Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בן 5 עם ק"מ 120,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אחרי תקופה ארוכה שאני מחפש רכב, בחודש האחרון החלטתי להתמקד בפיאט בראבו 1.4 טורבו רובוטית, מודל 2011.

לצערי, אין הצעות שוות ביד2 לדגם המאובזר.

האם כדאי לי לחכות (מי יודע כמה זמן, לא דגם נפוץ) לבראבו שמורה? (עד יד2, פחות מ-100K)

כרגע יש בלוח רכבים יד3 עם 120-130K ק"מ במחיר זולים מאוד. אחרי החלפת קלאצ', טיימינג, ברקסים וצמיגים.

יש עוד רכב שהיה ביד1 בפיאט (ללא תיעוד, רשום פרטי) המוכר לא מוריד במחירון על זה שהרכב היה בפיאט, יד2 פרטי . עם 100K ק"מ.

הרכב ישמש אותי לממוצע של 10K בשנה. אולי 9 אולי 14.

אשמח את עצתכם.

תודה לעוזרים ולמייעצים.

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם (נערך)

מעיון ביד 2 עולה,שיש 2 כאלו באוטו דיל, אחת עם 73,000 ק"מ ואחת עם 90,000 ק"מ עם תוספת גג נפתח-שתי המכוניות מיד ראשונה- שווה בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקשר לרכבים מאוטודיל - מדובר בפיאט פונטו איוו, בטח כדי לנסות למכור הם פרסמו אותה גם בעמוד של הבראבו.

אני בבקרים עם קטנוע ובערב עם רכבים של המשפחה. ככה שאפשר לחכות.

מפחד לחכות חודש ועדיין לא יעלה רכב.

מה לגבי הרכבים בעלי 120K ק"מ? לא שווה אם לא התייחסתם?

תודה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אם רכב מטופל כפי שצריך ולא עבר הזנחה, ק"מ כזה בכלל לא אמור להזיז/ לדגדג. גם לא 200,000. שוב, בתנאי שהרכב טופל בזמן ומה שהיה אמור להיות מוחלף, הוחלף.

בלי קשר, לבראבו יש מנוע מצויין ואמין מאד מאד, מדובר על ה- Tjet כמובן.

פורסם

כאחד שיש לו בראבו על 165K. ההנחה כי עדיף קילומטראז' נמוך ככל שאפשר נכונה רק חלקית. ברכב הזה יש מספר הוצאות שמגיעות בין 100K ל150K. תושבות מנוע, מצמד (3500 וצפונה), טיימינג, משולשים (בחלק מהמקרים), צלחות בלמים. עדיף בעיני לקנות אחת עם 120K שבו מישהוא אחר כבר שילם את כל זה (ועוד קיבלת צמיגים על הדרך, אם הם גם טובים אז בכלל מעולה) ולנסוע בראש שקט מאשר עם 90K ושאתה תשלם את הכל. בקיצור, הקילומטראז' הוא לא אינדיקציה כזאת טובה לרכב שמור. כמובן, מי שיש לו 50K על השעון יבקש מעל המחירון ובצדק, השאלה אם זה הופך את הקנייה שלך לכדאית? אני כלל לא בטוח. מה כן? הייתי מחפש רכב שהיד האחרונה בו הייתה שנה-שנתיים, ובוצע בו יישור קו מלא לא מזמן, מטופל במורשה (חשוב) עם היסטוריית טיפולים מסודרת, עדיף לקנות רכב שנסע מחולה הגה שמבין את הרכב ואוהב אותו ולא אחד שעמד מ"רופא" או "אשה מבוגרת", וכמובן שמצב הרכב האמיתי, פנימי וחיצוני, הוא זה שקובע קובע ולא היד והקילומטראז' (שהם קלף מיקוח מעולה להוריד את המחיר במידה ומצאת רכב במצב טוב). עדיף אחד שהוחלפו בו שמנים כל 15K אבל זה נדיר כי היצרן אומר כל 30 וזה מה הרוב עושים. בקיצור, תבחן רכבים ולא את המספרים ביד 2.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

מחשבות דומות רצו לי בראש.

אברר לעומק על הבראבו עם הק"מ האלו ביד2, נקווה שנמצא מציאה שטופלה רק במורשה. לבינתיים, יש לא מעט שבורות..

תודה רבה!

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...