Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נסעתי כמה שבועות באופל אסטרה 2011 1.6 אוטומט לא טורבו.

בתואי שהמאזדה שלי עושה כ1 ל10 , באסטרה מדדתי 1ל8.5 עד 9

האסטרה היא עם מעט מאוד ק"מ , כ17k

פורסם

הבדל לא גדול, רוב המשפחתומטיות בנפח זה , עם גיר פלנטרי יעשו מקסימום 1:10 . רוצה צריכה טובה יותר? נסה גיר רובוטי או רציף, מנוע דיזל, היברידית, או מיני / סופר מיני.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני חושב שרוב יצרני הרכבים מותחים את צריכת הדלק טיפה לצד החסכוני.

רכשתי פיגו 301 1.2 רובוטית,צריכת הדלק אמנם חסכונית, אך המציאות לא קרובה לנתוני היצרן.

במציאות צריכת הדלק הבינערונית היא 16 ולא 25.

עירוני זה 14 ולא 20.

אני מניח שזה כך לרוב הרכבים.

מה שכן מתסכל, למה היצרנים מטעים את הלקוח, ולאף אחד פשוט לא אכפת, ועוברים לסדר היום כרגיל?

פורסם

למה מטעים? פשוט מבצבעים בדיקות לא ריאליות לתנאי השטח שאתה נוסע בהם בפועל, אבל מבחינה טכנית מכאנית? הצריכה אמיתית, בתנאים שלהם כמובן.

לאחרונה, החלה מגמה של הצגת נתונים קרובים יותר למציאות אצל כמה חברות, הנושא לא חדש ולאט לאט המגמה משתנה, קצת.

פורסם

לאסטרה יש 6 הילוכים -אבל מה הועילו חכמים ?

פורסם

הכל מסתכם ביכולות של המנוע, סוגי התיבות וכו'.

במדיה ויש מנוע חלש אתה תמיד תאמץ אותו יותר מאשר מנוע בריא יותר ולכן, גם מנועים בריאים מציגים צריכת דלק מעולה גם כן.

גם הרכב שלי מציג צריכת דלק טובה יותר מהרבה רכבים אטמוספריים בעיר וגם מחוץ לעיר.

הכל תלו במכלול של מה עם מה.

• תוכן חדש...