Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא בטוח שבלמי תוף זולים יותר לתחזוקה כי המשאבות שם מתחילות לנזול אחרי שנתיים - שלוש ויכולות להרטיב את הסנדלים ואז צריך להחליף את כל המכלול. יש כל מיני סוגי משאבות באיכות שונה ונראה לי שאין פיקוח רציני בחלפים האלה. וגם צריך כל מס' חודשים לעשות כיוון בלמים אחורי. ובנוסף נוזל הבלמים נפגם בגלל הלחות וגורם בעצמו נזק למשאבות, כך לפחות הסבירו לי. בקיצור נראה לי שעדיף דיסק.

(כמו כן גם ביאריס החדשה יש תופים לעומת מזדה 2 או יונדאי אי20 והזכירו פה את הפוקוס הקודמת אז דווקא בסטיישן בדקתי ויש דיסק למרות שזה דגם פחות מאובזר הטרנד, כנראה בגלל האורך או המשקל 1371 קג, כלומר יש עדיפות הנדסית לדיסק)

עריכה אחרונה על ידי אורמת
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בגולף 92 שהיתה לי לא נגעתי במשאבות האלה כל השנים שהרכב היה אצלי, והורדתי דראמים כדי להחליף מיסבי גלגל אחוריים.

לא צריך להפיץ שטויות. אם זה היה כזה מנגנון גרוע, הוא היה נעלם מהר מאד.

תכף תתחילו להתרעם שיש לכם נאבות עם 4 ברגים ולא 5 :lol:

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במיצובישי 92 פעם הראשונה שהייתה נזילה במשאבה זה היה לפני שנתיים,כלומר החזיקו קרוב ל23 שנים.קשה להגיד על איכות של היום אבל פעם דרמים היה ממש אמינים.

פורסם (נערך)

ממה שראיתי,כל פתיחת בלמים מסתכלים שם בצידי הגומיות של המשאבות (אפילו מרימים קצת את הגומיות עם מברג), וברגע שיש טיפה שמן שיוצאת אז המשאבה פסולה. תקנו אותי אם טעיתי פה.

כמו שאמרתי ראיתי מקרים אחרי שנתיים עם 25 אלף קמ ויש גם אחרי 4 שנים כשבמקס' 50 אלף קמ, אבל מדובר בחלפים ולא מקורי. ושוב כנראה יש איכויות שונות בשוק של המשאבות האלה וכנראה זה תלוי גם בנוזל בלמים שאמורים להחליף כל שנה או שנתיים.

עריכה אחרונה על ידי אורמת
פורסם

משאבות אופן אחוריות נוזלות כשמדובר בחלקים באיכות נמוכה, או כשהסנדלים שחוקים וגם עובי התוף יורד ממידת המינימום. אז בוכנות של המשאבה יוצאות החוצה יותר מהמתוכנן, מה שיכול עם הזמן לגרום לנזילה.

משאבות מקוריות או של חברות טובות מחזיקות המון זמן בדרך כלל.

פורסם
אז על מה אתם חופרים 3 עמודים כאילו זו בוגאטי וירון

בדקתי ואתה לא מונית למבקר התוכן של הפורום.

בבית שלך תנסה להשתיק את מי שאתה רוצה.

פה אתה יכול לא לקרוא את מה שלא מעניין אותך, וגם אם זה ממש מפריע לך, אתה תמשיך לשבת בשקט, כמו ילד טוב ומנומס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...