Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

חבר ביקש להתייעץ איתי ואני זקוק לחוכמת הפורום.

כרגע יש לו שלט אוניברסלי SUNWAVE SRC3200

השלט לא תקין ועושה הרבה בעיות (נתקע בלי סוף),

שלט מהסוג הדיגיטלי וקצת מסובך מידי בשבילו.

הוא רוצה לשדרג לשלט קצת פחות מורכב, הוא סך הכל צריך לשלוט ב4-5 מכשירים די פשוטים (פרה-אמפ, CD, טלוויזיה וכן הלאה)

נראה לי שההארמוני של לוג'יטק זו ההמלצה הרווחת, אבל הוא מחפש משהו יותר אולד-סקול ובעיקר שיהיה אמין (הוא כבר לא סומך על דיגיטלי, למרות שברור לי שאין דין SUNWAVE כדין LOGITECH )

לעצתכם אודה!

פורסם

משתמש בזה כבר שנתיים:

http://www.ebay.com/itm/Universal-Smart-Remote-Control-Controller-With-Learn-Function-For-TV-CBL-SAT-New-/302032367599?hash=item4652882fef:g:RT8AAOSwaB5Xow2U

אומנם יש לו 3 שלטים שם אבל הוא מפעיל לי בשלט אחד טלוויזיה בשלט השני ממיר עידן פלוס ובשלט השלישי עשיתי מזגן+מערכת סטריאו, אמין מאוד ועובד פיקס והכי חשוב זוכר את הפקודות גם אחרי שהוצאת את הסוללות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה על התשובה!

מהיכרות עם הבנאדם קשה לי להאמין שהוא יהיה מוכן ללכת על מוצר כל כך זול (גם אם הוא טוב), הוא מאלה שמוכנים לשלם הרבה בשביל איכות (ולפעמים בעקבות זה הוא משלם הרבה בשביל משהו לא איכותי, אבל בשביל זה אני פה כדי לדאוג שזה לא יקרה :) )

פורסם

מנסיון של שנים אין תחליף ל-Harmony של לוג'יטק.

במקרה השבוע שעבר קיבלתי את השלט החדש שלי מדגם ultimate, פשוט,מעולה, היה קל מאוד לתכנת אליו מכשירים חדשים.

מומלץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש תחליף ;) control4 אבל זה מתחיל בתקציב של כמה אלפי שקלים לשליטה על ריכוז a/v אחד.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להרחיב על הCONTROL4 הזה? דגם ספציפי? מה מיוחד בהם?

נראה שזה דווקא יכול להתאים

פורסם (נערך)

זה שלט (יש רק דגם אחד) שמתקשר עם בקר (הדגם הקטן לצורך העניין ea1) באמצעות זיגבי.

יודע לשלוט על הכל מהכל דרך רשת/עיניות/סיראל/מגע יבש, עם כל אפשרות תכנות שאפשר לחשוב עליה (קיצורי דרך/מאקרו וכו')

מחליף לחלוטין כל שלט ומריץ אפליקציה שגם ניתן לשלוט על כל המערכת מכל מכשיר ומחוץ לבית.

זה לא מוצר מדף בחנויות ולא לתכנות עצמי אלא רק דרך דילר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הבנתי, אז זה לא ממש מתאים אם ככה...

אז אין שום המלצות חוץ מההארמוני? (היה לו לוג'יטק כלשהו בעבר והוא לא היה מרוצה ממנו)

• תוכן חדש...