Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/next-generation-toyota-gt86-expected-2019

אלו חדשות טובות לחובבי ההגה. רק שזה יקח קצת זמן...מדובר על 2018-2019.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

האם גם לה תהיה אחות מבית סובארו או שנגמר השת"פ בדור הבא.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תהיה או לא תהיה, יוניון מוטורס לא ייבאו אותה, כפי שעושים עם הנוכחית.

לפחות בסובארו לא הרימו ידיים - וה-BRZ מתוחת הפנים תגיע לארץ בחודש הבא.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

רכב שהיה אמור להיות מכונית נהיגה עממית (המיאטה של טויוטה), אבל לא הצליחה בגלל תמחור גבוה מדי.

הבנתי שהיא גם לא ממש הלכה בעולם, אז מפתיע שטויוטה מפתחים דור שני ממנה.

במקומם הייתי מסתפק בגירסה חמה של קורולה/אוריס וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במקום זה היא תביא לך סופרה בשיתוף עם BMW.

מניח שבמוו לא יעיזו לתת להם מנועים דפוקים כמו שעשו עם הTHP לPSA.(לא נראה לי שהיה בכוונה כי זה פגע גם בהם.)

מוזר הקטע שטויוטה לא מייצרת יותר מכוניות ספורט לבד אלא רק עם שיתופי פעולה.

פורסם

לא מעניין, אם ככה. לא רוצה ב.מ.וו. עם סמל של טויוטה, רוצה טויוטה עם סמל של טויוטה.

מה שכן, אני בטוח שיש דגם מקביל לסופרה אצל לקסוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טויוטה סופרה היא לא מכונית GT?

פורסם
תהיה או לא תהיה, יוניון מוטורס לא ייבאו אותה, כפי שעושים עם הנוכחית.

לפחות בסובארו לא הרימו ידיים - וה-BRZ מתוחת הפנים תגיע לארץ בחודש הבא.

דוקא בתקופה ששניהם נמכרו, הטויוטה מכרה יותר.

זה הכל קשור בגישה, אצל יוניון מוטורס כל עוד לא מוכר בכמויות גבוהות זה לא מיובא.

אצל סובארו תוכל עדין דגמים שגם נמכרים במספרים נמוכים כמו פורסטר ידני או טורבו, STI, לבורג', BRZ....

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
במקום זה היא תביא לך סופרה בשיתוף עם BMW.

מניח שבמוו לא יעיזו לתת להם מנועים דפוקים כמו שעשו עם הTHP לPSA.(לא נראה לי שהיה בכוונה כי זה פגע גם בהם.)

מוזר הקטע שטויוטה לא מייצרת יותר מכוניות ספורט לבד אלא רק עם שיתופי פעולה.

אכן מוזר. ייתכן שהם לא מאמינים שהם יכולים לייצר רכב ספורט שיהיה סוג של אגדה אבל לי לא אכפת כי מבחינתי לקסוס זה טויוטה וטויוטה זה לקסוס וכולנו יודעים מה לקסוס מייצרים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...