Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אקסנט 99 ידנית שלא נגעו בה חודש. ניסיתי הכל:

כבלים תוך כדי זריקת קלאץ' בהילוך, מילאתי דלק למקרה שנזל (3.5 ליטר. אולי לא מספיק?)

האורות עובדים, סטרטר עובד, הכל נשמע תקין אבל פשוט לא מניע. רעיונות?

Sent from my A0001 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם

את כמות הדלק רואים עם סוויץ' פתוח גם בלי להניע. אני הייתי חושב על כיוון של פירוק פילטר אויר והתזה של ספריי לניקויי מזרקי דלק בזמן ההנעה. אבל תמתין אוליי משהו יותר מקצועי יוכל להשיב.

פורסם

גם בסוויץ׳ פתוח הוא לא זז מה-0 אבל זה לא נראה לי זה כי אני מאמין שהיה דלק לפני וש3.5 ליטר אמורים להספיק. יש מצב שהמד מקולקל

קקטוסולר ידנית

פורסם

תבדוק שברגע נסיון ההנעה אתה מקבל זרימת דלק לחליל המזרקים והאם מיתקבל ניצוץ לפלאגים.

אם קיימת קודנית עקוף אותה ואם קיים מפתח ספייר נסה איתו. כמו כן שאתה נותן חצי סוויץ תקשיב אם משאבת הדלק בונה לחץ ל 2 שניות לפני ההנעה עצמה.

פורסם

אין אני בודק ניצוץ וזרימת דלק?

קודנית מנוטרלת שנים, אימובלייזר אין. משאבה אני אבדוק אבל אין לי שום ידע טכני בתחום הרכב.

קקטוסולר ידנית

פורסם

אם אין לך ידע בתחום הרכב יהיה קשה קצת להסביר לך ולא בטיחותי. עדיף שתיגש למישהו מיקצועי שייבדוק.

לגבי המשאבה בדוק בחצי סוויץ שאתה שומע אותה ל 2 שניות.

• תוכן חדש...