור דלק, לא בטוח אבל אולי זה סוג של "מחלת ילדות", נלקח למוסך והוחלף שם החלק.

לא זכור לי בדיוק מה, אבל יש מצב גדול שזאת "מחלה ילדות" קבועה לרכבים האלה.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן יש מחלה ביונדאי, צינור צוואר התדלוק עשוי מחומר שמקבל סדקים ומתחיל לנזול.

אורן

• תוכן חדש...