Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להחליף את התאורה הצהובה הרגילה שיש לי בלוח שעונים בתאורה כחולה .....

זאת ניסיתי לבצע ע"י כך שהתקנתי בתוך הלוח שעונים תאורת לדים UV עכשיו הבעיה הראשונית כשמנסים לדים היא שצריכים לספק להם הגנה ...

איזו הגנה ...?! צריך להתקין בנוסף אליהם נגדים זה על מנת שלא ישרפו .... או ע"י חיבורם בתור ... עם לא רוצים לבזבז עוד כמה אגורות על נגדים בכל אופן הבעיה שישנה היא

שהלדים הללו מאירים בקו ישר..... ולא מפיצים אור כמו נורה 12V

השאלה שלי האם יש פתרון לבעיה הזאת

העם קיימים לדים שמפיצים אור כמו נורה? והאם יש לדים שעובדים במתח של 12V? ככה גם יחסך עניין הנגדים .....

תמונות אני אשים ברגע שהפרוייקט יגיע לשלמותו התקנית....

להרכיב ולפרק את הלוח שעונים במיצובישי הדבר הכי פשוט שיש ניראה לי

בסה"כ מוציאים את ששת הברגים 2 ברגים של הכיסוי השחור זה שלפני הזכוכית פלסטיק ואחר כך מוציאים את 4 הברגים שמחזיקים את הלוח שעונים ושולפים בעדינתו את הלוח

הלוח את מו מחובר בלי חוטים הוא מחובר על שני פלגים זה הכל :)

• תוכן חדש...