Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילוי שמן גיר ב205.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם איזה מברג\אלן או כל כלי אחר ניתם לפתוח את חריץ מילוי שמן הגיר ב205,ניסתי עם כל כלי אפשרי ואין שום דבר שמתאים,יש איזשהוא כלי מיוחד לזה?

sani

פורסם

נדמה לי שיש לזה מפתח מרובע שדומה לברזל שמקשר בין הידיות של הדלתות בבית...

חפש בפרוייקטים של איציק, היה משו בנידון לדעתי...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
עם איזה מברג\אלן או כל כלי אחר ניתם לפתוח את חריץ מילוי שמן הגיר ב205,ניסתי עם כל כלי אפשרי ואין שום דבר שמתאים,יש איזשהוא כלי מיוחד לזה?

מפתח מיוחד 8 ממ על 8 ממ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אחרי שתשתמש במפתח ריבוע 8\8 מ"מ תצטרך משאבה למילוי השמן.

אפשר גם להפוך את האוטו.

וברצינות.

למה הטימטום הזה?

למה להקשות על החיים?

(ואני מניח-כרגיל במוצרי PSA-שאין לזה תשובה...)

פורסם
למה הטימטום הזה?

למה להקשות על החיים?

פקק המילוי הוא גם פקק הריקון.

למה? אני מפנה אותך לז'אן-פייר מישל-פרנסואה לה פיו, האחראי על הנדסת קלקולים ב-PSA.

אגב, למען ההגינות, לפחות בעניין הזה למיטב ידיעתי PSA לא יוצאי דופן. הצורה הזו נכונה גם למכוניות רבות אחרות.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
פקק המילוי הוא גם פקק הריקון.

לא נכון בעליל.

לפג'ו, בדיוק כמו ליצרנים אחרים, יש פקק ריקון ופקק מילוי !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא נכון בעליל.

לפג'ו, בדיוק כמו ליצרנים אחרים, יש פקק ריקון ופקק מילוי !

איציק

צודק כמובן, סליחה.

תיאום מוח-מוח-מקלדת לא עבד כראוי בזמן כתיבת ההודעה. ברח מזכרוני שהפקקים בעצם אותו דבר רק במיקומים שונים.

זו כפרתי, לטובת הכל:

205gb.gif

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

זה מה שמעניין, גם בהינס אומרים שפקק הריקון הוא פקק המילוי, אבל המכונאי שלי מתעקש על בורג אחר לבדיקת מפלס ומילוי במקום גבוה יותר ונסתר מהעין, (מילוי בעזרת מזרק מיוחד של כ- 1 ליטר).

והגיון אומר איך אפשר לרוקן מאותו פתח אם מאותו פתח צריך למלא?, הרי אם נפתח והשמן צריך להשאר שם איך הוא יצא?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את זה כדי לשאול:

אני מנסה לפתוח את פתח המילוי ולא מצליח, אני על סף חריטת ההברגה מחדש\שבירת המפתח, ולכן הפסקתי, האם פותחים את פתח המילוי בסיבוב עם כוון השעון או נגד כיוון השעון?

ניסיתי כרגיל נגד כוון השעון , אבל נזכרתי שזה גיר צרפתי ואולי הם התחכמו והלכו הפוך.

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

פתיחה רגילה, נגד כיוון השעון.

הבורג הזה עקשן, גם אני אכלתי עליו הרבה חרא עד שנפתח. נסה לדפוק על קצה המפתח בפטיש בעדינות. יתכן והבורג "קפץ החוצה" מההברגה שלו ולכן נתקע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה,

מה הכוונה קפץ מההברגה שלו?

המכונאי הח__ר שסגר אותו לא יראה אותי יותר.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הבעייה היא שהמכונאים מכינים מתאמים למינהם מבורג 12 או 14 וסוגרים עם פטיש אוויר בורג שצריך להיות סגור ב20-30 ניוטון מטר!

המלצה שלי, אחרי פתחיה להחליף את השייבה שהיא זהה לזו של הקרטר (נחושת משולב גומי) ולא לסגור חזק מדי!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...