Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלכוהול לאירוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלכוהול לאירוע - חתונה.

מה הולך?

בעיקרון זה מה שחשבתי:

1. וודקה "נקייה" - סטולי/רוסקי - אותו מחיר כמעט. יש עדיפות?

2. ואן גוך טעמים - אמרו לי שאסאי ואננס זה השוס היום. שאף אחד כבר לא לוקח את הדאבל אספרסו.

3. איזה בקבוק או 2 של פידג.

4. איזה בקבוק ערק - יש מותג מועדף? או שהכל SAME SAME?

שכחתי משהו?

*בכוונה לא רשמתי וויסקי - בסעיף הזה אני סגור.

פורסם

1. לא משנה, גם ככה הכל מתערבב עם XL/ראשן/חמוציות, אישית מעדיף סטולי.

2. ואן גוך טעמים - לא הטעו אותך, אסאי כ- 70 אחוז מהמכירות, אננס כ- 15 וכל שאר הטעמים ב15 הנותרים, יש עוד טעמים טובים, ובתאכלס הטעמים יוצאים כשצ'ייסרים לרחבה אחרי שכולם כבר דלוקים, תאכלס לא ירגישו בהבדל גם אם תביא להם וודקה ברלין אסאי שעולה בדיוק חצי מואן גוך אסאי.

3. פידג זורם תמיד

4. תביא להם ערק עלית והכל יהיה בסדר.

סתם כי עבדתי בתחום ואני מתעניין, מה המחירים שהציעו לך עבור סטולי/רוסקי 700/1000

ועבור ואן גוך 750 טעמים

מזל טוב!

פורסם
1. לא ירגישו בהבדל גם אם תביא להם וודקה ברלין אסאי שעולה בדיוק חצי מואן גוך אסאי.

רק אם מדובר באנשים שנוהגים לקבל ראש מכוס קאווה.

2 פידג' (רצוי פקק סגול ולא חסוך ולקנות את הפקק הירוק+פרי צהוב) לא בטוח יספיקו, תלוי מה אחוז הנשים מבין אלו ששותות.

תביא עוד ייגרמייסטר לאמיצים, ייגר-בולס וייגר-שוטס זה מה שמעלה הילוך לשתיינים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
רק אם מדובר באנשים שנוהגים לקבל ראש מכוס קאווה.

2 פידג' (רצוי פקק סגול ולא חסוך ולקנות את הפקק הירוק+פרי צהוב) לא בטוח יספיקו, תלוי מה אחוז הנשים מבין אלו ששותות.

תביא עוד ייגרמייסטר לאמיצים, ייגר-בולס וייגר-שוטס זה מה שמעלה הילוך לשתיינים.

אני שותה קבוע ברלין, כי, תסלחו לי כל מי שקונה ואן גוך, אני לא פראייר, לכן אם קונים במקום נורמלי ומהיבואן הרשמי אין שום סיבה להשקיע בואן גוך, אבל בחתונה חייב פוזה ושופוני אז הדיון מיותר.

פורסם

לאן עפת כבודו ?

להגיד שלא ירגישו את ההבדל בין ברלין לואן גוך זה הרחק מהמציאות (ואני עוד מדבר טעם גרדא(!), לא על כאלו ששותים/אוכלים עם העיניים).

להגיד שלקנות שתיית 'פרימיום' זה פוזה יש בזה משהו, אבל ישראל ישראלי הממוצע שמגיע לאירוע לא יקח איזה "בקבוק עלום שם" (כך רוב העם רואה את ברלין).

ברגע שאתה שותה קבוע, ויש לך ניסיון בתחום, אתה מבין שיש הרבה בקבוקים שהם אובר פרייזד על כלום (כמו רוברטו קוואלי). ועם הזמן אתה לומד גם לא להירתע ממותגים פחות מתוקשרים ולדעת להנות מטעם המשקה.

אתה יודע איזה פער מטורף יש בין הרשום לעיל לבין ישראלי בחתונה ?

וגם עם ואן גוך תמיד יש אופציות. 3 ליטר ב100 דולר בדיוטי, לקנות בבנא משקאות אילת ולהזדכות אחרי האירוע ללא מע"מ, בקיצור - אם תרצה תמצא איך להביא במחיר טוב. ובעיני ? שווה כל שקל.

אלכוהול טוב גורם להרבה אנשים לצרוך ובעקבות כך אתה מקבל חתונה מהנה. מבין כל ה'אטרקציות לחתונה', אין מזרים כמו אלכוהול איכותי. טוב, אולי אם אתה החבר הראשון מבין החבר'ה שמתחתן, ואתה מביא כמה ספק רקדניות להרים לך את האירוע :D

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תודה חברים!

עכברוני - וויסקי יש. לכן לא צריך לקנות.

לגבי קוניאק - מכיר את הקהל - לא תהיה דרישה.

סה"כ אני מנסה ללכת בקו לא מתפזר.

מתןFF - סטולי/רוסקי - בין 72-80 ש"ח לליטר.

ון גוך ליטר - 125-130.

זה לא מחירי סגירה - אבל לא רחוק מזה.

אני חושב שאעדיף לקנות בחנות קרובה לבית שנותנת החזר 100% - כי אם אני מחזיר רק בקבוק אחד אז כבר כמעט כיסיתי את כל ההפרשים של קנייה בכל מיני הצעות אחרות- נגיד בפנקו אילת הואן גוך ליטר עולה 115. אם אני קונה עשרה בקבוקים חסכתי 100 ש"ח. בהוצאות של חתונה - זה לא מה שיעשה לי את ההבדל.

מה דעתך על המחירים?

באמת חשבתי על ברלין. אבל נראה לי שאדבוק בואן גוך.

תגידו - אם נפתח את נושא הכמויות.

נגיד יש 250+- מוזמנים.

נגיד יש 100-125 צעירים.

רובם לא שתיינים כבדים.

10 ליטר ואן גוך. נגיד 5 אסאי. 3 אננס. 2 אחרים.

10 ליטר וודקה לבנה (אז מה אמרנו סטולי או רוסקי?)

6 וויסקי.

2 פידג.

1-2 ערק

ואני מסודר?

פורסם (נערך)

איזה יום בשבוע החתונה?

קח בחשבון בקבוקי ליטר של ואן גוך אינם כשרים בארץ משום שזה לא יבואן רשמי (לא יתנו לך להכניס לאולם, תברר את זה טוב לפני)

125-130 מחיר טוב לליטר, 115 מחיר טוב ל750

72 מחיר מצוין לסטולי/רוסקי ליטר

80 מחיר רגיל

עוד משהו - התכנון לשים בקבוקים על השולחנות או בבר?

שולחנות עדיף בקבוקי 700

בר בקבוקי ליטר

עריכה אחרונה על ידי matanff

פורסם

100 צעירים שלא שותים יותר מדי הייתי הולך לפי חישוב של 3 צ'ייסרים לבן אדם (משמע 300 צ'ייסרים משמע 10 בקבוקים של 750 מ"ל טעמים)

לגבי אלכוהול בסה"כ אתה צריך כ- 30 ליטר (וודקה, וויסקי, וודקה טעמים)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק מקפיץ עם איזה טיפ קטן לחברים -

דיוטי פרי. כאילו שגיליתי לכם את אמריקה.

הסטולי 17.9 דולר. שני ב-20% הנחה. שלישי ב-30% הנחה.

מי שיכול לאורך זמן לצבור איזו כמות קטנה - זה משתלם.

אני בסוף קניתי חלק בדיוטי. חלק בארץ.

מחירים שקיבלתי 72 לליטר סטולי.

125 לואן גוך 750.

50 ארגז בלו.

9.5 בקבוק ראשן.

50 ש"ח פידג'.

החזרה מלאה 100% לבקבוקים סגורים ללא הגבלה.

פורסם

כ250 אורחים, נגיד 125 צעירים בערך.

אין שתיינים גדולים.

יש בר ישראלי.

לקחתי 12 ואן גוך

12 סטול ועוד 3 וודקות נוספת שהיו בבית. (סהכ 15)

4 ארגזי בלו

12 ראשן.

אחד פידג.

ו-7 וויסקי שהיו כבר. דגמים שונים.

פורסם

ממליץ לא לשכוח חלק מהשטויות של מסביב

ג'ין +טוניק.

קרנבריז (עדיין הולך).

עוד פידג' (מקסימום תחזיר).

נענע (עלים של נענע אם לא תבקש לא יהיה)

ותוודא שישימו מישהו שמבין מהחיים שלו בבר ולא איזה ילד כבר הייתי באירוע שהביאו אלכוהול טוב אבל ה"ברמנים" של האולם היו בדיחה- מוזג ויסקי בכוס יין (ולא שהיו חסרות יותר מתאימות אמנם לא לו בול אבל עדיין- אחד מחבריו של חתן השמחה שואל "ככה אתה מוזג ויסקי???" הבחור שואל בתמימות "מה למלא עד הסוף?" .

• תוכן חדש...