Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בית המכס שם עדין קיים, מבנה לשימור ולכן לא נוגעים בו.

משני הצדדים שלו ניתן (עם קצת דימיון) לזהות את התוואי של המסילה וחלק מהרציף.

כיצד ניתן לזהות?

-

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה היה (אני מניח) חלק מהרציף, ותוואי המסילה בצד של המבנה, איפה שחונות מכוניות. 10_071511_52845.jpg3.jpg

• אהבתי 1

פורסם
בגלל שכמות נוסעים בהשלום עלתה בשנים האחרונות, בונים שם עולם נוסעים חדש שיכפיל את השטח של הקיים.

בטח אתה זוכר איך הנחת השלד שלו שבוצעה ביום שבת כמעט גרמה למשבר פוליטי.

מקוה שיסימו כבר עם השדרוג הזה

בנוסף בסבידור הולכים לעשות יציאה לכיוון גשר יעקב דורי

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

הבעיה עם השלום היא לא אולם הנוסעים שלו (או לא הבעיה העיקרית). הבעיה של השלום היא שלושת הרציפים ושלוש המסילות שלו. כל עוד לא תיהיה מסילה רביעית (וחמישית ושישית) התחנה תיהיה צוואר הבקבוק של כל רשת המסילות בארץ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

להגיד לך מה הבעיה האמיתית עם השלום - המכונות כרטיסים.

צחוק צחוק, כל פעם בתחנה הזאת אני מחכה לפחות רבע שעה בשביל להוציא כרטיס.

כשאני בעזריאלי כבר יותר מהר לי ללכת לסבידור ברגל, להוציא כרטיס ועוד להספיק לאותה רכבת שצריכה להגיע לשלום.

מה הבעיה להוסיף עוד כמה מכונות?

ומה היה עוזר להוסיף ספציפית בתחנה עוד מסילות או רציפים אם שאר איילון הוא 3 רציפים?

פורסם (נערך)

נמרוד, גם אם אין לך אפשרות להטעין את הכרטיס דרך הסמארטפון או המחשב בעזרת קורא.

אתה עדיין יכול להכנס לאתר הזה של הרכבת, להכניס: מוצא, יעד, סוג (בוגר, חייל וכיו"ב) ולשלם, כאשר אתה מגיע לרכבת אתה ניגש לשער כרגיל, מניח את הכרטיס בקורא ותראה שכותב טוען מסלול, מרים את הכרטיס ומניח אותו שוב, השער יפתח... דרך צלחה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
נמרוד, גם אם אין לך אפשרות להטעין את הכרטיס דרך הסמארטפון או המחשב בעזרת קורא.

אתה עדיין יכול להכנס לאתר הזה של הרכבת, להכניס: מוצא, יעד, סוג (בוגר, חייל וכיו"ב) ולשלם, כאשר אתה מגיע לרכבת אתה ניגש לשאר כרגיל, מניח את הכרטיס בקורא ותראה שכותב טוען מסלול, מרים את הכרטיס ומניח אותו שוב, השער יפתח... דרך צלחה.

אתה יכול להסביר יותר ברור? לא הבנתי וזה נשמע מעניין מאוד.

אני "משלם" עם חוגר במכונות.

צריך רב קו מזוהה ? יש לי אנונימי.

פורסם

רב קו לא עולה כסף. כאשר עושים צריך לוודא (אם כי נדמה לי שזה אוטומטי) שהוא מזהה אותך שייך לקבוצה הנכונה כגון תלמידים, חיילים, אזרח וותיק.

מאותו רגע כאשר אתה את הכרטיס בהסדר נסיעה אתה מקבל את ההנחה המגיעה לך.

לא מכיר איפה יש נקודות הנפקה היום.

פורסם

אם אני לא טועה, יש נקודת רב קו ברכבת השלום עצמה. ולגבי המסילה הרביעית, הכוונה היא כמובן לכל המקטע מתחנת ארלוזרוב עד תחנת ההגנה. הנקודה הכי בעייתית בתוואי היא תחנת השלום כי זאת הנקודה הצרה ביותר שדורשת רוחב בגלל הרציפים. אם תשים לב, תראה שבאיזור תחנת השלום היו צריכים להצר את התעלה ולהסיט חלק מהתעלה מתחת לאיילון צפון, ויש שם פתחים מיוחדים לכניסה ויציאה של המים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אתה יכול להסביר יותר ברור? לא הבנתי וזה נשמע מעניין מאוד.

אני "משלם" עם חוגר במכונות.

צריך רב קו מזוהה ? יש לי אנונימי.

אפשר להטעין באתר גם עם אונונימי,קצת מנוגד לרעיון של הכרטיס האונימי אבל אפשרי.

לחלופין אם יש לך מספיק ערך צבור בכרטיס, אפשר להמיר אותו לכרטיס נסיעה באמצעות המתקפים הקטנים.

ערך צבור אפשר להטעין ללא תור אם האנדרואיד שלך תומך בNFC או דרך כספונט.

באותה שיטה אפשר גם לקנות מנויים (חופשי יומי\שבועי\חודשי) שתקפים גם ברכבת.

פורסם

לא ניתן, אתה יכול לרכוש רק בתחנה, וגם זה רק ביום הנסיעה עצמו בלבד.

אם אתה נוסע פעמיים ביום, ניתן לרכוש כרטיס חזרה בהלוך.

• תוכן חדש...