Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בתקציב של עד 110K ש"ח +-.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני אחזק את קודמי,יאריס היא הבחירה הטובה ביותר הן מבחינת אמינות ושוק חזק.:-D

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
האפשרות הקיימת ביאריס של הזזת המושב האחורי קדימה לא פותרת את הבעייה?
נכון, אתה יכול להזיז את המושב האחורי בעשרה ס"מ או משהו כזה אבל הנתון הבסיסי של תא המטען הוא כל כך קטן שזה כבר לא משנה גם אם תזיז את המושב בשלושים ס"מ. התא מטען הזה מיועד כנראה לאנשים יפנים קטנים עם שקיות יפניות קטנות, אבל אם תרצה להעמיס דבר העולה במידותיו ממזודת טרולי ...אתה בבעיה.

כאמור מעבר לכך רכב נ פ ל א מומלץ מאוד.

לגבי חברי ממעל שהמליץ על ההונדה ג'אז אכן רכב נפלא ברמ"ח אבריו אבל המחיר שציינת הוא לגיר ידני, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

הטויוטה יאריס מכונית מצויינת,אבל תא המטען,או יותר נכון העדרו,פוסל אותה מלשמש תחליף למכונית משפחתית,והיא יכולה להתאים או לאנשים צעירים(ללא משפחה)או לזוג מבוגרים.אין שום סיכוי להכניס בה עגלת תינוק,ואפילו לא טיולון.חבל גם שטויוטה קילקלו את ההיגוי,עם המעבר להגה כוח חשמלי ב 2003.ההגה שלה הוא דוגמא להגה חשמלי גרוע,ברוב המצבים הוא קל מידי וחסר רגש,ווהתנגדות שלו מלאכותית.בנסיעת מבחן שערכתי בה לא ממש הצלחתי להבין את ההתלהבות ממנה.להונדה ג'אז יש תא נוסעים מרווח ותא מטען גדול,רק חבל שהיא יקרה מידי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לגבי חברי ממעל שהמליץ על ההונדה ג'אז אכן רכב נפלא ברמ"ח אבריו אבל המחיר שציינת הוא לגיר ידני, תקן אותי אם אני טועה.

אתה טועה אחי, חבר שלי קנה ב113 אלף הונדה גאז חדשה עם מערכת רציפה של 7 הילוכים,אוטו מדהים חסכוני, מרווח מאחורה, אמין וטוב.

חבל רק שהביטוח על הונדה הוא נורא יקר

פורסם
הטויוטה יאריס מכונית מצויינת,אבל תא המטען,או יותר נכון העדרו,פוסל אותה מלשמש תחליף למכונית משפחתית,והיא יכולה להתאים או לאנשים צעירים(ללא משפחה)או לזוג מבוגרים.אין שום סיכוי להכניס בה עגלת תינוק,ואפילו לא טיולון.חבל גם שטויוטה קילקלו את ההיגוי,עם המעבר להגה כוח חשמלי ב 2003.ההגה שלה הוא דוגמא להגה חשמלי גרוע,ברוב המצבים הוא קל מידי וחסר רגש,ווהתנגדות שלו מלאכותית.בנסיעת מבחן שערכתי בה לא ממש הצלחתי להבין את ההתלהבות ממנה.להונדה ג'אז יש תא נוסעים מרווח ותא מטען גדול,רק חבל שהיא יקרה מידי.
שלום

אכן נכון הדבר(המעבר להגה חשמלי פגע ביכולת:|),אולם ביאריס ספורט הדבר פחות מורגש, תודות למישקל שונה דיוק ההגה ושאיפתו למרכז:wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...