Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי ריצה

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הפסקה של כמה שנים חזרתי לרוץ. לא מעודכן כל כך במצב השוק ולכן אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

ראיתי את דגם האולטרה בוסט של אדידס. בארץ כ-850 ש"ח (בחנות המותג) ובחו"ל באיזור ה-150 עד 180 יורו. על פניו, נראה שאפשר לקנות בארץ, החסכון לא גדול במיוחד. האם אני מפספס משהו?

אשמח לקבל המלצות עבור נעל ומקום רכישה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם יש לך כרטיס ''חבר'' או למישהו שאתה מכיר,אתה תקבל 30% הנחה,אם תהיה באילת,אפילו תוכל להשיג אותן בזול יותר.

פורסם

תנסה מיזונו, אפשר לקנות בארץ סביב 600-800,או דרך אמאזון ארה"ב בשלוש מאות שקל, בהתאם לדגם ולמידה.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

מה טוב כלכך באדידס שאתה מוכן לשלם מעל 800 שקל?

יש נעליים מצויינות של ברוקס/אסיקס/סוקוני שמשאירות לך עודף מ500 שקל.

השאלה האמיתית היא ההתאמה של הנעל אליך, פחות המותג.

ממליץ על האתר shoesonline.co.il, מחירים טובים ואחלה שירות. משלוח חינם עם שליח והחלפת מידה בחינם עם שליח.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

יום טוב גם לך

פורסם

יש חלופות מעולות שגם שווה מאוד לבדוק כמו innvo ויש גם את huka

https://www.weshoes.co.il/he/men-shoes/neli-spvrt.html

שאני אישית לא מאמין בסוליות (איש של 5fingers) אבל כן שומע ממכרים פידבקים על ההוקה המחרידות האלו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אני גם מחפש נעל ספורט של REEBOK

דגמים

Reebok realflex transition 3.0

Reebok zjet run

Reebok Everchill Train

Reebok Sublite Super Duo

אם יש למישהו אתר טוב באיטרנט לקנייה אני אשמח

תודה

עריכה אחרונה על ידי 106turbo
Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

הנושא נטחן עד דק. כל אחד וביומכניקה של הרגל שלו והדגמים המתאימים למבנה. לי יש פרונציה נייטרלית. לא מזמן רציתי לקנות סייקוני כח כבר נמאס מאסיקס. הטריומף הין לי סבבה. אחר כך מדדתי גליצרין של ברוקס והבנתי שאני לא רוצה סייקוני. חשוב שתהיה בלימת זעזוים ואחיזת קרסול. כל היתר לבחירתך.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...