Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש מוסך אמין עם מחירים הוגנים (כלומר טובים) לטיפול שוטף במרצדס B200 דיזל באשדוד.

הכוונה לדברים כמו בלמים וטיפולי שגרה.

אני מעדיף מוסך שמכיר את הרכבים כדי להמנע מנזקים מיותרים.

אשמח להמלצות?

תודה,

גילעד.

פורסם (נערך)

אבא שלי נתקל בסוגיה הזאת בדיוק לפני כמה שבועות.

נמאס לו לנסוע לתל אביב/ראשון כל הזמן (גם אנחנו אשדודים) אבל לצערי טרם מצאנו מוסך ראוי באשדוד למרצדס, ניסינו כמה מוסכים ואף אחד לא היה מוכן לקבל E class דיזל.. עצוב.

כרגע הטיפולים מתחלקים בין מוסך רם (מרצדס, מומלץ מאוד) בתל אביב, לבין מוסך הסמל (מרצדס, גם מומלץ) בראשון.

לפני שכל העולם ואחותו קופצים עלי, אתה יכול לנסות ללכת לאוטו דיפו, כן כן, אוטו דיפו, יש שם מכונאי זכיין שלדעתי לא יחשוש לקבל את הרכב שלך ויעשה לו טיפול שמן פילטרים וברקסים ללא בעיות מיוחדות, ובמחיר זול מאוד (זה כמו שוק, אפשר גם להתמקח), רק תוודא שהוא שם את החלקים שאתה רוצה לשים, ושאתה עומד להם על הראש שלא יחפפו (העובדים הם חברה צעירים).

הסיבה לכך שאני יודע שהוא עשוי לקבל את הרכב, כי לפני כמה חודשים (שאחי עשה שם טיימינג לפוקוס שלו, ואגב לקחו כלום כסף ועשו עבודה מעולה!) המכונאי ראה את הרכב הקודם של אבי, C class W202, ואמר לאבא שלי, שאם הוא רוצה הוא יכול לטפל אצלו בכיף, כי הוא מכיר את הרכבים האלה מצוין. "תבוא גם עם יגואר, מה זה משנה" זה מה שהוא אמר חח.

ובלי שום קשר, אני יודע שהמון נהגי מונית מטפלים שם בגלל המחיר, וגם כי הם לא נוראים מדי :D .

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תודה!

זה אכן מרגיז ומפתיע שעם כמות המרצדסים בעיר אין פה מוסך מסודר שלהם :-)

גם המוסכניק שלי אמר לי אותו דבר על הרכב אבל חשבתי שבטח יש איזה "מוסך מוניות" או משהו שמכיר את הרכבים יותר.

אוטו דיפו פה לא כאלה מחרידים אבל כיוון שכבר פעם הצליחו להזיק לי לרכב יפני שהיה לי אני נמנע מלחזור לשם לטיפול.

תודה,

גילעד.

פורסם (נערך)

באסה :)

אם כך ראשון או תל אביב :D, אני מבין אותך בדיוק כי אני ואחי הם המוציאים לפועל של הטיפולים לרכב של אבא.

אם כי אני מניח, לא בתדירות גבוהה כמו שלך. אבא פנסיונר שנוסע כ5K בשנה.

אגב מי המוסכניק שלך אם כך? אני מחפש בית טוב למונדאו שלי (מוסך פורד כ**ר טוב אבל אני צריך לקחת משכנתה בשביל תחזוקה שוטפת חח).

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אני נוסע 15K-20K בשנה בערך אז לא נורא.

בשוטף אני מטפל אצל דרור (צמיגי התחנה מאחורי פז). איש ישר וחביב שעד היום הוכיח את עצמו כהוגן.

תודה,

גילעד.

• תוכן חדש...