Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר טוב לגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מזוקן, אבל יש לי חברים לא מזוקנים שהולכים לשם.

תספורת צריכה לקחת יותר מעשר דקות כי זה לא משהו גנרי, לכל אחד יש את מבנה הראש שלו מתאימות תספורות מסוימות, צריך לדייק בקיצוץ, רמת הדירוג זה לא בינרית, 0 ו 1.

מאז שאני ילד נכנסתי לספרים ותמיד יצאתי מבואס, אף פעם זה לא היה כמו שרציתי,אצלו תמיד יוצא פצצה, אבל עולה בהתאם.

העלות נמוכה ביחס לברבר שופס בתל אביב, אך גבוהה יותר מספר רגיל.

פורסם

ןאה, ויש בר עם בירות די בזול,פליסטיישן, בלייזר ומוזיקה נורמלית.

אצל הספר הקודם היה האח הגדול, "לאישה", ושירים מערוץ 24.

ואם היית בר מזל הייתה ישיבה של ןןדקה רד בול בימי חמישי לקראת סגירה.

פורסם

הכול יחסי.

ספר באזור מגורי לוקח 50 ש"ח אבל עושה תספורות כאלו מבאסות שתמיד הייתי מעדיף לשלם אקסטרה

העיקר לא לחזור אליו שוב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בתור אחד שגדל בתל אביב ורגיל שספר טוב צריך להיות הומו מרוקאי מרחוב בן יהודה הייתי מוכן לנסוע רחוק ולשלם הרבה עבור תספורת. אחרי גיל 30 התחלתי להסתפר ליד הבית בפתח תקוה, בהתחלה במספרה של שוקי זיקרי, אחר כך אצל ספר מקומי יקר. היום, אחרי גיל 40, אני מסתפר לסירוגין בשתי מספרות ליד הבית. אחת עולה 100 השניה 70. איפה שיש מקום באותו רגע אני נכנס. למרות שיש הבדל תהומי בשרות ואיכות התספורת זה לא מתבטא במיוחד על 5 שערות שנותרו לי.

מה שאני מנסה להגיד שכשאתה שואל על ספר, אתה צריך להבין את מי אתה שואל ואם אתה רוצה בכלל לקבל המלצות ממנו. כי אין המלצה של קירח בן 45 זהה להמלצה של אחד עם ראסטות בן 26.

• תוכן חדש...