Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט בין שלושת הדגמים למעלה. כיום אני עם פורד פוקוס סטיישן 2012.

הדברים החשובים לי הם

• גודל התא מטען שלפי בדיקתי הפיג'ו מנצחת
  • אפשרות ל 3 כסאות של ילדים (אפשרי על ידי ביטול כרית אוויר נוסע)
  • מובילאיי או אחר - שראיתי שיש ביונדאי ולא הבנתי מה יש באחרים.
  • ומה עוד?

בשביל ה"מה עוד?" אני צריך עזרה מבחינת איכות ולמה לשים לב בין הדגמים. מה ההבדלים ומה מומלץ.

אשמח לעזרה,

תודה,

אלי

פורסם (נערך)

ה-308 היא האיכותית, מודרנית ונוחה מבין השלוש. יחידת הכוח שלה היא גם הטובה ביותר (ביצועים ותצרוכת דלק).

מובילאיי היא מערכת התראה שמזהירה מפני סכנות שונות, אך אינה מסייעת בבלימה. היא די מיותרת, אך אם תתעקש תוכל להתקינה בשלוש המכוניות. אף אחת מהן אינה מוצעת בישראל עם אבזור בטיחות מתקדם מקורי.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

אני נוסע לא מעט ב-308 סטיישן של חבר (כנוסע לא כנהג), אנו תמיד נוסעים 4 מבוגרים ולא פעם עם מטען ואפילו רב (4מזוודות+תיקי יד בדרך לנתב"ג..), רכב נוח מאד, מרווח חזק יחסיועם תא מטען ללא תחרות כמעט (רק האוקטביה באמת מתחרה בתחום זה).

לטעמי גם רכב נאה.

את הסיויק החדשה אינני מכיר והיונדאי שבה נהגתי לא מעט בחו"ל אמנם אמינה, סחירה אך משמימה ואפורה עם תא מטען מוגבל יחסית לפיג'ו והסקודה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לי יש 308 2014 מהעבודה {לא סטיישן},הרכב כבר עם 140K,אני נוהג חזק מאד ללא רחמים,למרות שיש לי נסיון טוב עם רכבים של פיגו מהעבר,הדגם הזה בהחלט מאד מרשים,אני מאד מרוצה.

פורסם
תודה רבה לכולכם על התגובות המועילות.

האם זה שהפיג'ו היא 1.2 והאחרות הם 1.6 לא שיקול בבחירה?

שוב תודה,

אלי

אלי,אם היית עושה נסיעת מבחן ברכבים היית מבין כמה ה1.2 טורבו הזה עושה צחוק מה1.8 של הסיויק,היונדאי ממש איטית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מסכים עם מה שנאמר, i30 סטיישן וסיוויק טורר לא מהוות תחרות ל-308 סטיישן הטובה מהן. לדעתי זו הסטיישן הטובה בקטגוריה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז לקחתי את הפיג'ו ומשתף אותכם בחוויות השבוע הראשון:

1. אין מקום ל3 כסאות ילדים. צרה יותר מהפוקוס למרות הצהרות היצרן.

2. לוח שליטה במסך מגע מאוד לא ידידותי למשתמש. בשביל להדליק מזגן צריך לעשות ניווט לא קל בתפריטים כשהרדיו במסך אחר והמידע על הרכב במסך אחר.

3. הגבלת כניסת אוויר מבחוץ בעייתית והכפתור מתנתק לאחר פרק זמן מסוים. כך שגם כשהמזגן כבוי נכנס מידי פעם נכנס אוויר.

4. לוח השעונים גבוה מידי ומסתיר את הראות.

בקיצור - מאכזב.

פורסם

בקשר לרוחב לכיסאות - זה דבר שתמיד כדאי לבדוק פיזית. אני עכשיו בדקתי כ-15 רכבים אחד-אחד. אני יכול ל"נחם" אותך ולהגיד שה I30 צרה יותר בהשוואה ל-308... קרוב משפחה עם ה I30 ופשוט שם ילד עם בוסטר במושב הקדמי.

פורסם

תתחדש קודם כל. אלו דברים שהיית צריך לבדוק טרם בחירת הרכב, אך כבר מאוחר מדי. תתנחם בעובדה שקיבלת רכב יותר נורמלי מבחינת ביצועים וגם מבחינת צריכת דלק (אם זה משנה בליסינג).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...