Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכיר את הדגם, הידית שליטה על המערכת היא לא בהגה עצמו, אלה מתחתיו(ליד הידית שמפעילה את הוישרים וכו)

יש לי רדיו דיסק מדגם של פיונר DEH-X1750UB, שהרכיבו לי אותו, עוד היה לי את הרדיו המקורי עם הצמה של הכבלים המקורית, ושמה הידית עבדה, ששמו לי את הרדיו החדש אז אמרו לי שחבל על הזמן ועדיף לותר על זה,

ואני ממש רוצה להחזיר את זה, השאלה איך אני מחזיר את זה?

PEUGEOT 206XS

פורסם

איזה שנה האוטו? יש לי בדיוק אותו דבר, החלפתי מערכת ואצלי זה דופק את החשמל ועושה בעיות, אני לא יודע איך זה אצלך. אבל זה ממש קרוב לרדיו דיסק אז אם אתה שם את היד שם אני אישית כבר מעדיף לשלוח יד לרדיו דיסק.. בלי בעיות בלי כלום. אם זה היה בהגה עצמו אז גם אני הייתי מנסה לפתור את הבעיה אבל סתם כאב ראש. בהצלחה.

Sent from my MX5 using Tapatalk

פורסם

ניסיתי לעשות את זה לפני כמה שנים עם מתאם מיוחד אבל זה לא עבד. בסוף התייאשתי, במיוחד לאור העובדה שהרדיו קרוב מאוד ליד הימנית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
איזה שנה האוטו? יש לי בדיוק אותו דבר, החלפתי מערכת ואצלי זה דופק את החשמל ועושה בעיות, אני לא יודע איך זה אצלך. אבל זה ממש קרוב לרדיו דיסק אז אם אתה שם את היד שם אני אישית כבר מעדיף לשלוח יד לרדיו דיסק.. בלי בעיות בלי כלום. אם זה היה בהגה עצמו אז גם אני הייתי מנסה לפתור את הבעיה אבל סתם כאב ראש. בהצלחה.

Sent from my MX5 using Tapatalk

שנת 2006, אני ממש רוצה להחזיר את זה, למה זה כזה בעייתי?

ניסיתי לעשות את זה לפני כמה שנים עם מתאם מיוחד אבל זה לא עבד. בסוף התייאשתי, במיוחד לאור העובדה שהרדיו קרוב מאוד ליד הימנית.

איזה מתאם? כמה הוא עולה? זה מסובך?

PEUGEOT 206XS

פורסם

לפיוניר שלו בהחלט יש wired remote input.

מה שאין לו, זה מפענח מובנה במכשיר. וגם אז לרוב מדובר רק במפענח מבוסס הבדלי התנגדות.

הנה דוגמה למתאם שאמור לעבוד עם החיווט של מערכות מקוריות ספציפיות.

יש שם צורך גם באחד מהסופיות שמתאים לפיוניר (CTPIONEERLEAD).

• תוכן חדש...