Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום ליאור,

ברכות על האוצר הקטן (רק בגודל הפיזי, כמובן :-) ) שמצאת.

תוכל לספר איך (או אצל מי) נוקה מיכל הדלק ?

מה היתה העלות ?

היי ארנון,

לאחר התבוננות בפנים המיכל עם פנס, לא נראו סימני חלודה כלשהם ולכן לא ראיתי צורך לקחת אותו לבעל מקצוע ל"חידוש".

בכל מקרה ביצעתי ניקוי..... השתמשתי ב"תמהיל" של נוזל לניקוי שסתומים (מיכל שלם, בד"כ מגיע כתוסף), 3 ליטר דלק וחומר שבד"כ נמכר כספריי לניקוי קרבורטורים, במצב נוזלי. ערבבתי את הנ"ל טוב טוב, מזגתי למיכל וערבבתי את הכל (תדמיין את השכנים מסתכלים על משוגע שרב עם מיכל מתכת במשך 2 דקות)... הנחתי לחומר לנוח כמה דקות ושוב ערבבתי ושפכתי את הכל (החומרים מתאדים תוך כמה דקות..).

השארתי את המיכל בשמש שעה וקצת עד שבמאה אחוז הכל התאדה וחיברתי אותו בחזרה לרכב, נקי ומצוחצח. אם היו שיירי לכלוך, שמן וכו', הם כבר לא שם... (בדקתי שוב עם הפנס, רק בכדי להיות בטוח...).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אהלן מר ברוך.

ראשית, שמח לשמוע שהחלטת להשאיר ת'יצירה במצב מקורי, ללא כל מיני רעיונות ל"שיפורים".....

שנית - עם השכן החביב שלך (זה עם מכונית הפאר "דייהו סופר רייסר"), אני מקווה שלפחות רוקנת ת'תערובת ממיכל הדלק עליו/אישתו/המכונית שלו....(אחרי הכל, חבל לבזבז כזה קוקטייל משובח)

להתחיל לחפש אורות נאון כחולים לחלק התחתון של הפרינץ? אסף

פורסם
ליאור

שמחתי לראות את התמונות ושמחתי לשמוע שהחלטת על המקוריות בסופו של דבר

אוטו ממש חביב.

בהצלחה

משה תרשה לי לחדש לך!

ליאור מתכון לשנות מקוריות, ולהרכיב שתי סעפות יניקה, עם שני קרבורטורים בודדים,

פרטים תוכל לקבל ,בשירשור שפתח ליאור, בפורום טכני!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
משה תרשה לי לחדש לך!

ליאור מתכון לשנות מקוריות, ולהרכיב שתי סעפות יניקה, עם שני קרבורטורים בודדים,

פרטים תוכל לקבל ,בשירשור שפתח ליאור, בפורום טכני!

בברכה

צביקה

צביקה היקר,

השינויים המכאניים שאני מתכנן לעשות והחלקים שאני מתחיל לצבור הם לא לפרינז הזו אלא לפרינז נוספת שאני מחפש לרכישה, אשר תהפך לרפליקת TTS. הפרינז שברשותי כרגע תשאר מקורית ותזכה לפינוק של חלקים מקוריים בלבד.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
צביקה היקר,

השינויים המכאניים שאני מתכנן לעשות והחלקים שאני מתחיל לצבור הם לא לפרינז הזו אלא לפרינז נוספת שאני מחפש לרכישה, אשר תהפך לרפליקת TTS. הפרינז שברשותי כרגע תשאר מקורית ותזכה לפינוק של חלקים מקוריים בלבד.

ליאור.

ידעתי שבסוף תחזור לדבר מהלב ולא מהשכל ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...