Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגאן של המשטרה הצבאית היתה שגם אני הייתי בשירות.

הניידות הוחלפו בהדרגה מתחילת 2008 ע"י שברולט אופטרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו הניידות הן i35 וריו ממה שאני זוכר, יש להם לפעמים גם שיקוצים מוזרים כמו פיאט 500 שכורה בצבע נס קפה. מאוד מאיים. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

i35, i25, rio, d-max, berlingo, jumpy, אופנועים ווספות בלה בלה בלה

המטרה בפיאט 500 היא להזמין ולא לאיים, אבל מה שחברת ההשכרה כנראה נתנה להם זה מה שזמין באותו הרגע.

ט.ל.ח

פורסם
מי שהיו להם מכוניות על תיקניות, כלומר במקום אוטו שנמכר לאזרחות לא מגיע אוטו אחר, השתדלו מאוד לא להגיע למחיר תיקון מקסימלי וכך חלק מהמכוניות נשארו בשרות גם 7-8 שנים.

אצלנו ביחידה שרד ככה טנדר סוסיתא (לא רום) עד סוף שנות השמונים, אני מעריך שהוא הייה בן 10-12 ושמרו עליו מכל משמר כי האלטרנטיבה הייתה הרבה יותר גרועה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מה כבר יכול להיות יותר גרוע?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שיכול להיות, זה שאם זה היה רכב על תקני (כלומר לא מגיע רכב לאותו תפקיד/יחדה), אז במקום הסוסיתא לא יהיה כלום או רכב בחלוקה עם מישהו אחר.

פורסם

לבזבז שעות בהמתנה לרכב שיתפנה, לנסוע בשעות לא נוחות, להיות חייבים טובות או לנסוע בטרמפים (אז עוד היה מותר)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אגב לגבי צבע רכבי שירות עד לא מזמן נצבעו בירוק פסיפיק ושמתי לב שכל החדשות (ברלינגו,דימאקס,קנגו) צבועות צבע כסף עם לוחיות שחורות גם אתם שמתם לב ?

והצבע של הטנדרים שונה מירוק צבאי לירוק פסיפיק (דודג` ראם שהחליף את הפורד f350)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני עד היום זוכר את הסיפור של הנהג ביחידה שהשבית למ"פ שלנו את המגאן עם ה-400 אלף ק"מ.

המ"פ אצלנו בסתר שמח על התאונה, כי נאמר לו שיחליפו לו את הרכב לדימקס חדש.

פורסם

אתה מדבר על שנת 2004 שרק נכנס הדימאקס הראשון לצבא (הדור הראשון) ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מהלך מפתיע של צה''ל: היום ראיתי 2 היילוקסים לבנות חדשות עם מספר צבאי ברמת הגימור הגבוהה, השאלה שעולה לי לראש למה לא מכספי הסיוע? דווקא היילוקס?

פורסם
אתה מדבר על שנת 2004 שרק נכנס הדימאקס הראשון לצבא (הדור הראשון) ?

2008, הבטיחו לו שברגע שהמגאן תלך הוא יקבל דימקס.

עד היום יש לני קונספירציה שהמ"פ ביקש מהנהג שלו שישבית את הרכב.

פורסם (נערך)
אני זוכר הייטב את הקנגו הראשונות שהגיעו לצה"ל, גם באיזור 1999. הן היליפו את סיטרואן C15 בתור רכב יחידה ולידה נראו מינימום כמו מרצדס.

פתאום יש אוטו עם חלונות חשמל, נעילה מרכזית, מזגן נורמאלי, מרווח ונוח ל 5 אנשים. אבל מנוע דיזל אטמוספרי 65 כ"ס היה עגלה לחלוטין אפילו בהשוואה ל 1.4 בנזין של 205 וסיטרואן C15 עם 400 אלף ק"מ.

הקנגו החליפו את ה c15 באמצע 2000 (כך לפחות היה ביחידה שאני שירתתי).

אכן הרכב הייה עגלה לגמרי, אבל מפנק בהשוואה למה שהחליף

עריכה אחרונה על ידי kobi_lo

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התרשמות קצרה לאחר 100 ק''מ עם רנו קנגו 1.2T בנזין (TCE 115 כ''ס) ותיבת הילוכים כפולת מצמדים (EDC).

מסלול הנסיעה: מוסך בעקבות נזילה שמן בלמים מהגלגל האחורי (האוטו עם 9 אלף ק''מ בלבד).

מגיע אל הקנגו, מבחוץ נראת גדולה וחמודה מאד עם עיצוב שבלוני כזה שמתלבש יפה על מסחרית בגדול כזה לטעמי.

מבפנים הקנגו זה כבר סיפור אחר, האוטו נראה ענק מבפנים, שפע של מקום, שדה ראיה רחב מאד, זה נראה שהמהנדסים של רנו תכננו אותה כדי לנצל כל ס''מ של מקום.

נוחות נסיעה ומושבים: הקנגו בולעת מהמורות טוב מאד, לא מתחכמת בקטע הזה. ואיכות החומרים בסדר גמור ומרגישה עמידה, איכות הרכבה טובה ללא קרקושים בנסיעה ובכללי בידוד הרעשים מצוין, כמעט ולא שומעים את המנוע גם במאמץ. המושב הקדמי מרגיש קצת קטן אבל די בסדר.

ביצועים: מנוע כזה קטן וממזר במסחרית לעולם לא פגשתי, המנוע פשוט דוחף את המסחרית ששוקלת כמעט 2 טון בכמעט בכל המצבים בזריזות למעט שהייה קטנה בהתחלה, וגם רעש הטורבו היה נוכח מעל 3000 סל''ד שמשם המנוע רק נפתח יותר ויותר ככל שהסל''ד עולה.

תיבת ההילוכים כפולת המצמדים מתנהגת מצוין, העברת הילוכים מבצעת העברות בטווח הECO שמופיעות בין 1500 סלד ל2000, העברות היו חלקות וזריזות, בחלק מהמקרים הרגשתי רעידות לפעמים כשמתחילים לנוע.

צריכת דלק: היתה לי רגל כבדה על הגז, מאמין שאפשר להוציא ממנו בכיף סביב ה12 ק''מ לליטר ויותר בבין עירוני.

סיכום: האמת נהנתי לנסוע בו, בעיקר בגלל המנוע הממזר והחזק.

למי שמחפש מסחרית במחיר של משפחתית (132 אלף ש''ח) זאת אופציה מצוינת ושקטה וגם חזקה.

• תוכן חדש...