Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני רוצה להעשיר את עצמי עם קורס נהיגה מתקדמת.

דיברתי עם אלטרנתיבי והם מציעים קורס חצוי בבערך 550₪ ויום מלא ב 950₪ בערך.

הייתי שמח לשמוע מאנשים שעשו האם זה שווה ואם כן איזה מהם עדיף?

כמו כן המקום די רחוק לי, הייתי גם שמח לשמוע על אופציות טובות אחרות באזור רחובות-נסצי-ראשלצ.

פורסם (נערך)

זה היה הקורס הראשון שעשיתי. אני לא חושב שיש היום בישראל קורס של יום מלא שמציע את כלל התכנים שיש בקורס הזה, ובאופן יחסי הוא גם כלל לא יקר.

המתקן לא רע בכלל, והקורס כולל ארוחת צהריים שחשובה ביום אינטנסיבי כזה. הלימוד התאורטי נעשה קודם בכיתה ואחר כך מתורגל מעשית במגרש ובכבישים סביב לקיבוץ.

יחס המאמנים ללקוחות לא עולה על 1:3 ואם כבר, יש יתרון בריבוי מאמנים וגם אפשר ללמוד מהטעויות של הלקוחות האחרים. איתי אלון נמצא לפעמים ואז כמובן שיש ערך מוסף להדרכה.

המאמנים עצמם, בשעתו ואין לי ספק שגם היום, מעולים והם לא יושבים על השעון. תשע השעות המוצהרות של הקורס יכולות בקלות להתארך לעשר.

יש, כמובן, חלופות לאלטרנתיבי. בדרך כלל מדובר על אנסבל קטן של מאמנים כמו פרו-דרייב (בפתח תקווה) או דרייב ארט ויש גם מדריכים עצמאיים שעובדים באופן פרטני לחלוטין עם הלקוח.

אני עדיין חושב שהקורס שהציעו לך הוא הטוב ביותר כקורס ראשון.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...