Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בתקציב של עד 110K ש"ח +-.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אמא שלי מחפשת רכב.

הדרישות הם:

רכב מיני.

חדש מהחברה.

אוט'.

אמינות.

שמירת ערך גבוהה יחסית.

בטיחות.

פרקטיות.

זהו בערך. בקיצור רכב עבודה - קניות - בית.

אבא שלי נדלק על האיגניס. הוא קיבל הצעת מחיר די מפתה של 88K בערך. הצלחתי להוריד אותם מזה מהר אחרי שהושבתי אותם בפנים והם ראו את איכות החומרים והגימור (לדוג'- תא כפפות בגודל פחית שתייה:shock:, לוח שעונים וכו').

בסכום הזה חשבתי על הפנדה, שכרגע יש עליה מבצע של 7000 ש"ח, וזה יוצא כ84K על הכביש, אבל הגיר הרובוטי ואמינותו קצת מפחידה אותי (כמו כן שמירת הערך והשוק העתידי שלה).

לפני שכולם יצעקו יאריס, האם התוספת של מעל 25K ש"ח ליאריס מצדיקה את עצמה (113K)?

מה לגבי הc3 (בגרסת הsx) שבאותו מחיר כמו היאריס בערך? היא יותר מאובזרת (בקרת אקלים וכו'), אבל האם היא שומרת על ערכה כמו 206, ואיך ה"שוק" שלה?

זהו, קצת ארוך, תודה לעוזרים.

יובל.

פורסם

יאריס היא אולי התמורה הטובה ביותר לכסף במכוניות מיני כיום , נוחה , זריזה , אמינה מאוד , נראית טוב , איכות חומרים ואיבזור מצויינים , הרכבה , מרווח .

הבעסה היחידה באוטו הזה לדעתי היא הבגאז' , אנחנו נפטרנו לפניי שנתיים מהיאריס החמודה שלנו בגלל שכשנסענו לצפון לא הצלחנו להכניס מזוודה לבגאז' וזה היה הקש ששבר את גב הגמל .

בהצלחה

ים long time no

פורסם
יאריס היא אולי התמורה הטובה ביותר לכסף במכוניות מיני כיום ,

אז זו השאלה שלי.

את הפנדה אפשר להוציא מהסוכנות של פיאט בסכום של 82K, והיא מאובזרת כמו היאריס ואף יותר (city, 5 הילוכים). מה גם שזה לאחר הנחה של 7000 ש"ח, כלומר ירידת הערך של השנה הראשונה תהיה נמוכה מאד (אם בכלל).

השאלה היא אם שווה לדעתכם להוסיף במקרה זה 30 אלף ש"ח בשביל היאריס (או הc3 לדוג').

תודה, יובל.

פורסם

אני אומר שזו כבר החלטה שלך , שתי המכוניות יתנו לך תמורה טובה , אחת יותר זולה בהרבה והשניה אולי לא סתם יקרה ממנה בהרבה .

ים long time no

פורסם

ביאריס איכות חומרים מצויינת? אני לא בטוח כ"כ. כשאני נסעתי נסיעת מבחן על היאריס, הפלסטיקים נראו לי לא איכותיים כ"כ (שלר לומר זולים) . לגביי נוחות הנסיעה? האוטו, לטעמי, מרגיש גבוה מדיי על הכביש.

מה שכן, המנוע מרגיש מצויין על האוטו :twisted: . מבחינת אמינות, אני לא יודע לומר שום דבר..

ירידת ערך לא היתה מטרידה אותי כ"כ (אלא אם כן אתם בונים על למכור את האוטו אחרי שנתיים שלוש..),

אבל, הרשימה שדניאל הציע נראית לי די ממצה. למה שלא תקנו עוד 206? :roll:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בסכום הזה חשבתי על הפנדה, שכרגע יש עליה מבצע של 7000 ש"ח, וזה יוצא כ84K על הכביש, אבל הגיר הרובוטי ואמינותו קצת מפחידה אותי (כמו כן שמירת הערך והשוק העתידי שלה).

לפני שכולם יצעקו יאריס, האם התוספת של מעל 25K ש"ח ליאריס מצדיקה את עצמה (113K)?

מה לגבי הc3 (בגרסת הsx) שבאותו מחיר כמו היאריס בערך? היא יותר מאובזרת (בקרת אקלים וכו'), אבל האם היא שומרת על ערכה כמו 206, ואיך ה"שוק" שלה?

זהו, קצת ארוך, תודה לעוזרים.

יובל.

לגבי ההשוואה יאריס VS. פנדה - תצטרך לעשות את השיקולים בעצמך, כמו שאמרת פער המחירים מהותי, ולא בטוח שהיאריס עדיפה עד כדי כך.

לגבי יאריס מול C3 - לדעתי ממש ממש לא כדאי לוותר על העליונות של היאריס בכל התחומים, בשביל לקבל בקרת אקלים. (כאשר מדובר במחיר דומה כמובן)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ביאריס איכות חומרים מצויינת? אני לא בטוח כ"כ. כשאני נסעתי נסיעת מבחן על היאריס, הפלסטיקים נראו לי לא איכותיים כ"כ (שלר לומר זולים) . לגביי נוחות הנסיעה? האוטו, לטעמי, מרגיש גבוה מדיי על הכביש.

מה שכן, המנוע מרגיש מצויין על האוטו :twisted: . מבחינת אמינות, אני לא יודע לומר שום דבר..

ירידת ערך לא היתה מטרידה אותי כ"כ (אלא אם כן אתם בונים על למכור את האוטו אחרי שנתיים שלוש..),

אבל, הרשימה שדניאל הציע נראית לי די ממצה. למה שלא תקנו עוד 206? :roll:

כבר דובר על כך לרוב , אכן יש הרבה פלסטיק ביאריס אבל האיכות בכלליות גבוהה מאוד ואיכות ההרכבה מעולה .

ים long time no

פורסם

במחירים האלה 30K זה סכום מאוד רציני..

אני אישית כנראה הייתי חוסך אותו והולך על הפנדה.. במיוחד שמדובר על רכב לאמא. (קטן, חסכוני, 4 כוכבי בטיחות).

פורסם

אתה בטוח שיש 4 כוכבי בטיחות? כי בסוכנות אמרו לי שיש 3...

30K זה באמת הרבה. אנחנו נעשה נסיעת מבחן על הפנדה ונתרשם מהגיר שלה (כפי שציינתי - גיר רובוטי שבבסיסו הוא ידני בעצם ולכן ההרגשה שונה מאוט').

לsaar5555 - למה לא עוד 206? ה206 יקרה מהc3 בכ4000 ש"ח, ומאובזרת פחות. בנוסף צריף קצת לגוון בבית, והc3 זה אוטו שמעוצב בצורה נהדרת, מפנק וייחודי לדעתי.

קצת נתונים לגבי ירידת הערך (למי שמתעניין),

בדקתי מחירים של הרכבים שנמכרו ב2003 ומה שווים היום.

ל206 וליאריס ירידה של 20%, לc3 ירידה של 24.5% ולאיגניס ירידה של 27%.

תודה לעוזרים,

יובל.

פורסם

אני לא מכיר את הפנדה אבל נראה לי שסגמנט של הפנדה שונה משל היאריס; היאריס מתחרה עם הפונטו ולא עם הפנדה אבל זה כבר לשיקולך. הפנדה מתחרה עם יונדאי אתוס, דייהו מטיז.

לגבי היאריס כמה דברים (מניסיון כמובן):

1. אמינות מוחלטת.

2. עלויות טיפולים ודלק נמוכות שזה מדהים.

3. יחסית שומרת על ערכה.

4. מבוקשת מ א ד כמשומשת.

5.איכות גימור טובה מאוד (הרכב הוא של רעייתי משנת 2002 אין קירקושים,רעשים וכו').

כאמור המינוס היחיד של הרכב הוא תא מטען ממש קטן עד עלבון, מעבר לכך הרכב נפלא.

בהצלחה בבחירה.

פורסם
האפשרות הקיימת ביאריס של הזזת המושב האחורי קדימה לא פותרת את הבעייה?
פותרת , אבל מה אם אה צריך לשים מישהו במושב האחורי ולנסוע לאילת או לאיזה טיול ארוך , המרווח מאחורה הופך ליהיות מינימלי .

מניסיון !

ים long time no

• תוכן חדש...