Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תוסף לדלק בהונדה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

רציתי לשאול אם מומלץ להשתמש בתוסף לדלק לניקוי האינג'קטורים

להונדה סיוויק(2000)

כי שמעתי אנשים שאומרים שזה ממש עוזר וכאלה אומרים שלא עוזר...

 

רציתי לשמוע את דעתכם....

 

תודה לעוזרים מראש

פורסם

דנו רבות בנושא זה, תריץ חיפוש.

 

לפי נסיוני האישי, התוסף מנקה את המזרקים ומאפשר הזרקה טובה יותר של הדלק למנוע, אבל עם זאת שימוש בתוסף יכול לגרום לנזק.

 

ממליץ לך לקרוא וללמוד: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=16372

פורסם

אני הוספתי K44 לחצי מיכל לניסאן סאני 93 הזרקה.

 

תוך 100 קילומטר חל שינוי ניכר בתגובת המנוע ובסלד שלו.

לדעתי מומלץ

פורסם

כי שמעתי אנשים שאומרים שזה ממש עוזר וכאלה אומרים שלא עוזר...

עוזר/לא עוזר , חבל על הכסף. במחיר של שנייים שלושה K44 אפשר לפרק את המזרקים, לשלוח לניקוי ייעודי ואפילו לקנות קיט שיפוץ שכולל גומיות אטימה חדשות, פילטרים פנימיים ועוד.

שיפוץ1.JPG

warco2.JPG

פורסם

אם אני מבין אותך נכון אז: שמים את התוסף (האם מומלץ למלא מיכל דלק שלם או רק חצי או פחות כדי שהתערובת דלק+K44 תהיה מרוכזת יותר?) נוסעים כמעט עד שנגמר הדלק ואז הולכים לעשות החלפת שמנים+פילטר שמן?

×
×
  • תוכן חדש...