Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי ברשותי סקודה יטי בת 3.5 44K ק"מ מטופלת בזמן .

לאחרונה התחילו נזילות מים , כנראה שהלכה המשאבה .

נראה לי מוזר שמשאבת מים הולכת כל כך מהר , במותגים אחרים אורך חיי המשאבה גדול בהרבה .

יכול להיות שיש בעיה כרונית במשאבה (שמעתי על יוד אנשים שזה קרה להם ) ? במידה וכן , האם יש מקום לדרוש תיקון ללא עלות ???

האם היה ריקול בגלל איכות המשאבה ??

חתימה טובה

פורסם

נדמה לי שמכלול המשאבה עשויי פלסטיק ואכן אני שומע יותר מדי מקרים על נזילות של משאבת המים ברכבי וואג. שווה בהחלט לנסות לדרוש השתתפות בתיקון.

פורסם

קורה גם במותגים אחרונים אבל משאבת מים זו בעייה ידועה במנועי TSI. זה כבר נחשב בלאי טבעי . גש למוסך שיחלפו.

השתתפות היבואן כנראה לא תראה פה.

פורסם

רק השבוע ראיתי 5 אשכולות כאלה על רכבים שונים, כאשר כולם עומדים על 40 אלף ק"מ ולכולם נאמר שזה בלאי טבעי. עלות ההחלפה תעמוד על 4000 ש"ח.

מזעזע.

תריב איתם כמה שצריך ותדרוש מנהל.

במקרה הכי גרוע ראיתי כאן בחור שהזמין מחו"ל את המשאבה ב200 דולר ועלות ההחלפה במוסך עלתה כמה מאות שקלים..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

האם טיפלת עד כה במוסכי צ'מפיון? אם כן לדעתי תנסה לדרוש החלפה של זה ללא תשלום.

לא ידוע לי על ריקול, אבל עניין המשאבה הופיע פה בפורום כמה פעמים וקרה גם לאח שלי, החלפנו במוסך לא של צ'מפיון במחיר סביר יותר.

פורסם (נערך)

קרא ולמד http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=564226

משאבת מים כאמור דבר ידוע והופיע פה מספר רב של פעמים .החדשות הטובות: צריך לריב עם היבואן כדי שישתתף קצת מחוץ לאחריות .חבל שאין איזה עו"ד שיארגן תביעה ייצוגית ויחזיר 1300₪ לבעלי משאבת מים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא ציינת איזה מנוע אצלך בייטי.

אך ידוע בעייה כרונית במנועי 1.8 ו 2.0 בשנים כמו הייטי שלך על משאבת מים ששובקת חיים בטרם עת,

היבואן יעשה הכל על מנת לא לספוג את עלות התיקון אך כדי לנסות אליו בכל מקרה.

כמו כן תבדוק במוסך רון כמה עולה אצלו.

פורסם
רק השבוע ראיתי 5 אשכולות כאלה על רכבים שונים, כאשר כולם עומדים על 40 אלף ק"מ ולכולם נאמר שזה בלאי טבעי. עלות ההחלפה תעמוד על 4000 ש"ח.

מזעזע.

תריב איתם כמה שצריך ותדרוש מנהל.

במקרה הכי גרוע ראיתי כאן בחור שהזמין מחו"ל את המשאבה ב200 דולר ועלות ההחלפה במוסך עלתה כמה מאות שקלים..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

4000 ש"ח על החלפת משאבת מים ?!

פורסם
האם טיפלת עד כה במוסכי צ'מפיון? אם כן לדעתי תנסה לדרוש החלפה של זה ללא תשלום.

לא ידוע לי על ריקול, אבל עניין המשאבה הופיע פה בפורום כמה פעמים וקרה גם לאח שלי, החלפנו במוסך לא של צ'מפיון במחיר סביר יותר.

האם השתמשתם במשאבה חלופית? במידה וכן האם אתם מרוצים - המשאבה עובדת טוה לאורך זמן ?

פורסם

בהנחה שמדובר על מנוע 1.8 יש שרשור שבוא הבאתי לינק למשאבת מים מקורית בעלות של 1300 ש"ח כולל משלוח מיסים ושאר חמוצים.

למה לקנות ב 1000 ש"ח משאבה חליפית?

• תוכן חדש...