Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מצערת בפוקוס 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אני רוצה לנקות את המצערת. אבל זה מסובך. למה זה מסובך? כי פורד עשו בנדים לא הגיוניים שאין לי מושג איך לפתוח אותם.

הבנדים שמחברים את צינור האוויר מהפילטר עד המצערת בלתי פתיח בעליל. אני מפחד לגרום נזק ולכן לא ניסיתי בכוח/כלים.

מישהו יודע איך לפתוח את הבנדים האלה (הם בלי בורג)?

מה לגבי ספריי קרבורטור? יש לי אחד של וירט שכתוב עליו ספריי לניקוי קרבורטורים ומצערות.

תודה למסייעים!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מקפיצים אותם עם מברג שטוח לפתיחה.

לסגירה - משתמשים בפלאייר משאבות.

חפש פה מדריך להחלפת פלאגים בבראבו, תוכל לראות למה אני מתכוון, כי גם פיאט אוהבים את הבאנדים האלה.

את האמת שזה פטנט די נוח, הרבה יותר מהיר לפתיחה וסגירה ברגע שמבינים איך לעבוד איתו.

ספריי קרבורטור מיועד לזה, כמובן שתפרק את המצערת לגמרי ותנקה אותה מחוץ לרכב.

Stay Dirty

פורסם

למה צריך לפרק אותה ולנקות מחוץ למנוע? המוסכניק ששאלתי אמר לי להספיג חולצה ישנה בתרסיס ולנקות את הלכלוך הגס ולאחר מכן להשפריץ ספריי פנימה (לאחר שכל הפיח הגס ירד).

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מצרף לך תמונה מהמדריך על הבראבו, ככה סוגרים אותם.

מקווה שזה מספיק ברור.

ewny3hmnmjzt.jpg

לגבי ניקוי מצערת - ככה מנקים בצורה יסודית, כשהיא מפורקת מהרכב כדי שתוכל להגיע לכל האיזורים והפתחים שלה. ואם יש מנוע צעדים אז מנקים גם אותו.

Stay Dirty

פורסם

כמה זה מסובך לפרק ולהרכיב? האם אני לא אפגע בכיוון שלה? אצלי המצערת מופעלת כבל.

תודה

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...