Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה אתם מתלהבים ממכוניות אמריקאיות ...והן עולות זול רק בגלל שהן בנויות לסינוע בקו ישר בחוסר נוחות מוחלטת ולבזבז ליטר על כל קילומטר נסיעה נראה לי שהתבלבלת עם רכבת ישראל .....וגם בגלל שהן מורכבות מחומרים זולים ועלובים אני מבין שערכת מחקר מקיף לגבי איכות הפלסטיקים וצפיפות המודולוס שלהם בהזרקה לתבניות ..וחוץ מהוייפר שהיא פצצה שוב ניסיון אישי אני מבין ...הקרובט החדשה לדעתי הקדימה שלה מכוער המלצה חמה על בדיקת ראייה ...הישנה יותר יפה ....והמוסטנג פשוט מסריחה לגמרי לדעתי גם לדעתי, אבל ההבדל בינינו שאת הדיעה שלי גיבשתי מסיבה קצת יותר טובה מלא לאהוב את העיצוב של הג'אנטים ...תסתכלו על ההיא שלמעלה עם המגנזיות הזה ...לאווניס שלנו יש מגנזיום יותר יפה מזה ....

קיצור יאן מה להתלהב הם היו מתים להגיע לרמה של הבווריות ...ולא ניכנס אפילו לאיטלקיות ...

אם על כל שטות שרשמת פה היית צריך לתרום שקל למלחמה בסרטן התקציב השנתי למחקר היה מכפיל את עצמו.

אין ספק שממש אין לך התחלה של מושג ירוק על מה אתה מדבר.

מוטי.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם יודעים מה אינ שונא הכי הרבה בעולם ???? אנשים מטומטמים כמו מוטי למעלה שחושבים שהם מבינים הכי הרבה במכוניות וכל שאר העולם פשוט מטומטם ...

אז תן לי לחדש לך חמוד ...אמנם אינ לא נסעתי במכוניות האלו אבל תן לי לחדש לך משהו גם אתה לא ....הקטע הוא שאתה חושב שאתה מבין גדול במכוניות ורק הדעה שלך קובעת .....ואם היית רואה כמה טופ גירים מסכנים שבהם עשו לכל המכויות האמריקאיות מבחנים ...היית מבין מדוע אינ אומר איכות חומרים עלובה, ואיכות נסיעה מחורבנת ...וצריכת דלק עצומה ...לדוגמא הגי טי 40 של ג'רמי קלרקסון שעולה לא פחות ולא יותר מ 1.5 קילומטר לליטר ...

אז לפני שאתה מנסה לשחק אותה תותח והיחיד שמבין תיקח בחשבון שגם אתה אין לך שום נסיון וזה שיש לך מיאטה או מה שלא יהיה לא אומר עלייך כלום ....תפסיק להתנשא כי גם אם אתה חושב שאתה מבין תמיד יהיה מישהו שמין יותר טוב ממך ואתה לא רוצה שאחד כזה בטעות ישפיל אותך פעם אז תשמור את ההערות שלך לעצמך ..לא כתבי שהיא מכוערת כתבתי מכוערת לדעתי ....ואם אתה לא מבין סרקזם אז לא התכוונתי באמת המגנזיום ש האוונסיס שלי יותר יפה ..אלא להדגיש שהמגנזיום פשוט מידי למכונית כזאת ...

פורסם
אתם יודעים מה אינ שונא הכי הרבה בעולם ???? לשנוא זה לא בריא, באמת, בכלל להתעצבן זה לא דבר בריא, עלייה בלחץ דם וכאלה... סתם עצה אבל תיקח ללב.

אנשים מטומטמים כמו מוטי למעלה שחושבים שהם מבינים הכי הרבה במכוניות וכל שאר העולם פשוט מטומטם ... פה כבר תהיה לנו בעיה להסכים, לא טענתי מעולם שאני המבין הכי גדול בעולם במכוניות למרות שסיכויים מצביעים על זה שאני מבין קצת יותר טוב ממך... אין לי ממש עניין לגעת בטענה שאני מטומטם.

אז תן לי לחדש לך חמוד ...אמנם אינ לא נסעתי במכוניות האלו אבל תן לי לחדש לך משהו גם אתה לא .... חידושים זה דבר טוב אז גם אני אחדש לך קצת ואומר לך שנהגתי על כמות מכוניות לא קטנה בכלל כולל כמה מאותן אילו שאתה נהנה לזלזל בהן (ולא אני ממש לא חובב אמריקאיות אבל אני מצליח להישאר אובייקטיבי)... במידה ואתה רוצה לקרוא עוד אתה מוזמן למצוא בפרופיל שלי שרשורים שפתחתי בעבר עם רשמים מהמסלול ועוד.

הקטע הוא שאתה חושב שאתה מבין גדול במכוניות ורק הדעה שלך קובעת ואם היית רואה כמה טופ גירים מסכנים שבהם עשו לכל המכויות האמריקאיות מבחנים ...היית מבין מדוע אינ אומר איכות חומרים עלובה, ואיכות נסיעה מחורבנת ... מקרה נוסף של מישהו שחושב שטופ גיר זו איזו תוכנית שעורכת מבחנים מדעיים לרכבים... אז זהו, שלא. טופ גיר היא תוכנית טלויזיה שמטרתה היא אחת ודומה לכל שאר תוכניות הטלויזיה שאתה רואה - לבדר את הצופה ולקבל רייטינג גבוה, נקודה.

זה שיש בטופ גיר נהגים מוכשרים ומגישים חביבים זה נהדר אבל לא בדיוק הופך את התוכנית לעשרת הדיברות של העולם המוטורי.

וצריכת דלק עצומה ...לדוגמא הגי טי 40 של ג'רמי קלרקסון שעולה לא פחות ולא יותר מ 1.5 קילומטר לליטר ... פעם ראשונה שאני שומע שאת מישהו שקונה מכונית מירוץ חוקית לכביש כמו ה-GT40 מעניינת אותו צריכת דלק, אני בטוח שהמיתחרה הישירה של הפורד לבית פרארי, ה-F360 מודנה היא שיא החיסכון, ממש לאנטיס ליסינג.

אז לפני שאתה מנסה לשחק אותה תותח והיחיד שמבין תיקח בחשבון שגם אתה אין לך שום נסיון וזה שיש לך מיאטה או מה שלא יהיה לא אומר עלייך כלום .... מה אתה אומר? וואלק, לא שמתי... כנראה שהגיע הזמן שאני אפסיק לרשום בתחילת כל הודעה שלי בפורום "יש לי מיאטה טורבו ואני תותח על, תקשיבו לי כי אני היחיד שמבין פה משהו" ... תודה שהערת את תשומת ליבי לעניין.

תפסיק להתנשא כי גם אם אתה חושב שאתה מבין תמיד יהיה מישהו שמין יותר טוב ממך ואתה לא רוצה שאחד כזה בטעות ישפיל אותך פעם אז תשמור את ההערות שלך לעצמך .. אתה מוזמן לנסות, ורק בקשה אחת, אם אתה מתכוון לרשום שוב הערות בסטייל של מוטי מטומטם או משהו, אנא ממך - עשה זאת בפרטי, אין צורך להעלות רפש לפורום.

לא כתבי שהיא מכוערת כתבתי מכוערת לדעתי .... FAIR ENOUGH, תרוויח.

ואם אתה לא מבין סרקזם אז לא התכוונתי באמת המגנזיום ש האוונסיס שלי יותר יפה ..

אלא להדגיש שהמגנזיום פשוט מידי למכונית כזאת ... תמיד הייתה לי בעייה בזיהוי סרקזם, כבר שנים שאני מנסה לעבוד על זה

מוטי.

פורסם

עוד "צעיר" בפורום.

jonni 999

אתה צריך לתת כבוד לאנשים ש"קצת" יותר מבינים ממך בתחום. ובטח לא לתת ביקורות בצורה של ירידות אשר מראות על רמה אישית נמוכה מאוד.

לפני שאתה פותח את הפה שלך על אנשים שמבינים בטח ובטח יותר ממך, וכמובן לפני שאתה נותן הערות ממש לא מקצועיות תחשוב. קצת לא הרבה. זה לא עולה כסף אחרי הכל.

פורסם

jonni, עברת את הגבול.

יש עניין של כבוד מינימלי, ושל טאקט. תסגור את הפה.

זה שאתה רואה טופגיר כל יום באגו ב-19:00 או בערוץ BBC PRIME לא עושה אותך מבין במכוניות, או נותן לך את היכולת לקבוע את איכות החומרים. אבל לא משנה, זה לא הוויכוח.

עכשיו, אתה יודע מה אני הכי שונא בעולם?- אנשים שאומרים מגנזיום.

מנהלים, תנעלו את השרשור.... נראה לי שהגענו למיצויו.

אדם.

פורסם

ממש טעות... כולנו יודעים שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך במכוניות !!!

כולם להקשיב לjonni999 ולא לקנות יותר שום קורבט !! סתם חארטות מתפרקות עם מגנזיום מכוער.

אם ג'וני אומר אז ג'וני יודע, אחרי הכל הוא ניסה עשרות קורבטים ובדק את עמידות הדשבורד שלהן במשך השנים. הבנאדם מומחה. אל תקשיבו למוטי המתלהב הזה עם המיאטה שלו... טורבו עאלק :D

פורסם

אם כבר מדברים על טאקט ...מה שאתם עושים עכשיו הוא הרבה יותר גרוע ...ומה שהוא סתם עשה בלי שום סיבה זה עוד יותר חוסר טאקט...

פורסם

ומה קשור לא לקנות ....לא אמרתי שהיא מכונית דפוקה ....אמרתי שאין כאן השוואה בכלל למכוניות כמו אם 3 ובטח לא כמו פרארי ....

פורסם

אוקיי JONNI, אני רואה שאתה ממש מתעקש... בו נתייחס לשנייה לחלקים החצי ענייניים (הבודדים) מההודעה הפרטית שלך -

"אם לא ידעת לפורד יש מכונית שנקראת פורד גי טי שהיא רפליקה מחודשת של הגי טי 40.."

אז זהו, שאני דווקא כן יודע... אם גם אתה היית מבין משהו היית יודע שהפורד GT החדשה היא המתחרה הישירה של הפרארי F360 מודנה ושבמבחני מסלול שנערכו לשתיים הפורד קרעה את הפרארי לגזרים קטנים מאוד... רוב הסיכויים שעדיין הייתי מעדיף את הפרארי בחנייה אבל הפורד יותר טובה ממנה בהכל.

"...והראה משהו בתוכנית זה יותר אמין ויותר בטוח מכל אחד ואחד מיכם שמן הסתם בחיים שלו לא עלה על זי או 6 או דודג' וייפר ....אז לפני שאתה נוטה לזלזל במישהו שנותנים לו לקרוע על המסלול מכוניות שאתה רק מפנטז עליהם ...תעשו לעצמכם טובה ותשמרו את ההערות לעצמכם..."

הצחקת אותי (תודה!).

בוא ותבין משהו (ואני אתייחס לערימת השטויות הבכלל לא קטנה שדחפת להודעה הפרטית שלך לשנייה).

זה שיש לי מיאטה לא הופך אותי למבין או לאחד שיכול להעביר ביקורת על Z06ים וכל שאר המכוניות שאתה מקשקש עליהן... אבל זה שאני מדריך במספר מועדוני מירוצים ומקבל כסף בשביל להדריך ולנהוג במכוניות האילו כן הופך אותי לאחד כזה, אז תעשה לי (וגם לעצמך) טובה גדולה ותפסיק אתה לבלבל לי את המוח.

בקיצור, נפלת על הבנאדם המאוד לא נכון להפיל עליו את השטויות שלך, זה זמן טוב כרגע להבין שאתה עושה מעצמך צחוק ולוותר על הערות נוספות.

מוטי שדווקא כן יצא לו לנהוג על קורבטים כולל Z06, פורשים ועוד לא מעט מכוניות מעניינות...

פורסם

אמרה את זה גם אורחת ,בהקשר של איך נשים מעריכות גבר ע"פי המכונית שלו , מיאטה בהקשר

הזה התאימה יותר לנשים :-) מענין מה דעתן על גברים במועדוני קריוקי?:wink:

.I'm a blocked user

• תוכן חדש...