Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הסיפור קצת ארוך אז אני מתנצל מראש אני פשוט כבר עובד עצות.

קניתי שברולט טראוורס 2011 עם מערכת של bose מהחברה- המוח המרכזי כנראה של שברולט מסך אנדרואיד אנמי שכולל בתוכו יחסית הכל.

כשקניתי את הרכב המוכר אמר לי שהמערכת לא עובדת לו כמה ימים והיה זימזום מוזר מהמערכת.

קניתי את הרכב בכל מקרה כי הנתונים שלו היו מצויינים אחרי בדיקה, חוץ מהמערכת.

לאחר הרכישה שמתי לב שכלום לא עבד ברכב לא המערכת (מסך שחור) לא המסכים האחוריים (מסך שחור) לא האיתות ולא החיישני רוורס.

שוחחתי עם חבר והוא אמר לי לנסות להוציא מצבר, לאחר הוצאה המצבר הכל חזר לקדמותו המסכים נדלקו והאיתות והרוורס גם כן, דבר אחד לא חזר וזה הסאונד, לא משנה מה חיברתי למערכת לא הצלחתי לשמוע פלט מהרמקולים.

כאן התחיל הסיבוב הלא נעים שלי, הייתי אצל מתקין מערכות שפירק חצי אותו אבל לא הצליח להבין את הבעיה, נבדק רכיב דינגדונג ונמצא תקין, המערכת נבדקה חיצונית ונמצאה תקינה, הדבר היחידי שלא נדבק הוא המגבר המקורי של המערכת בשל מיקומו הבעייתי.

לאחר מכאן הרכב הוכנס למוסך מרכזי להמשך בדיקה וגם הם לא הצליחו להבין מהייכן הבעיה ושלחו אותי לאדי מערכות, באדי טוענים שהמערכת לא הורכבה אצלהם.

ההתלבטות שנשארה לי היא כזו,

1. האם להמשיך לחפור ברכב בעלות גבוהה ובמידה וזה המגבר להחליפו ולהפעיל את המערכת המקורית של הרכב( אם מישהו מכיר את האיכות הייתי שמח לקבל חוות דעת)

2. למשוך כבילה חדשה מהרמקולים ישירות למגבר חיצוני חדש ובעצם לעקוף את הבעיה שקיימת ברכב, שוב לא יודע מה האיכות של הרמקולים ושל המגבר המקורי.

3. לשים קומפוננט איכותי קדמי ועוד זוג קומפוזיט אחורי שיחוברו למגבר חדש ועוד סאב של לאנזאר שיש לי היום שיחובר למגבר קטן יותר.

חשוב לציין שמדובר על רכב בעל חלל פנימי מאוד גדול

(8 מקומות) ובנתונים היבשים של היצרן מדובר על מערכת בעלת 10 רמקולים.

אשמח לעזרה בנושא.

תודה ושבת שלום ומבורך.

פורסם

עדכון:

הותקן ברכב זוג קומפוננט morel virtus 602

הרמקולים חוברו למגבר cerwin vega H4900.4 יחד עם סאב lanzar max st

הרמקולים המקוריים של הרכב חוברו למגבר נפרד של tinly .

אני לא מרוצה מהסאונד שהמערכת מפיקה וזה כנראה בגלל המערכת המרכזית שהיא דאבל דין ללא שם.

אני צריך המלצה לדאבל דין שניתן להוציא ממנו סאונד באיכות גבוהה יותר .

אשמח להמלצות.

תודה.

פורסם

מה התקציב? כמעט כל פיוניר או קנווד יעשו עבודה טובה

2850/5850 אופציה

למה הלכת דווקא על המגבר הזה? בכמה קנית אותו?

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם (נערך)

מה לגבי

AVH-X5750BT של פיוניר

או AVH-X5850BT של פיוניר

הבדל שראיתי בניהם ואני לא כל כך מבין אותו הוא שה5750 יש לו 2-way Network mode( High/mid)

לאומת זאת ה5850 יש לו

• 3-way network mode (high/mid/low)

מישהו יכול לעזור לי להחליט בבקשה

עריכה אחרונה על ידי snirzaguri
פורסם

לשניהם פונקציות דומות. ה-5850 הוא הדגם העדכני האחרון.

אם אתה מתכוון להפעיל בעזרתו יותר מאשר סט קומפוננט וסאב עם ערוצי הגברה נפרדים לכל אלמנט, אז יכולת העבודה של שניהם במוד 3WAY (ולא כמו שציינת) לא רלוונטי עבורך ממילא.

אני לא מבין למה מיהרת לתוך רכישת המגבר של סרווין (שניתן להשיג אגב יותר בזול) והחלפה של הקומפוננט. וגם המגבר הסיני הזול שחיברת לשאר הרמקולים.

לא ברור לי עדין אם התקלה אותרה באמת במגבר המקורי או בעיה אחרת, כמו גם האם המערכת הנוכחית היא מקורית של שברולט או שמישהו החליף אותה בארץ וכן אם יש לה יציאות קדם מגבר (RCA) שאחרת אתה צריך לדעתי גם מנחת עבור המגבר התחליפי.

איך גם חיברת 10 רמקולים וסאב ל8 ערוצי הגברה (אני מניח)?

תצטרך בכל מקרה לתאר יותר במדויק מה מפריע לך בסאונד כרגע.

לפחות בעבר, היו פה כמה תלונות על כך שהוירטוס של מורל לא מספקים סאונד אופייני לחלוטין לשאר הסדרות שלהם ושיש למתן את הטוויטרים שלו בעזרת הקרוס שלהם.

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המפורטת.

אתחיל בזה שאני לא מתקין מערכות ואני לא מבין איך חברו את הדברים.

אסביר:

* כרגע המערכת המרכזית שיש ברכב היא כנראה מקורית של שוורולט אבל קצת ישנה בכל זאת בת 6.

בנוסף האופציות כיווון שלה דלות עד כמעט לא קיימות.

* את המגבר קניתי במעמד ההתקנה וזה מה שהומלף על ידי המתקין בטענה שזה מגבר שיעשה את העבודה.

למגבר של סרבין מחובר הסאב והקומפוננטים בחיבור ישיר (אני חושב)

* למגבר הנוסף חוברו רק הרמקולים האחוריים 4 במספר 2 בכל צד גם בכבילה חדשה וישירה למגבר.

הבעיה שיש לי עם הסאונד שהוא לא נקי זה מרגיש צורם ולא מדוייק (כאילו יש את היכולת אבל היא ממש לא מכוונת ולא מנוצלת נכון)

יש לי היום בבית מערכת של פיוניר DEH-P6950IB אבל אין לה לא usb ולא bt או מסך לצורך העניין.

לכאן אני רוצה מערכת שגם תיתן לי מענה לבצע כיוונון כמו שצריך למערכת וגם תיתן לי מענה לילדים במידה וארצה להקרין למסכים האחוריים סרטים או טלויזיה. (youtube(

ראיתי שלדגם AVHX1750DVD יש את אותן יציאות ואותם נתוני שמה ואקולייזר כמו לשאר הדגמים והוא עולה 1000 שח ,

אשמח לקבל קצת סדר בין הדגמים השונים או פתרונות להמשך בניית מערכת שתשמע ביחס להשקעה שעשיתי.

תודה והמשך יום טוב.

[h=1][/h]

פורסם

לא חושב שהבחירה במגבר הזו מוצלחת במיוחד, בעיקר משום שלדעתי הוא קצת חלש ואני לא בטוח במאה אחוז אם המפרט שלו נאמן למקור.

בסכום ששולם כנראה שהייתי בוחר במוצר אחר, שלא לדבר על משהו מיד שניה (שהיה נותן תמורה הולמת לתקציב).

להדגיש כי אין לי נסיון פרטני איתו.

על המגבר הנוסף בכלל לא חושב יש טעם להרחיב.

לגבי הסאונד, על פניו נשמע פחות או יותר הולם את התלונות לגבי הוירטוס. אבל אני לא יודע להבטיח זאת במאה אחוז.

נסה להריץ קצת חיפוש בנידון. הפתרונות העיקריים שניתנו למיטב זכרוני הם כאמור, הנחתה של הטוויטרים דרך הקרוסים וכן ביצוע בידוד בדלתות איפה שהמידבאסים מותקנים. אם היה לך גם איקוולייזר נורמלי לשחק איתו, גם זה אולי היה יכול לעזור קצת (אבל גם אם היה, בהתחשב בשאר הרמקולים שמחוברים לא בטוח שהיה ניתן לעשות משהו נקודתי).

לדגם של פיוניר שהתייחסת אין BT. זה קיים רק בסדרה 2 ומעלה. אני לא סגור לגמרי לגבי פונקציות חסרות אחרות.

ההבדלים בין סדרה 2 ל-5 מסתכמים רק בגודל המסך (ואפשרות הכיוון שלו) למיטב זכרוני.

עוד פונקציה לשיקולך הוא ענין של Dual Zone, האפשרות להקרין משהו במסכים האחוריים ובמקביל לשמוע משהו אחר מקדימה. אבל זו קיימת לדעתי רק בסדרה הגבוהה, 8, וכמובן שהמחיר עולה בהתאם.

אפשר גם לבדוק דגמים מקבילים פחות או יותר של קנווד (50XXBT/70XXBT).

פורסם

עדכון:

הוצקנה בסוף מערכת pioneer 5750bt והסאונד פשוט עולם אחר הרמה שאי אפשר להאמין שזה אותם רמקולים.

אני צריך עזרה בכיוון המערכת- אפתח שרשור נפרד בנושא

פורסם

תתחדש. למה הוחלט ללכת על ה-5750 ולא ה-5850?

מציע לעשות חיפוש לפני, משום שכיוונים במערכות דומות ו/או פונקציות שהמערכת מציעה נידונו כבר בעבר.

• תוכן חדש...