Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי - פוקוס 2003 LX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

עד היום היתה לי מיצובישי לנסר 1993 מיושנת שעשתה את העבודה כמו סוסה טובה. דא עקא - הלך הגיר - הגיר התחיל להחליק בהילוך 3, דילג על 2 והתחיל להחליק כבר בתחילת הנסיעה. המחיר שדרשו על שיפוצו היה בין 2500 ל-4000 שקלים, כאשר שוויו של הרכב נמוך בהרבה, מה שהביא אותי להחלפת הרכב.

מצאתי את הפוקוס הזו, שמורה, עם 161,840 ק"מ על השעון. סpר טיפולים מלא מאז 2003, טופלה במורשה ורק חלקים מקוריים.

כשקיבלתי אותה - עשיתי לה יישור קו, בכולל שמן ופילטר שמן מנוע, פילטר אויר, פלאגים וברקסים קומפלט (צלחות ודיסקיות).

יחד עם זאת ישנן שתי גומיות מוט מייצב אחורי גמורות וקרועות, שני חיישני חמצן שמסרו את נשמתם לבורא אחרי שנשרפו להם הכבלים (נגעו בצנרת הפליטה) וכמובן צמיגים.

את הצמיגים החלפתי לGOOD YEAR Eficient Grip compact בעלות של 1500 לרביעייה.

סה"כ הכל עלה לי האוטו עם הטיפולים והכל 11,800 ש"ח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תתחדש,לבן דוד שלי יש את הרכב אחד החלונות עושה לו בעיות נפל כבר פעמיים והוא אומר שפה ושם יש בעיה חשמלית ככה שכדי שתעקוב.

מקווה שישרת אותך נאמנה

פורסם

אמרו לי שיש בעיה של חלונות נופלים אבל בדקו את שלי ואמרו שהכל בסדר. שוין. נקווה שהכל בסדר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בשלי נפל פעם אחת חלון שמאלי אחורי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בשלי נפל פעם אחת חלון שמאלי אחורי.
בידיוק אותו אחד שנפל לבן דוד שלי

מה פירוש נופל? המנגנון עצמו נופל?
כן המנגנון נשבר והחלון נפל לתוך הדלת,אחרי הפעם השניה נמאס לו והוא עשה משו שם בתוך הדלק כדי לקבע את החלון שלא ירד יותר
פורסם

לדור ראשון של פורד פוקוס ראש בית הטרמסטט עשוי פלסיק הוא נוטה להיסדק באופן לא צפוי. תבדוק מתי הוחלף . טיימינג. לפי דעתי בתוספת קטנה יכולת לקנות פוקוס דור שני.

• תוכן חדש...