Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. כמו שאתם יודעים בבעלותי פורד מונדאו 2011 , אבל האוטו לא שלי [התגייסתי ואני לא בבית יותר],

השארתי אותו בבית שיהיה להורים גם ככה אני לא רוצה את האוטו הזה .

השאלה שלי האם יש אפשרות שהאוטו ימשיך להיות בבעלותי [חבל על היד הנוספת], אבל את כל הדוחות מהמצלמות, חניה וכו' ירשמו על הנהג הראשי [אבא שלי]?

במיוחד עכשיו שאח שלי הוציא רישיון והבנאדם לא יודע מה זה מצלמת מהירות ואני מפחד שהוא הולך לרצוח אותי בנושא.

אני פשוט לא נוגע ברכב יותר וזה קצת מטריד אותי העניין.

תודה לעוזרים

פורסם

במקרה של דוח שלא נמסר לנהג ביד, אז הוא נשלח לבעל הרכב, אשר צריך להעביר את הדוחות על שם הנהג או לשאת באחריות.

אין אפשרות להגדיר "נהג ראשי" מלבד בעל הרכב.

פורסם

אם אתה רוצה לישון בשקט תעשה העברת בעלות.כל דוח ישלח על שמך ותצטרך לשלוח מכתב למשטרת ישראל בצירוף הצהרת הנוהג ברכב בזמן ביצוע העבירה על מנת להסב את הקנס והנקודות על שמו.מניסיון אישי שלי.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם
אתה לא סומך על אבא שלך ועל אח שלך שיקחו אחריות על עבירות התנועה שלהם? בצע העברת בעלות.

סומך מאוד , זה לא העניין, העניין הוא שהצבא נותן לי שעה חופשית אחת ביום ואני בטוח שאני לא רוצה לבזבז אותה על הדברים האלה.

או שהאם הם בעצמם יכולים להעביר אשמה עליהם בלי מעורבות שלי?

פורסם

מדובר בכתיבת מכתב למרכז פניות נהגים, עליו חתומים בעל הרכב והנהג הלוקח אחריות. לא חייב להיות מידי, יכול להכתב בחושפת השבת.

אם תקלע למצב כזה פנה לאותו גוף במשטרה ותקבל הדרכה.

אישית לא הבעברת בעלות על רכב לבני, למרות שהוא היחיד הנוהג בו. יחסי האמון בתוך המשפחה הם ערך חשוב מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההוכחה היא בהצהרה של בעל הרכב ושל הנהג המודה בביצוע העבירה וצלום רשיון הנהיגה שלו.

הביורוקרטיה מינימלית - ראה כאן (גלול מטה עד שתגיע לסעיף הרלונטי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נמרוד כנס לאתר של משטרת ישראל באינטרנט ושם תמצא בדיוק אלו מסמכים נחוצים לך על מנת להעביר את הדו"ח על מבצע העבירה.הליך פשוט ומהיר

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

לא יודע אם זה מבוצע, לדעתי כן , כבר ראיתי מספר משפטים בהם לא הסכימו להעברה

בדיקה של הרקורד של המעביר והנעבר כדי לראות אם ההעברה באה להציל את המעביר מ"חבל התליה"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...