Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פי'גו 2008 מרעישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי אתמול את הרכב. 2008 עם מנוע 1.2/110.

האם זה נורמלי שבעת עמידה בהילוך סרק (ניאוטרל) המאוורר של המנוע מגביר מהירות ורעש ?

נהג ותיק

פורסם

בכל רכב המאוורר של המנוע עובד במהירות שונה ע"פ חום המנוע ופרמטרים אחרים כמו למשל הפעלת מדחס מזגן,גם בסרק.

תהנה מהרכב,אחלה רכב רכשת.

פורסם
בכל רכב המאוורר של המנוע עובד במהירות שונה ע"פ חום המנוע ופרמטרים אחרים כמו למשל הפעלת מדחס מזגן,גם בסרק.

תהנה מהרכב,אחלה רכב רכשת.

תודה. הייתי מודאג מעט מהרעש של המאוורר שלא היה כזה רועש ברכבים הקודמים שלי.

מהי צריכת הדלק הממוצעת שניתן לצפות מהרכב הזה עם ובלי מזגן ? אני נוהג במצב ECO ולא מפעיל מצב ספורט.

הנהיגה שלי דיי מתונה ללא האצות אגרסיביות. דיי ברור לי שהנתונים התאורטיים של היצרן הם בגדר הזייה של מישהו בצרפת.

נהג ותיק

פורסם

אני אפילו לא יודע מה הנתוני יצרן,כמובן שזה לא ריאלי,אבל אני מאמין שלא צריכה להיות לך בעיה להגיע ל1-15,קח בחשבון שהמנוע יפתח גם צריכת הדלק תרד קצת,ככה שזה רק ישתפר..

פורסם

15 ק"מ לליטר זה אומר בערך 750 ק"מ על מיכל דלק.

בנתיים זה רחוק מזה.

נסעתי פחות מ300 ק"מ וכבר המחוג הגיע לחצי.

אם זה ישאר ככה זה מאוד מאכזב או שלא תקין.

נהג ותיק

פורסם

אל תצפה לשיפור מורגש בצריכת דלק עם צבירת ק"מ. יהיה שיפור של 2-3% שקשה לשים לב אליו.

אבל הערכה שלך לא נכונה. מחוג דלק לא ליניארי. זה שהמיכל 50 ליטר, לא אומר שמחוג באמצע = 25 ליטר.

למעשה מחוג מראה ריק כבר אחרי שנצרכו 40-42 ליטר, כל השאר זה רזרבה.

אפשר בהערכה גסה לאמור שמחוג בחצי = נצרכו 20 ליטר.

הכי טוב תמדוד לפי תדלוק בפועל, תסתכל גם מה מראה מחשב דרך, אף על פי שגם הוא לא הכי מדוייק.

נתוני צריכת דלק שמפרסם היצרן אי אפשר להשיג במציאות אבל פערים לא כאלה גדולים. סע רגוע בלי מזגן ובלי פקקים עם חלונות סגורים כשטמפרטורה בחוץ היא 18-20 מעלות, תראה שאתה לא רחוק מנתוני היצרן.

יצרן לא בודק צריכת דלק עם מזגן ופקקים בקיץ הישראלי.

• תוכן חדש...