Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כרגע פיג'ו 207 ספורט 3 דלתות ידנית שנת 2008,שאני מאוד מרוצה ממנה וקצת מבואס למכור אותה,אבל אני משתחרר בעוד 3 חודשים ואני מעוניין להתקדם בשנתון קצת,כרגע מחירון הרכב שלי לאחר שקלול באזור 36 אלף שח,מה שאני מחפש זה רכב שמבחינת עלויות אחזקה יהיה דומה,ביטוח מקיף באזור ה5 וחצי,חשוב שיהיה ידני,צעיר,3 דלתות גם העדפה אבל לא מחייב,קטן ואשמח עם הנאה מנהיגה אבל שלא יהיה יקר בהוצאות אחזקה וביטוח,חשוב לציין שאני נהג צעיר,כרגע אני מאוד מפוקס על סיאט איביזה fr 1200t 3 דלתות שנתונים 2012 ואילך ואלפא מיטו 2012 ואילך רק שאני לא יודע איזה דגם מביניהם נחשב אמין ולא יקר לאחזקה ושאין בעיית חלקים נדירים וכו,התקציב שלרשותי זה הכסף מהרכב ובנוסף 40 אלף שח,אין לי בעיה להפסיד כמה אלפים ולצאת עם רכב ממגרש טרייד אין באזור המרכז שנותן לי קצת שקט.(טריידמוביל ראיתי שיש לא מעט מיטו ואביזות,ורוםקאר טרייד אין איביזות)

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

לא כל כך ברור מה אתה שואל, אבל כמה נקודות בכל זאת:

א. לדעתי המחיר הריאלי של הפיג'ו שלך רחוק (מאוד) מ-36. בדקת כמה מבקשים על רכבים דומים ביד2? בטח אם תעשה עליו טרייד אין.

ב. מחירי ביטוח אפשר לחפש באתר של wobi. אלא אם יש פה סוכן ביטוח, יהיה מאוד קשה לתת לך תשובה, מכיוון שהיא תלויה הרבה בך (גיל, ותק נהיגה, שלילות, מקום מגורים, העדר תביעות). יכול להיות שתמצא הצעות זולות יותר במקום אחר, אבל לפחות תקבל כיוון.

ג. מנועי tsi (באיביזה), לא ידועים כשיא האמינות, אבל תצטרך מישהו שמכיר אותם (בניגוד אלי) למידע יותר ספציפי

ד. במיטו אתה כנראה מדבר על ה-1.4, נכון? אם כן הוא כנראה די אמין

ה. יש גם פונטו עם המנוע הזה, אבל הן מאוד נדירות. היתה פה אחת למכירה לא מזמן.

ו. פרט לאלו (ושאר הוואגיות כמובן, פביה ופולו), לא יכול לחשוב על סופר מיני טורבו ידני בתקציב המשוער. אולי ds3, אבל המנוע לא מוצלח (וזה וואחד אנדרסטייטמנט). אם תמצא בראבו טורבו ידני זו גם אופציה, אבל שיהיה לך בהצלחה.

ז. דעתי האישית היא שאם אין לך מצוקת זמן או הבטחה לטרייד אין במחיר מחירון עדיף למכור ולקנות לבד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

יודע מה? גם מגאן קופה 1.2 טורבו ידני במסגרת התקציב, גם בהנחה שהפיג'ו לא באמת שווה 36. יכולה להיות מעניינת.

אני מסכים איתך

פורסם

כרגע אין לי לחץ של זמן אבל מחר ככל הנראה אקפוץ למגרש טרייד אין לשמוע הערכת מחיר לגבי הרכב שלי,לגבי הפונטו איבו אתה מתכוון למולטי אייר בטח,השאלה האם יש משהו שאני צריך לדעת על הדגם הספציפי אולי עלות חלפים יקרה? ולגבי המיטו אני מדבר על ה1.4 אבל יש מס' דגמים למנוע הזה איזה נותן הכי הרבה תמורה למחיר?

פורסם

דיברתי על הפונטו איבו עם מנוע 1.4 טורבו. לspire יש אחת כזו. זו שהיתה למכירה כבר לא, לא יודע מה עלה בגורלה. זה אותו מנוע שיש במיטו (ובפונטו אבארט) למיטב ידיעתי הוא די אמין. לא חושב שיש בעיית חלקים (אבל עדיף שתשאל את מי שיש לו כזו).

לגבי המיטו - קצת תלוי איפה הvalue שלך. מתכנן להיות בנס הרים כל סופ"ש, פעמיים? קנה תלתן. מחפש רק להרשים בחורות בדרך לדייט? קנה את הכי זולה שתמצא.

אני מסכים איתך

פורסם

דיברתי על הפונטו איבו עם מנוע 1.4 טורבו. לspire יש אחת כזו. זו שהיתה למכירה כבר לא, לא יודע מה עלה בגורלה. זה אותו מנוע שיש במיטו (ובפונטו אבארט) למיטב ידיעתי הוא די אמין. לא חושב שיש בעיית חלקים (אבל עדיף שתשאל את מי שיש לו כזו).

לגבי המיטו - קצת תלוי איפה הvalue שלך. מתכנן להיות בנס הרים כל סופ"ש, פעמיים? קנה תלתן. מחפש רק להרשים בחורות בדרך לדייט? קנה את הכי זולה שתמצא.

חשוב לי הנאת נהיגה מרכב,אני כן חובב רכב,לא אעשה פעמיים בשבוע כמו שאתה אומר נס הרים בגלל כל העלויות לטווח הארוך אבל כן אעשה מפעם לפעם,המראה כן חשוב אבל לא כמו ההנאה מהנהיגה,לכן חשוב לי לדעת איזה מנוע הוא המוצלח מבין מבחר דגמי המיטו

פורסם

מנועי ה-1.4 טורבו של פיאט ואלפא (מולטיאייר ו-T-Jet) נחשבים די אמינים בתנאי שמטפלים בהם כמו שצריך (כל 10-15 אלף ולא 30) ולא נוהגים כמו בחורות. הטיג'ט נחשב אמין בלי סייגים, והמולטיאייר נוטה לצבור פיח ובסוף למות אם משתמשים בשמן לא מתאים ואם נוהגים כמו סבתוש. כלומר, מדי פעם צריך לתת למנוע לרוץ כמו שצריך ל-5-6 אלף סל"ד. אצלי היא עברה לא מזמן 105 אלף ק"מ (אמנם הרוב המוחלט בין עירוני מהיר אבל עדיין) ואין שום זכר לתקלות, באופן קצת הזוי אפילו, אין זכר לתקלות בכלל, לא רק במולטיאייר המושמץ.

כמו שאמר פו-דוב, אני בחרתי בפונטו כי היא הרבה פחות מכוערת מהמיטו, מרגישה איכותית יותר (כן, זה מוזר, אני יודע). ולא דורשים עליה את הפרמיה שמבקשים על "אלפא".

המנוע ברכב שלי זהה לזה שבמיטו 135, מיטו תלתן ופונטו אבארת (170 כ"ס). אצלי הבעלים הראשון (matanel, גם הוא חבר פורום) התקין צ'יפ שמעלה את ההספק ל-160 וקצת כ"ס, והמנוע מפיק את ההספק הזה באמינות מוחלטת.

לגבי העלויות - ביטוח (כל נהג מעל גיל 24 ללא תביעות) עולה 4k, טיפולים שוטפים בין 500 ל-600 שקלים ולאחרונה הוחלף טיימינג ורצועת אביזרים, טיפול שעלה סביב 1500 שקל (לא זוכר בדיוק).

מעט לפני זה, הייתי צריך להחליף בלמים (רפידות ודיסקים) קדמיים, המחירים במסכים נעו סביב 2000 שקלים, בסוף איתרתי סט בלמים ב-800 וקצת שקלים והחלפתי לבד בעזרתו האדיבה של dorky. מה זה אומר? שהמחירים במוסכים עשויים להיות גבוהים מחוץ לפרופורציה וצריך לעשות בדיקה מקיפה לפני שמאשרים טיפול יקר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בקיצור, בחר לך מיטו 1.4 טורבו שהתקציב מאפשר. סתם בשביל הספורט, יהיה מעניין לדעת כמה הציעו לך על הפיג'ו בטרייד אין.

אני מסכים איתך

פורסם

תודה רבה על התשובות המפורטות,חוץ מהמנוע מבחינת הגיר (ידני) אין בעיות כלשהן?

במגרשים הציעו לי על הרכב בין 22-20 אלף שח אנסה את מזלי בשוק הפרטי ולמכור אותה במחיר יותר נורמלי ולא שחיטה

פורסם

תתחיל מלמכור את המכונית שלך.

אתה עלול לגלות שהמחיר בפועל רחוק מאוד - המחירונים הם בדיחה עצובה ולמכוניות כמו שלך יש ביקוש נמוך.

אני מניח שהמחיר שנתנו לך בטרייד נמוך אבל לא רחוק מהמחיר האמיתי. כנראה שהמחיר של הרכב שלך הוא 25K.

הרווח של המגרש הוא פעמיים - פעם אחת ב-5K שאתה מפסיד מהמחיר שבו יכלת למכור בשוק הפרטי ופעם שנייה בהנחה הדי משמעותית ברכישה שאתה לא מקבל כשאתה עושה טרייד אין.

עצה ידידותית - אם אתה לא רוצה לחכות עצוב ליד הטלפון, תתחיל את המכירה במחיר טוב ותמכור לראשון שמגיע. בד"כ אלה אנשים שלהוטים לחפש דיל טוב והם חורשים את הלוחות. אני מכרתי לפני חודש לנצ'יה אפסילון תוך 24 שעות - לפני כמה ימים בדקתי את הלוח וכל הרכבים שהיו איתי אז עדיין שם. אני מרחם על מי שמנסה למכור במחיר המחירון ורק מתעצבן יום אחרי יום מאנשים שמזבלים לו את השכל. בסוף הם כולם מוכרים בהפסד משמעותי יותר לטרייד אין.

• תוכן חדש...