Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסוג SUV עד 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתייעצת בנוגע לרכישת רכב משפחתי גדול שיתאים לנסיעה עירונית שיהיה לפחות משנת 2012 עד 75,000:

נסיעה בסביבת הרבה באמפים.

שיהיה בעל חווית נסיעה טובה-האצה של הרכב, כמה שפחות חבטות וזעזועים בנסיעה ותיבת הילוכים חלקה.

מתלבטת בין:

שברולט TRAX

ניסאן QASHQAI

פיג'ו 2008

אשמח להמלצות/דיס-המלצות על הדגמים שרשמתי ובכלליות אם יש לכם הצעות לדגמים אחרים שפספסתי.

תודה וחג שמח!

פורסם

ה-2008 לא גדול, השניים האחרים שהצעת גדולים ממנו.

הקשקאי עם תיבה רציפה חלקה, בעוד שהטארקס הוא עם תיבת 6 הילוכים קצת מבולבלת.

הייתי הולך על הקשקאי לפי התיאור שלך.

פורסם

גם הקשקאי לא ממש מרווח, לפחות הקודם (לדעתי החדש לא בתקציב).

ה-2008 בתקציב הזה כנראה יהיה לפני מתיחת הפנים, כלור מנוע 1.6 אטמוספרי וגיר AL4 (אוט' רגיל 4 הילוכים) הגיר לא תמיד מאוד חלק, ובסה"כ זה שילוב סביר, אבל לא הרבה מעבר. הרכב עצמו קצת יותר "מקורי" מהאחרים, בדיוק היום התפרסם פה מבחן השוואתי שלו לקרוסאובר, מומלץ להסתכל.

ובאותו עניין, הייתי מוסיף גם את הקרוסאובר, שנהנה משמירת ערך ומוניטין אמינות יפניים למהדרין.

בהצלחה!

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

הדבר החשוב שהדגשת הינו נושא הבולמים והמתלים .הם קרטיים למעבר הבאמפים.. אף אחד מהרכבים שהזכרת לא ממש מצטיין בבולמים רכים. לחלופין קיט בולמים שיחליף את הסטוק .

בדרך כלל ניתן למצוא בולמים רכים בתכנון צרפתי או אמריקאי. הטראקס לא נחשב אמריקאי. הטראוורס כן . מאליבו גם.

הייתי בוחן גם אוטלנדר שנוטה להתגלגל כמו ספינה רכה וכמובן צרפתיה למשל מבית סיטרואן . נסעתי על ה 2008 אבל גם שם לא הרגשתי את השיכוך הצרפתי הידוע (ראה ערך סיטרואן C5)

נסעתי על הקרוסאובר הישן ולא התרשמתי משיכוך שלו.

דבר שני שהדגשת זו תיבת ההילוכים. תשתדל להתרחק מתיבה רובוטית וזה יבטיח לך גיר נעים.

מכיוון שאמינות אינה המדד העיקרי הייתי בוחן גם פיג'ו 5008 שכן נכנסת בתקציב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לאחר ההערות המועילות שנתתם התחלתי לבחון לעומק את הטרקס 2015 1.4 טורבו לעומת 1.8 רגיל שנתון 2014 או לרדת במספר שנים ליונדאי IX35 שנתון 2012 או 2013 (העלתי את התקציב ל-85K)

אשמח להמלצות\דיס המלצות בנוגע לשמירת שווי רכב ובעיות ידועות לדגמים הנ"ל

תודה!

• תוכן חדש...