Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהדולר כבר מתחת ל 3.7 והיורו סביב 3.9. מחירי המשפחתיות כידוע לא זזים מילימטר.

האם במצב כזה יכול להשתלם יבוא אישי של רכבים ברמת מחיר רשמי של יבואן של 130-150 אלף ש"ח? האם ריאלי להביא כזה רכב בייבוא אישי ב 100-120 אלף למשל, ז"א בכ-30 אלף ש"ח פחות? אולי אפילו בהפרש מחיר גדול יותר? או שההפרש יהיה בכל זאת זניח?

לא מבין בתחום והשאלה הזו סיקרנה אותי.

פורסם

השירשור היה בהקפאה..

האם יש בעלי יידע בתחום שידעו לבסס על מספרים האם יהיה כאן חסכון אמיתי או שהוא יהיה זניח? או לכוון אותי למקום שיעזור לי לעשות את החשבון. נניח לא רק משפחתית ליסינג, נכניס גם מיני קופר בת שנה וחצי, פיקאסו קצר חדש 1.2 אוטומט.

האופציה השניה (לתת לי כלים לעשות חשבון בעצמי) אפילו עדיפה לי, אשמח לשחק קצת עם המספרים.

תודה!

פורסם

לגבי הרכבים העממיים שציינת, למרות שערי המטבע, החשבון שאתה תעשה, מול החשבון "האמיתי" של הגורמים הרלוונטיים הבירוקרטיים למיניהם, זה יצא אותו מחיר שתשלם כאן, או הפרש ממש זניח+קנס קטן בכל פעם שתרצה לממש את אחריות היצרן. {למרות הצהרות כאלה ואחרות, וכבר היו מקרים של ניסיונות התנערות}.

לגבי המחירים שלא זזים למטה, הם גם לא יזוזו. אבל אין לך מה לדאוג בקשר לזה. כששער המטבע יזוז, דווקא למעלה, אתה תראה תזוזה.[כלפי מעלה כמובן].

בינתיים בגלל שפל המטבע, תהיה הרבה עבודה לאביזרי הרכב. קודניות, מרימי שמשות, חיישני רוורס, מצלמות ועוד...

אל תעז לבקש בכלל במקום כל זה, צבע מיטלי, כי זה לא ייקרה. בינתיים המבצעים "המתמשכים" יהפכו למחירי קנייה רגילים. ובגלל שהם נקראים " מבצעים" כמובן שאין מקום להנחה במחיר.

פורסם

אני כבר כתבתי בשרשור שמי שרוצה למשל הוט האץ' בוריאציה שלא קיימת אצל הייבואן (פוקוס RS, פיאסטה ST, לאון קופרה ידנית/סטיישן) זה הזמן לייבא.

יצא לי לראות בפייסבוק מישהו שייבא פאסאט TDI ברמת גימור R ליין ושירוקו דיזל, אופציות שלא קיימת בצ'מפיון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לגבי הרכבים העממיים שציינת, למרות שערי המטבע, החשבון שאתה תעשה, מול החשבון "האמיתי" של הגורמים הרלוונטיים הבירוקרטיים למיניהם, זה יצא אותו מחיר שתשלם כאן, או הפרש ממש זניח+קנס קטן בכל פעם שתרצה לממש את אחריות היצרן. {למרות הצהרות כאלה ואחרות, וכבר היו מקרים של ניסיונות התנערות}.

לגבי המחירים שלא זזים למטה, הם גם לא יזוזו. אבל אין לך מה לדאוג בקשר לזה. כששער המטבע יזוז, דווקא למעלה, אתה תראה תזוזה.[כלפי מעלה כמובן].

בינתיים בגלל שפל המטבע, תהיה הרבה עבודה לאביזרי הרכב. קודניות, מרימי שמשות, חיישני רוורס, מצלמות ועוד...

אל תעז לבקש בכלל במקום כל זה, צבע מיטלי, כי זה לא ייקרה. בינתיים המבצעים "המתמשכים" יהפכו למחירי קנייה רגילים. ובגלל שהם נקראים " מבצעים" כמובן שאין מקום להנחה במחיר.

השאלה איך בדיוק אני עושה את החשבון?

מה שאמרת על התנערות מאחריות זה לא נגד החוק? היבואן לא מחויב לטפל ברכב שהוא בעצמו נתן אישור לייבא?

פורסם (נערך)

לגבי ההתנערות, נכון שיש חוק, אבל יחד עם עם זאת ברגע שיש הבדל הכי קטן והכי זניח בין מה שהיבואן מוכר לבין מה שהבאת, מתחילה הבירוקרטיה.

רוצה לחסוך באמת ? תביא קמארו או מוסטנג חדשות, אפילו סוף 2016 ואתה יכול להגיע לחיסכון של, עד 80000 שקל.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

אנשים מביאים רכבים בייבוא אישי כל הזמן ,אבל אנחנו קוראים בעיקר על אלו שעשו קומבינות מוגזמות.

קח בחשבו שבתקופה הזאת יותר קל לקבל הנחות והטבות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...