Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי רכב חדש שנת 17 שמותקנת בו אזעקה של קוברה. הרכב הוא מאזדה 3

האם אני מפספס פה משהו או שככה זה ברכבים החדשים... האזעקה פועלת ללא צופר?! כלומר אין הפעלה של סירנה שמעירה מתים :lol: אלא רק היבהוב אורות. בהתאם לספרון הדרכה לאזעקה של חב' קוברה. אכן זה ככה. כלומר בספרון רשום מה בדיוק מופעל ברגע שהאזעקה מופעלת ובאמת לא כתוב שיש סירנה...פשוט נשמע לי מוזר. כמו כן אציין שלאזעקה הזו יש אופציה לשליחת התרעה לסמארטפון ולמייל. אני אישית לא איפשרתי זאת מההתחלה כדי לא לשלם בהמשך על השירות הזה. החודש הראשון היה חינם אבל גם את זה לא עשיתי. השאלה האם בעצם השליחת התרעה הזו לסמארטפון החליפה את הסירנה?!

תודה מראש

פורסם (נערך)

הבנתי. תודה

אבל אני מניח שמבחינת הביטוח אין עליי חובה לעשות את השירות של הודעה לסמארטפון נכון?

כמו כן, מה עושים הרכבים הישנים יותר שבהם מותקנת אזעקה עם סירנה? מה הם מחוייבים לבטל אותה? ברכ הקודם שלי מאזדה 6 2004 הייתה כזו...

עריכה אחרונה על ידי sd177
פורסם
יש חוק שאוסר את ההתקנה של הסירנות.

זה גם מיותר לחלוטין.

למה מיותר?

ככה לפחות הייתה התראה או היית שומע את הרכב מצפצף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיותר כי נפרצו ונגנבו אין ספור רכבים עם האזעקות האלו. אף אחד לא התייחס אליהן והן היו בעיקר מטרד לשכנים.

פנייה ממוקדת לבעל הרכב הרבה יותר אפקטיבית ופחות מפריע לשכנים.

פורסם

אז עכשיו עוד יותר קל לפרוץ כי אף אחד לא שומע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפוך גוטה, הפוך.

עכשיו הרבה יותר קשה לפרוץ, למעשה לגנוב. כי אף אחד כבר לא גונב רדיו דיסקים מרכב.

המערכות בטיחות היום התקדמו והן מתוחכמות יותר וקשות יותר למעקף.

ובטח ובטח לא האזעקה הטיפשיץ הזאת מנעה איזו גניבה.

מתי בפעם האחרונה שמעת אזעקה מרכב ורצת לבדןק מה קרה?

אבל אם תקבל סמס או שיחה שמישהו מתעסק לך ספציפית ברכב לא תטוס אליו?

פורסם

אם זה הטון הספציפי של הרכב שלי בטח שאלך לראות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

שיחה ממי? רק אם יש לך איתורן.

כשלאבא שלי הייתה אזקעה והיא הייתה מופעלת הייתי מסתכל.

פורסם

חברים, בוקר טוב. ותודה רבה על התגובות. באופן אישי אני דווקא כן הייתי מעדיף שהאזעקה תישאר אבל מצד שני מבין את עניין הרעש ולמען האמת זה תמיד שיגע אותי כשאזעקה הופעלה בלילה בין עם של רכב או של בית. בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי כי יש חוק... :lol:

ברשותכם עוד עניין קטן בנושא. שמתי לב למשהו מוזר שקורה בזמן שאני מפעיל את האזעקה. במידה ודלת תא המטען לא ניסגרה עד הסוף. כלומר בפועל נישארה פתוחה, לא קורה שום דבר. כלומר אין שום התראה בעניין זה מבחינת היבהוב אורות או דומה...

לא ניראה לי שיש בעיה כי כל השאר עובד לפי הספר. אבל מצד שני זה מוזר...

בספרון ההדרכה יש משהו שכתוב בעניין זה. אני מצרף את צילום הקטע הזה. מישהו יכול להבין אם באמת זה ככה או שיש בעיה וצריך לפנות לשירות? תודה מראש

'

New Doc 2017-02-28.pdf

פורסם
חברים, בוקר טוב. ותודה רבה על התגובות. באופן אישי אני דווקא כן הייתי מעדיף שהאזעקה תישאר אבל מצד שני מבין את עניין הרעש ולמען האמת זה תמיד שיגע אותי כשאזעקה הופעלה בלילה בין עם של רכב או של בית. בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי כי יש חוק... [emoji38]

ברשותכם עוד עניין קטן בנושא. שמתי לב למשהו מוזר שקורה בזמן שאני מפעיל את האזעקה. במידה ודלת תא המטען לא ניסגרה עד הסוף. כלומר בפועל נישארה פתוחה, לא קורה שום דבר. כלומר אין שום התראה בעניין זה מבחינת היבהוב אורות או דומה...

לא ניראה לי שיש בעיה כי כל השאר עובד לפי הספר. אבל מצד שני זה מוזר...

בספרון ההדרכה יש משהו שכתוב בעניין זה. אני מצרף את צילום הקטע הזה. מישהו יכול להבין אם באמת זה ככה או שיש בעיה וצריך לפנות לשירות? תודה מראש

'

זה אמור להיות ככה אחרת תחשוב שהרכב נעול אבל הוא בעצם פתוח.

תוודא שכל הדלתות סגורות כדי לנעול את הרכב...

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם
זה אמור להיות ככה אחרת תחשוב שהרכב נעול אבל הוא בעצם פתוח.

תוודא שכל הדלתות סגורות כדי לנעול את הרכב...

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

תודה NIMRODSV. סבבה אני מבין. אבל למה אין שום התרעה?! כי כשאני לדוגמא משאיר דלת נהג או נוסע פתוחה אז זה בכלל לא נותן לי לנעול את האוטו. וכאן זה לא כך. זה נותן לנעול וזהו נישאר פתוח. מבדיקה מול חב' קוברה. ככה המערכת שלהם עובדת. כלומר אין שום התראה. טוב אני עוד אבדוק מול סוכנות מאזדה שממנה רכשתי

• תוכן חדש...